Jump to content

Viedoklis par Panasonic TH-50PY70P plazmas TV


Lauva
 Share

Recommended Posts

Sveicināti, cienījamie bootieši!

 

Ziemassvētki tuvojas, tāpēc jau laikus jāsāk domāt par dāvanām. Pats esmu visai liels plazmas paneļu fans, tāpēc arī vēlētos zem eglītes palikt ko jauku. :-)

 

th-50py70p.jpg

 

Ja nopietni, tad runa iet par Panasonic TH-50PY70P plazmas TV. Tehniskās specifikācijas izklausās visai pieņemamas - 50 collas, 1080p, 2xHDMI, 1:5000 kontrasts -, taču diemžēl neizdevās atrast tā spilgtumu (cd/m2). Panasonic zīmols mani nekad nav fascinējis, tomēr cena (~Ls 1600) šķiet visai kārdinoša tādai iekārtai. Vai kādam no Jums ir bijusi saskare ar šo konkrēto TV vai vispār Panasonic plazmas TV?

Būšu ļoti priecīgs saņemt sakarīgas atsauksmes/viedokļus!

Paldies!

Labots - Lauva
Link to comment
Share on other sites

Neko pārāk sliktu par Panasonic neesmu dzirdējis, var netā atsauksmes pameklēt par konkrēto modeli. Spilgtumu var neskatīties, katram ražotājam savs standarts, tā pat kontrasts. Paskaties kā rāda, ja apmierina, ņem ciet, par tādu cenu un parametriem ko labāku būs grūti atrast.. brends ir brends, Panasonic ir lētais gals.. labākais ir Pioneer and Philips.

Link to comment
Share on other sites

Viedoklis ir vienkaarsh njem ciet shito un nemocies aparaats labs, pat ljoti labs. paskaties 700 seeriju ar pioneer prochiem

Link to comment
Share on other sites

Mani dara uzmanīgu, ka par konkrēto modeli nevaru sameklēt informāciju Panasonic mājaslapā. Google dod tikai kaudzēm saites uz poļu, rumāņu un līdzīgām lapām. Uzskatu, ka arī Ls 1600 ir gana liela nauda, lai pie TV izvēlies pieietu atbildīgi.

Runājot par kontrastu, jāsaka, ka es uz šo parametru vispār neskatos - katrs ražotājs to mēra pēc sava prāta. Mūsu kultūrā iegājusies tradīcija, ka jēdziens "lielāks" ir sinonīms jēdzienam "labāks". Ražotāji dara visu iespējamo, lai tikai kontrasta attiecību mākslīgi padarītu pēc iespējas lielāku.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...