Jump to content

kaadam beerninjam uz ZS buus prieks - AKCIJA NOSLEEGUSIES !, uz 20.12.2007 - 22:


zulus
 Share

Recommended Posts

Nu ko - visiem interesentiem,ziedotaajiem un paareejiem liidzi juteejiem un atbalstiitaajiem pazinjoju - pasaakums izdevies, esam visu nogaadaajushi,sapirkushi, ir shaadas taadas bildes un buus arii siikaaks apraksts, bet nu - ne shodien, jo ir TOTAALS bezspeeks, jo no 9:00-21:00 pie rulljiem gandriiz un no visa redzeetaa - auts:(

Iiisteniibaa bija diezgan smagi redzeet, kaa dziivo beerni - mazi un lieli, bet arii patiess prieks,ka visu sanaaca uztaisiit un saorganizeet, kaa arii prieks par mazajiem un lielaakajiem prieciigajiem beernu nama iedziivotaajiem, kam tas viss buus noderiigs un pielietojams...

 

IIPASH PALDIES NormaalsCilveeks par shii pasaaciena organizeeshanu un koordineeshanu - super veciit - visu cienju..

Kaa arii paldies raimism par transportu un Arca par paliidziibu, kaa arii veelreiz MILZIIGS paldies visiem, kas ziedoja:)

Labots - connected
Link to comment
Share on other sites

+ veel Arca aizmirsi piemineet CD diskus ar muzonu+DVD filmeles:) Un arii katram siicim pa Laimas saldumu maishelim:)

Link to comment
Share on other sites

versatile

respect!

citu vardu nav.

pasham shogad Z-svetku sajutas nav, un, liekas, nebus, cerams, ka tiem siichiem tur buus. kaut nedaudz...

paldies organizatoriem!

Link to comment
Share on other sites

Guest edvards

Liels prieks dzirdēt, ka viss ir izdevies. Tiešām palika tā silti. Gaidīsim bildītes un varbūt videojeb tas tomēr nebūs ?

Link to comment
Share on other sites

Izsaku atzinību par apņēmību uzstādīt nesavtīgus mērķus un spēju šos mērķus sasniegt.

Link to comment
Share on other sites

Man arī prieks, ka pasākums izdevies. Paldies, Armandam par organizēšanu. Paldies, visiem, kas piedalījās un tiem, kas brauca to ceļa gabalu.

 

Lūk, šis ir pilsoniskas sabiedrības piemērs (šī jēdziena pamatnozīmē).

Link to comment
Share on other sites

MartinsBe

Visu cieņu jums veči, Un prieks milzīgs par beigu aktivitāti. Ne velti man patīk atbalstīt šādas akcijas, un tā bija pirmā no divām kurā šogad piedalījos. Otra bija Ventspils Augstskolas rīkota akcija radi brīnumu 2, kura tika ziedota nauda 300 Ventspils bērniem ar īpašām vajadzībām. Redzēt to visu ir pietiekami smagi, bet atbalstīt to visu patīkami, jo patīkami. Tajā VeA pasākumā piedalījos ka universitātes fotokluba dalībnieks, kur katru no šiem bērniem iemūžinājam un visus kopā bildēs! Tādi pasākumi tiešām rada svētku sajūtu, lai arī mūsu reģiona laikapstākļi par to nemaz neliecina! Vienīgais gribas redzēt bildes, kā jums tur gāja!

Link to comment
Share on other sites

MartinsBe

Tā varētu kļūt par boot.lv foruma ikgadēju tradīciju! tā radot gaišāku dzīvi tiem kam tā nav tik viegla un bezrūbīga kā mums, un radīt paši sev svētku sajūtu!

Link to comment
Share on other sites

Piekrītu iepriekš minētajam.

 

 

 

P.S Bet tā starpcitu, ir jādomā vai vajag un ja vajag, tad tieši, kuras bildes būtu nepieciešams publicēt šeit.

Link to comment
Share on other sites

viss ir jauki, tikai uzskatu, ka nevajag atcereeties, ka tikai zsveetkos mees varam paliidzeet, vareetu ariii 2 gadaa, vai apt vairaak, savaakties shaadam, vai liidziigam pasaakumam....

Link to comment
Share on other sites

Nu ko.Jacer,ka šo pasākumu turpināsim arī nākamgad.

Link to comment
Share on other sites

Neliels ceļojuma apraksts.

 

8:30 - tikšanās Stabu ielā un jau sagādāto mantu iekraušana raimism Renault sagādātajā "desuvāģī"

 

8:45 - mazliet nokavējos un ierodos jau tad, kad visi ir gatavi doties iepirkt atlikušās mantas. Tiek nolemts to izdarīt T/C "Mols"

 

9:00 - Esam veiksmīgi atripojuši līdz Molam, paķeram 2 ratus un stumjamies Rimi nebeidzamajos plašumos iegādāt augļus un citas vajadzīgas mantas. Tiek izlmets, ka bērneļiem (katram no viņiem) vajadzīgs arī personīgs prieciņš, tāpēc tiek iepirkti 48 iepakojumi ar Laimas končām, kā saka - katram pa vienam+daži rezervei. Laipnā RIMI meitene atved to visu uz padjomņika - sakraujam ratos (nāakas paņemt vēl vienus ratus - citādi visam par īsu). Tālāk jau sekoja augļu stends, kur tika sagādāti manderīni+apelsīni - daudz manderīnu un apelsīnu! Viss,rati pilni - devāmies pie kasēm, kur jau pašā rīta agrumā pārsteidzām pārdevēju ar 3 piekrautiem ratiem:) Viss kvantums tiek izvests laukā un iekrauts mašīnās - nujau arī manā vāģī grabažnieks tiek pielikts ar manderīnu kastēm. Devāmies RIMI iekšā jau pa otram lāgam, lai iepirktu šo to saimniecībā noderīgu - pēc viedokļu apmaiņas tiek nolemts iepirkt griežamos dēļus virtuvei+mērtrauku un virtuves taimeri, kā arī DVD pleijeri+TV+tosteri un vairākus CD un DVD diskus! Viss tiek sapirkts, noformēts ar spiedogiem un salikts mašīnās - nu gan ir "līdz lūkai" un ir pienācis laiks doties ceļā. pirms tam vēl safotogrāfējot visu sapirkto!

 

Aptuveni 10:15 - salienam pa auto - NC un raimis Renault, Es un Arča bumerā, tiek norunāts kaut kur pa ceļam satikties uz kādu pauzi!

 

10:20 - dodamies ceļā. Šajā brīdī no manis un Arča puses tiek pieļauta maza kļūme - uzticēties TomTom navigācijas ierīcei par visiem 100 %, kamēr NC un raimism aizbrauc pēc "ņuha" :)

 

TomToms veiksmīgi izkalkulē sevis izveidotu īsāko ceļu līdz Ludzai - nu neko, lēnām dudinam, bet pēc laika, sekojot šī aparāta norādēm, attopamies uz nomaļiem apkārtce;liem, kur nav nevienas dzīvas būtnes, tiek nolemts nopauzēt un uzdūmot. Ziniet - svaigs gaiss pēc vella - nevar ne salīdzināt ar Rīgas smogu:(

Pa ceļam jau tiek risinātas dažādas sarunas par visdažādākajām tēmām, kamēr mašīna turpina līkumot pa nomaļajiem ceļiem.

 

ap 12:15 tiek saņemts zvans no NC un raimism, kuri jau ir Jēkabpils Statoilā, kur tiek sarunāta tikšanās.

 

Ap 12:35 arī mēs ar Arča esam nokļuvuši līdz Jēkabpilij, tiek izpildīts viens neatļauts iegriešanās manevrs Statoilā un ieraugam arī Raimism un NC, kuri paziņo, ka mūsu TomTom ir mēsls (arī mēs to bijām secinājuši, ka uz dullo ļaut viņam kaut ko sakalkulēt ir bezjēdzīgi - tā nedariet) un ka viņi ir nopirkuši lētāku navigāciju, ko izmantojuši jau mūsu senču senči - karti. Turpmāk tiek nolemts braukt kopā!

 

13:10 - izbraucam tālāk - ceļš ir diezgan labs un brīvs - nekādu aizķeršanos, līdz nonākam līdz kravas auto rindām - nu veči - žēl tos vadītājus - rindas konkrētas - nekādas kustības - kilometriem garas stāvošu kravinieku kolonnas...

 

14:40 - esam izbraukuši cauri Ludzai un pierullējam jau pie Bērnu nama, kurš no ārpuses (kā jau redzams bildēs) izskatās atjaunots un sakopts, ap to rosās strādnieki - tiek līdzināta melnzem bērnunama teritorijā.

Bērnu nama direktore nav sazvanāma, tāpēc NC dodas izlūkgājienā. Pēc mirkļa jau atgriežas ar sarkanu salaveča cepurīti galvā+ar sekojošu mazāku un lielāku bērnu bariņu. Pēc brītiņa jau parādās arī smaidīgā direktore un, bērniem palīdzot, visas sagādātās mantas tiek sanestas iekšā - tur, kur tām pienāktos būt. Pēdējo mēs ar raimism ienesam plīti. Sanāk iet cauri visam bērnu namam, sākot ar veco korpusu un tad jau uz jano. Nu ziniet, vīri - redzot to, kā tur izskatās - cik tumšs, neremontēts, piebāzts un nemājīgs tur ir - palika dikti neomulīgi ap sirdi - redzot visus tos bērneļus, kam dzīve nav sniegusi ģimeni un labu dzīvi - pārgāja vēlēšanās kaut ko tur bildēt un filmēt - ceru, ka sapratīsiet mūs, jo nu - skumjšs skats, pavisam skumjšs, bet priecēja tas, ka ir kustība - tiek remontēts šis tas un darīts.

 

Kad vis bija sanestsiekšā - iegājām direktores kabinetā, kur mums bija sagatavota kafija - apstāstījām par šo akciju, par to, kur un kā tika vākti ziedojumi, kā arī uzklausījām direktori, kas arī teica, ka nu - esot dikti, dikti grūti - iedomājaties - līdz šim dzīvojuši pa 15 bērniem istabā... drausmas:( Direktore apsola, ka apmēram pēc mēneša, pusotra, kad būšot gatava mācību virtuve, kur tika ienesta visa tehnika - obligāti sabildēšot un nosūtīšot bildes, lai var redzēt, kā viss sakārtots un kā bērneļi taisa ēst:)

 

15:30 - atvadamies no bērnunama direktores un bez "šumo i piļi" sākam ripot jau Rīgas virzienā. Sarunājam braukt kopā, pameklējot kādu vietu, kur iekost un atpūsties, jo neviens nav ne ēdis ne mierīgi pasēdējis visu šo laiku:)

Tiek izbraukts caur Ludzu, pēctam iegriežmies rēzeknē, bet. diemžēl, neatrodam nevienu vietu, kur varētu paēst un pasēdēt.

 

Uz šosejas tomēr atrodam mājīgu vietiņu, kur ieēst un aprunāties, padzert kafiju un atpūsties... Sarunas raisās, šķīvji tukšojas, bet tomēr sirdī ir dalītas sajūtas - gandarījums par padarīto+skumjas par redzēto un piedzīvoto, jo nu... ir skumji redzēt bērneļus, kam ir tik maz prieka ticis šai dzīvē, kam nav neviena, ko no sirds saukt par mammu un tēti, kam nav SAVU māju,kur atgriezties pēc skolas un iekrist SAVĀ gultā un pasapņot par jaukām lietām...:(

 

Ceļš uz Rīgu ir grūts un noguruma pilns... šoseja tumša, mašīnu straume no Rīgas puses diezgan liela, tāpēc nekur nesteidzamies un esam godīgi braucēji. 20:20 esam pie izeja punkta T/C "Mols", kur pārsēžamies - es apņemos aizvest mājās NC un raimism nogādā mājās Arču... tur arī šķiramies ar smaidiem un siltumu sirdīs, jo esam paveiku;si lielu un lietderīgu darbu, kas paliks atmiņās un sild;is mūsu sirdis:)

 

 

Milzīgs paldies visiem tiem, kas zieodja naudiņas, lai bērneļiem būtu prieks.. paldies tiem, kas ticēja un turēja īkšķus un visu pārējo, lai viss izdotos un noritētu veiksmīgi!

 

Vismilzīgākais paldies NormaalsCilveeks par šā visa novirzīšanu līdz galam, paldies par ieguldīto laiku un darbu, lai šis pasākums izdotos. Paldies arī raimism par busiņu, bez kura ļielāko daļu šos labumus nekādi neizdotos nogādāt galapunktā:)

 

 

Cermas, ka radīsies no mana ši raksteļa Jums vīzijas par mūsu vakardienas piedzīvojumu:)

Lūdzu saudzēt un žēlot par kādām kļūdiņām:)

 

 

ZULUS

Link to comment
Share on other sites

nigerskijs gangsterskijs

Jaa visu cieņu NC, kad visi tikai gudri sprieda, ka vajadzetu sanjemas un izdariija!

Un ar savu inicativu, ieguldito laiku un darbu parava lidz citus kaa ari 1200 Ls, bus jaiesaka Latvijas lepnumam! :D

Link to comment
Share on other sites

Visu cieņu NC un visiem pārējiem.. prieks, ka viss izdevās.

 

p.s. runājot par zulusa apmaldīšanos.. vai tad jūs pa A6 nebraucāt, ka tā iemaldījāties nekurienē, es pat biju googles kartē jums maršrutu iekopējis? :D vajadzēja apskatīt.. bet nu labs, kas labi beidzas..

 

2-3x gadā šādu akciju varētu mierīgi rīkot.. ja jau pirmo reizi sanāca, tad tagad māka rokās un veiksies noteikti arī ar nākošām..

 

p.s. starpcitu tā māja ko NC sauc par CP māju.. nav tikai CP.. tur ir arī citas pārvaldes un iestādes..

Link to comment
Share on other sites

[..] bus jaiesaka Latvijas lepnumam! :D
Ehē, ideja kā māja! Nudien Armandu vajadzētu izvirzīt Latvijas lepnuma balvai! Kāds zin, kā iesūtīt pieteikumu?
Link to comment
Share on other sites

pieteikšanas anketa.

Artanis

 

tik nolemjat, KURŠ rakstīs un sūtīs!

 

TIKAI :!:

 

Lai mēs saņemtu jūsu pieteikumu, lūdzu, aizpildiet anketu un pievienojiet aprakstu par pieteikto kandidātu. Pieteikumus pieņemam arī uz e-pasta adresi konkursi@tv3.lv. Pieteikumus varat iesūtīt līdz 4. novembrim!

 

 

 

"Latvijas lepnumu šogad meklēsim jau ceturto gadu. Pēc pirmās ceremonijas 2004. gadā uzdevām sev jautājumu - vai izdosies arī nākamajā gadā gūt tik lielu atsaucību? Vai mūsu vidū vēl ir daudz tādu, kuri būtu pelnījuši nest Latvijas lepnuma vārdu? Ar prieku jāsaka, ka katru gadu saņemam simtiem vēstuļu ar stāstiem par cilvēkiem, kuri ir Latvijas lepnuma cienīgi. Un mēs ticam, ka ir vēl ļoti daudz tādu stāstu, kas palikuši nepastāstīti. Mēs aicinām ikvienu paraudzīties sev apkārt - varbūt tepat kaimiņos dzīvo kāds, kura darbi spētu iedvesmot mūsu visus kļūt labākiem un par kuru būtu jāuzzina ikkatram Latvijas iedzīvotājam. Neatlieciet uz rītdienu, rakstiet un sūtiet mums vēstuli jau šodien!" aicina TV3 Latvia un radio Star FM ģenerāldirektore Baiba Zūzena.

Labots - eede
Link to comment
Share on other sites

..Nudien Armandu vajadzētu izvirzīt Latvijas lepnuma balvai!

Atbalstu.

 

Edit: O jopcik, 4. novemberis...

Labots - krelin
Link to comment
Share on other sites

Damn, šogad esam nokavējuši.. :(

Link to comment
Share on other sites

Elvis_preslijs

zulus

Tu jau protams zini kad tomtomam var uzstādīt vairākus ceļu maršrutu plānošanas režīmus

''Vienmēr plānot visātrākos maršrutus'' šitas vienmēr mēģinās braukt pa lielceļiem

''vienmēr plānot visīsākos maršrutus'' - domāju kad tev šis bija uzlikts ,tādēļ jūs braucāt pa čuhņu

''vienmēr izvairīties no automaģistrālēm'' vai šis(nekad nebrauks pa šosejām)

''vienmēr plānot pastaigu maršrutus'' vai šis(nekad nebrauks pa šosejām)

''vienmēr plānot velosipēdistu maršrutus''vai šis(nekad nebrauks pa šosejām)

 

p.s

provējat zvanīt uz tv3 mož var kaut ko sarunāt ar to ''Latvijas lepnumu''

Labots - Elvis_preslijs
Link to comment
Share on other sites

Elvis - jaa,mums bija uzlikts visiisaakais:D bet nu - nemaz nesuudzos - gaaja pat ljoti zhigli un vareeja apskatiit laukus:D

Link to comment
Share on other sites

Guest ADEX

Nu malači!

 

Bet... zulus, vai Tu pārstāvi zulusu tautas daiļo pusi? Spriežu pēc topika apakšvirsraksta:

esmu TIKKO atgriezusies maajaas

;-)

Link to comment
Share on other sites

ADEX.. zulus pārrakstījās.. vismaz spriežot pēc iepriekšējiem postiem jams ir VIŅŠ :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...