Jump to content

jaunie meediju atskanjotaaji


Prime
 Share

Recommended Posts

Rīgā ir parādījies jaunākais mēdiju atskaņotājs "Mvix MX-780HD", kā arī uzsākta pasūtījumu pieņemšana ļoti funkcionālai ierīcei – "Popcorn Hour A-100"! Vietējā tirgū aparāts būs pieejams ierobežotā daudzumā, sakarā ar lielo pieprasījumu Eiropā...

 

Mvix MX-780HD

Pārdošanā ir parādījies kompānijas "Unicorn" jaunais mediju atskaņotājs "Mvix", kas nomainīs 2007.gadā populāro "MX-760HD". Ierīce atbalsta jaunāko "HDMI" interfeisu, ir spējīga strādāt ar "Parallel ATA (IDE)" un "Serial ATA" 3.5" cietajiem diskiem, kā arī atskaņo interneta radiostacijas (shoutcast)! Par nožēlu, agrāk paziņotā "BitTorrent" funkcija fināla versijā nestrādā.

Ierīce ir balstīta uz "Sigma Designs EM8621L" mikroshēmas, tai piemīt 64 MB operatīvās atmiņas un "uClinux" operētājsistēma. Tiek atbalstītas vairums audio, video un foto iespējas tajā skaitā, "DivX 3/4/5", "XviD", "DVD (VOB, IFO)", "VCD", "mp3", "WMA", "JPEG", "HD" saturs "1080i" un "720p" izšķirtspējā "MPEG-2", "MPEG-4" un "WMV9" formātos. Glabāt datus iespējams gan iekšējā cietajā, ārējās "USB" atmiņās ("Mvix MX-780HD" ir divi "USB" porti) vai attālinātā datorā (savienojums tiek nodrošināts ar vadu vai bezvadu ("Ethernet 10/100", "802.11 b/g") tīklu). "Mvix MX-780HD" aptuvenā cena (bez cietā diska) ir 165 Ls.

 

Popcorn Hour A-100

Ļoti labi pārdošanas rezultāti šogad ir gaidāmi mediju atskaņotājam "Popcorn Hour A-100". Ierīce ir balstīta uz "Sigma Designs SMP8635" procesoru, un izstrādātāju vidū tā tiek saukta vienkārši — "Networked Media Tank" :) .

"Tankam" piemīt ļoti daudz mediju atskaņotāja funkcijas, kā arī citas papildus iespējas. Pirmkārt, "Popcorn Hour A-100" ir viena no retajām ierīcēm, kas atskaņo "HD" video formātā "Matroska (MKV)".

Otrkārt, "Popcorn Hour A-100" atbalsta tādus interneta servisus kā "YouTube", "Google Video", "iPodcast", "Flickr" saņem informāciju no "RSS", "Yahoo! Weather" un "Cinecast". Ļoti patīkami ir skatīties "YouTube" vai "Flickr" bildes tieši televizorā.

Treškārt, papildus tiek piedāvāta radiostaciju un "IP" televīzijas uztveršanas funkcija, iebūvēts "BitTorent" klients un "NAS" ierīču atbalsts "SMB", "NFS", "FTP_" protokoliem.

"Tanks" ir aprīkots ar "Ethernet 10/100" tīkla adapteri, diviem "USB" portiem, "HDMI" interfeisu un "Parallel ATA (IDE)" 3.5" cieto disku pieslēgvietu.

Aptuvenā "Popcorn Hour A-100" cena Rīgā (ar viena gada garantiju) būs 200 Ls.

 

 

Video formaatu atbalsts XVID SD/HD, MPEG1/2/4 (M1V, M2V, M4V), MPEG1/2 PS (M2P, MPG), MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS), DVD (VOB), AVI, ASF, WMV, MPEG-4.2 (ASP@L5, 720p, 1-point GMC), WMV9 (MP@HL), MOV (H.264), MP4, RMP4, Matroska (MKV)

 

Audio formaatu atbalsts MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA), AAC, M4A, WAV, WMA, WMA Pro, DTS, AC3

Foto: JPEG, BMP, PNG, GIF

subtitri: SRT, SMI, SUB, SSA

 

 

Pasūtījumus pieņem [NESASKAŅOTA REKLĀMA].

 

siikaak par popcornu [NESASKAŅOTA REKLĀMA]

post-69587-1201974229_thumb.jpg

post-69587-1201974237_thumb.jpg

Labots - Luusiic
Link to comment
Share on other sites

tas popcorns ir afigenais verkjis, ko veel var veeleeties

 

vel var veeleeties vinju dabuut nedaudz leetaak un ar lielaaku cieto disku

 

pirmo reizi redzu verkji kuram ir tik daudz funkciju un tik bagaatiigs formaatu klaasts

Labots - Prime
Link to comment
Share on other sites

Guest wolfenstein

zheel tikai ka latvijaa par to pleesh ap 200 ls-ja vaaczemee tas maksaa ap 219 eirikus-bet dolaaros vispaar ap 170-grrr

p.s bet tas nu taa-pasuutiits-a no pasuutijuma neatsakos nekad:)

Link to comment
Share on other sites

jaa aparaats naw slikts, bet nu 280ls par aparaatu ar 500gb arii naw sllikta cena,bet vienmeer pastaaw iespeeja vinju dabuut kaut kur leetaak

Link to comment
Share on other sites

Guest wolfenstein

prime labaak jau nu jemt kur tam vismaz piedaavaa 1 gadu garantiju-lai gan pastaav iespeejas kasiities 2 gadu garumaa.

ja garantijas lapaa ir rakstiits 1 gads-var ateikties-jo likumdoshana nosaka 2 gadu garantiju.

p.s to ko kaads kautkur saraksta uz kautkaadas garantijas lapas un beigaas veel jaaparakstaas-ar to toch vajaga buut uzmaniigiem-atceries 2 gadi un basta.

Labots - wolfenstein
Link to comment
Share on other sites

Mvix MX-780HD aprakstu skatoties, neatradu, ka tas atbalsta mkv failus.

Popcorn aprakstā gan ir pieminēts mkv faila atbalsts.

Link to comment
Share on other sites

Mārtiņš Lūsis

Ja vēlaties reklamēties portālā BOOT.Lv, lūdzam rakstīt uz reklama@boot.lv!

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...