Jump to content

Krāsu printeris HP Laserjet CM1017


q64silver
 Share

Recommended Posts

1) Padalieties iespaidos par šo aparātu, ja kādam ir iegādāts?

2) Ko nozīmē AIO?

3) Vai šim modelim der toneris, kuru iepilda 2600. sērijas printeros? Ja ne, cik maksā krāsu tonera (vienas kasetes) iepilde?

Link to comment
Share on other sites

Nu tie AIO ir arii taadi AIO. Printee viduveeji, plus taads, ka var taisiit kopijas, skeneris parasti ir riktiigs meesls...

HP parasti katridzi ir viduveejaa cenaa. Canon ir bishki leetaaki, savukaart Lexmark nezzeeliigi daargi...

HP veel var iebaazt speciaalo kraasas katrigu, kas sola it kaa labu PhotoPrint. Bet nu vinsh ir saliidzinoshi daargs ar parasto CMY katrigu da i rezultaats nebuut nav ideaals. Canon visbiezzaak izmanto 6 kraasu tehnologgiju, katrai kraasai ir sava kasete standarta CMYK + tur bija divas papildtonnu kasetes, kas uzlabo kopeejo kraasu toni. Protams, darbojas arii ar 4 kaseteem. Principaa shis arii ir visizdeviigaakais variants, ja printerim katra kraasa ir savaa kasetee, jo printeejot kraasainu biezzi vien CMY kraasas nebeidzas vienliidziigi, parasti viena vai otra aatraak, bet ja katrigs sastaav no vienas kraasu kasetes CMY tad beidzoties vienai kraasai printeejas jau gemarojs un kaut arii tev vinnaa ir paareejaas divas, taapat naakas izsviest. Melnaa kraasa-K kasete visiem printeriem gan naak atsevishkki-taa vairaakums gadiijumu ir lielaaka.

 

PS. nu ja kaads gadiijumaa nezin, poligraafijaa un printeeshanaa izmanto CMYK kraasu skalu, kas ir daudz shauraaka par RGB kraasu skalu vai apli, kaa nu katram patiik vinnu labaak saukt:)

 

Kraasu tonni savukaart veidojas no shiim 4 kraasaam;

 

C - Cyan

M - Magenta

Y - Yellow

K - Black

 

Veel arii izmanto Pantone kraasas, kas savukaart ir jau gatavi kraasu tonni -piem. rozaa, violets vai utt., kaa arii zeltu un sudrabu. Bet tas vairs neatiecas uz printeriem....

Link to comment
Share on other sites

q64silver

CM1017, šķiet, katra krāsa iet atsevišķā kasetē...

Jā, nu atradu, ka CM1017 der kasetes, kuras iet arī 1600/2600/2605 sērijas modeļos (Q6000A, Q6001A, Q6002A, Q6003A). Tas visu atvieglo.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nesen nopirku, ļoti labs, vienīgi nederēs priekš ofisiem, jo tikai 8 lapas minūtē arī malnbalti drukā, bet mājas apstākļiem ļoti labs, jo skeneris vienkapeiku var uz 800 x 600 mierīgi izvilkt, krāsaini drukā salīdzinoši ciešami - mājas apstākļiem ļoti labi, jo ne vienmēr ir vieta atsevišķi kopētājam , atsevišķi printerim un atsevišķi skenerim. Palasiijos visaadus aarzemju gudros review saitus, tur paarsvaraa tikai pozitiivi apskati, ja neskaita leeno drukas aatrumu. Taa kaa man aatrums pofig, mani viss paareejais apmierina.

 

Esmu apmierināts.

 

+/-

 

+viss vienkopus un neaiznjem daudz vietas

+ekrans, atminjas karshu lasiitaajs, lai bildes var aatri izdrukaat

+tīkla printeris

 

-vieniigais miinuss ir taads, ka draiveru instalaacija aiznjem ~ tikpat laika cik windows instalaacija, nepaarspiileejot taas bija 20 minuutes. Un kad tie tika sainstaleeti ar defaultajiem settingiem, tray paraadiijaas divas jaunas nevajadziigas ikonas, kuras tikai ar cc cleaner aaraa dabuuju.

 

Ja tagad katrs suuds, kursh tiks uzinstaleets trayaa iebaaziis divas ikonas, tad peec 100 suudu uzinstaleeshanas, tanii tray vairs neviens neorienteesies, vaitad razhotaajiem neshkjiet tas stulbi? Pieljauju, ka ir cilveeki kuriem neizdotos no tray tos suudus likvideet un vinji buutu nelaimiigi!!!

Labots - Riverx
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...