Jump to content

Kur labot printeri?


Taspats
 Share

Recommended Posts

Laba diena visiem.

 

Lieta lūk sekojoša - ir mazs Canon Pixma iP1000 printeris, kurs sācis nevilkt iekšā lapas. Garantija jau beigusies. Tad nu vajadzētu viņu tā kā aizvest uz kādu servisu, bet uz kuru? Šķiet ka nekas briesmīgs tur nevarētu būt - kaut kas jāpatīra, varbūt kāda detaļa jānomaina. Tātad uz kādu servisu labāk vest (Rīgā, vislabāk centrā)? Kur būtu lēti, ātri utt.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Zini, tintes printerus servisos neņem pretī. Ja vien vari pats atjaukt vaļā, iztaisnot rokas un pačakarēt. Ja mehānika gļučī, tad vēl var kaut ko labot. Ja motors nosprādzis, tad nāksies printeri izmest.

Link to comment
Share on other sites

Guest Ieviņš

Jauns tas brīnums laikam ap 30 maksāja (pašam ģimenē 2 tādi mētājas). Lētāk iznāks jaunu nopirkt. Arī psiholoģiski būs vieglāk... :>

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Turklāt ja ar to printeri servisā ņemtu, tad varētu sanākt, ka remonts ir dārgāks par pašu printeri.

Un nebūtu nekāds brīnums, jo ir taču tā, ka dažiem modeļiem jau tagad piemēram visu kārtridžu nomaiņa uz jauniem oriģināliem velk uz pašu aparāta cenu.

 

Tāka raun tik vaļā un paķolē, kas tad tur ir noticies. Ja pašam rokas nav īsti pareizā leņķī, uzprasi kādam paziņam. Ja arī tādu nav - taisies tik uz bodi pēc jauna. Bet ar servisiem 40 latu vērtas mantas dēļ nav jēga krāmēties.

Link to comment
Share on other sites

Guest ADEX

Škiet, zinu cilvēku, kam ir mazlietots Canon PIXMA iP1000 ar aizkaltušu galvu. Izdrukāja līdzi nākošos kārtridžus, un vairs nav kustināts, nu jau vairāk kā 2 gadus.

Link to comment
Share on other sites

Lai gan cik apsurdi tas nebūtu, bet vienai daļai modeļu ir izdevīgāk noprikt jaunu printeri, nekā tiešām piepirkt viņiem krāsu :mrgreen: Ņemiet piemēru no Velis :mrgreen::mrgreen:

 

Man paveicās vēl. Ar krāsām es tieku cauri ar 5 Ls :mrgreen: 2.50 melnā un 2.50 krāsainā :mrgreen: modelis Canon Pixma ip1500

Link to comment
Share on other sites

Var jau aizstiept uz Canon IB serviss Maskavas ielā, bet protams paliek atklāts jautājums pat to vai nav lētāk iepirkt jaunu printeri.

Link to comment
Share on other sites

Jā, iespējams būs jāņem jauns agregāts. Kurš no multifunkcionālajiem būtu labs variants?

Šis, piem., ir ok? - http://www.euroshop.lv/biroju_tehnika/mult...on_pixma_mp210/

Vai labāk šādu? - http://www.euroshop.lv/biroju_tehnika/mult..._packard_f4180/

 

Kā īsti tagad ir ar tintēm - vai visiem brendiem var dabūt neoriģinālos kārtidžus (canon, HP, Epson)?

Link to comment
Share on other sites

Šito nelaimi dažreiz var novērst mājas apstākļos - ņemam tīru lupatiņu, samitrinām viegli un nomazgājam gumijas veltnīšus, kas ievada lapas printera mehānikā (ja lapas liekas no augšas, veltnītis būs viens, ovāls pēc formas, ja papīrs ievietojas apakšā, veltnīši būs vairāki, apaļi). Ja ekscentra/veltnīšu gumija sacietējusi, tad mazgāšana nelīdzēs - būs jāmaina.

Link to comment
Share on other sites

Sanāca salabot - ar spirtu patīrīju to rullīti, tad printeris drusku labāk sāka raut iekšā un līdz ar vienu no lapām iznāc ārā neliels plastmasas gabaliņš (printerim nepiederošs), kas bija kaut kur iesprūdis. Tagad it kā normāli drukā :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...