Jump to content

DTV skatīšanās


b-mens
 Share

Recommended Posts

Iegādājos LCD televizoru SAMSUNG LE40M87BD ar iebūvēt DVB-T tjūneri. Televizorā pārslēdzos uz DTV režīmu un uzliku kanālu meklēšanu. Neviens kanāls netika atrasts. Baltkom.lv forumā daži uzskata, ka jaunajos samsung, philips un sharp teļukos iebūvētie DVB-t tjūneri nesaprot latvijā izmantoto digitālās televīzijas formātu.

Viens pārdevējs PTA veikalā skaidroja, ka SAMSUNG televizorā jāpārslēdzas uz Somijas iestatījumiem, tad rādot digitālo televīziju. Diemžēl es teļukam neatradu, kur var pārslēgties uz citas valsts iestatījumiem.

 

Varbūt kādam ir kāds ieteikums, kā uztvert kādu digitālās televīzijas kanālu? :idea:

Link to comment
Share on other sites

Guest markopolo

Man tāda problēma! Philips 26PFLD7532D

nevienu kanālu neatrod!

uz stabu ielas (philips serviss) par DTV neko nezinot...tādas neesot...tas nekas, ka man mašīnā bez raustīšanās rāda 22 kanālus...

Link to comment
Share on other sites

ar samsungu abloms, kjers tikai LTV1,LTV7, LNT un TV 5 kaa arii LR1,LR2 un swh

 

Philipsam nomaini valsti uz Vaaciju un skanee par jaunu.

 

 

Samsungam uz taisi reset

izsleedz tv uz stand by tad uz puults spied info,menu, mute un lielo sarkano pogu. uz liec reset, tv iesleegses un saac valoda krievu, valsts somija

Link to comment
Share on other sites

Prime, par to reset un service menju...utt

Pietiek, ka pārlaid pa jaunam Plug'n'Play...efekts ir tieši tāds pats.

 

kas attiecas uz to somiju un krievu valodu..creps. Samsung supports atbildēja, ka nesuportē DTV iekš lv...un ka tur neko nevar darīt. Ja ko var labot, tad iespējams iehavojot janāku DTV firmvari (ne teljuka)..bet iehavot to var vai nu pa gaisu pašas parraides laikā..piem kā iekš UK... jeb jastiepj uz servisu. A par cik šis na garantija gadījums, tad $$$, i ta nav zināms..vai palīdzēs:( Vispār dīvaini, ka teju visi vecie teljuki ar iebūvetājiem legacy dvb-t tjūneriem darbojas..a kaudzej jauno tv ne...un ne tikai samsung :?

Link to comment
Share on other sites

Gandrīz par tēmu- vai dabā eksistē TV kas ņem H264 formātā. Es skatos, Baltkom savā optikas tīklā , vienu eksperimentālo kanālu ir sākuši H264 . Kompis ar digitālo tjūneri ņem ( nu noslodze uz procesoru baisā, programma DVB Dream) , bet vai tas ir dabūnams arī kādos TV . Tas tā , nākotnei , jo jāpērk jauns TV un jāņem ar ''skatu uz nākotni''.

Link to comment
Share on other sites

laikam offtopic, bet autoram-tev tak tāpat bija DTV dekoders no baltkoma ne? nav tak problēma viņu turēt plauktā zem tv, tāpat viņam nav tik daudz iespēju laik kādu citu dekoderi vajadzētu.

Link to comment
Share on other sites

Outsider- domāju , ka topika autoram ir tāda paša interese kā man- nu nav ērti lietot divas pultis tik tāpēc , ka nevar izmantot iebūvēto DVB-T uztvērēju. Pie reizes, domāju ka kvalitāte kādu bikiņu būs labāka, ja nelieto , tam signālam n-tos pārveidotājus. Nezinu kas un kā, bet domājams, labāk, ciparu tehnikai , ka saņem ciparu, nevis analogo, kas nāk no Baltkom dekodera. Lai gan, domāju , autors runā par to digitālo Hannu, nevis Baltkom ar dekoderi. Cik man saprašana, tad tajos, citos kanālos tiek raidīts signāls, kas ir ''iezīmēts'' kā kodēts-jaunie TV, vienkārši nelaiž (nerāda) , kaut īstenībā tas nav kodēts.Šāds variants ir arī Baltkom optikas kabeļa zonā, kad dažus kanālus rāda ( ar kompja TV kartes softu) kā kodētus, bet , tai pašā laikā rāda bez smartkartes. Tāpēc jau Baltkoms piedāvā iegādāties testa smārtkarti priekš Hannu. Ja būtu reāli kodēti, tad jau neredzētu neviens, to kaudzi, bet tagad dažiem rāda , bet dažiem nē. Vienkārši , ja var, tad tiem TV ir jāatslēdz opcija , tipa, ''Nerādīt kodētus'' ( vai maksas) . Noteikti, kaut kur servis menju to var pārslēgt, tik zināt kur un kā :) . Visādā ziņā , kompja digitālo TV karšu softam ir šada izvēle- ja neatķeksēt, ta nerādīs VISUS , kuri kodēti (arī tos , kuri ir tik ''iezīmēti'' kā kodēti, bet īstenībā nav)

Link to comment
Share on other sites

Man tāda pati problēma ar Pioneer TV - kanālus atrod (te jāpaeksperimentē ar valstīm, man laikam ar UK visu atrada), bet daļu nerāda, būs jāizmēģina tas ko oxygen iesaka.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...