Jump to content

Bezvada TV signāls? Vai ir kkas tads iespeejams?


KenY
 Share

Recommended Posts

Taatad, ceļās maaja un ir vēlme pēc tāda kaa bezvada wifi, tikai ne interneta signāla pāraidei, bet tv antenas signāla paraidei pa visu maaju. Respektiivi, lai katraa istabaa nav jaavelk vadi, bet televiizoram vareetu signaalu dabuut bez vadiem. Iespeejas? Izmaksas?

 

Ceru, ka saprataat.

Link to comment
Share on other sites

IMHO esmu reiz redzējis gatavu tādu risinājumu, kurš izskatījās nelielas piramīdiņas formā... bet par cenu, vai pat nosaukumu neko nemācēšu teikt...:|

Link to comment
Share on other sites

Nu i nafik to vajag, ja jau būvē māju, tad vari visu visus vadus smuki paslēpt - padomā pats, vai tev vajag vismaz vienu lieku kasti pie tv tunera un pa liekai kastei pie katra TV? Un kāds no tā ieguvums?

Ir jau visādi http://www.ramelectronics.net/html/EXT-WHDMI.htm

http://www.ramelectronics.net/html/PC-TV_GWB-4000.html utt.

Bet nu šīs lietas nav izplatītas un, ja kas nosprāgs, tad varēsi kost pirkstos un gaidīt pāris nedēļas bez TV...

 

 

P.S. Parastajai virzemes TV ir šādi bezvadu agregāti http://www.lakewoodconferences.com/direct/..._TV_Antenna.jpg :twisted:

Labots - maize
Link to comment
Share on other sites

ne vella, tev tas nav vajadzīgs , izvelc vadus aiz reģipša un uztaisi itin pievilcīgu rozeti , ietaupīsi: izmaksas, problēmas ar aparatūras garantiju- restartiem, galvas sāpes ... pie reizies izvelc arī utp uz katru punktu pa diviem vadiem ... tici man - noderēs ...

Link to comment
Share on other sites

Kurmiits ar zakjiiti brauc meitaas ar auto (zakjiits pie stuures, jo kurmiits ir akls). Peekshnji mashiinu sanes uz graavi un zakjiits saka: oi, tuuliit nopisisim&^&." Kurmiits pacelj cepuri un saka: "labdien meitenes". :D

 

Ko es ar to gribeeju teikt - shobriid Latvijaa ir tikai kurmiisha/zakjiisha variants ar bezvadu video signaalu maajaas. Esmu izmeeginaajis variantus no 40-350Ls un probleemas IR. Diemzheel. Ja kaads var ieteikt pasha testeetu verkji, kas normaali straadaa, tad luudzu. :)

Link to comment
Share on other sites

bezcers. Ja jau buuvee jaunu maaju, tad arii savelc kabeljus. Vari beeninjos uztaisiit vieteejo kabeljteleviiziju, bet neko vairaak.

Diemzheel, kabeljos ir speeks. Piedevaam ja buuvee maaju, tad jau ir viegli ievilkt vadus, kas buus daudz stabilaaki.

Link to comment
Share on other sites

Guest Velis

"izvelc vadus aiz reģipša"

Aga.. sevišķi pēc tam kad remonts jau iztaisīts..

Vai tiksim naf reģipša :>

Link to comment
Share on other sites

Vadus izvilkt var vienmēr, tikai tas var dārgi maksāt. Skaidrs, kaimiņu vasja par pudeli arī izvilks, tikai kā izskatīsies. Tagad jau grūti atrast meistaru, kurš vadu māk taisni pie siemas piesist. Bezvadu risinājumi jau tagad modes lieta, bet TV nav internets un nekas ar tiem bezvadiem nesamāk. Kautko jau var sačammāt, bet bildes kvalitāte ir daudz sliktāka par kvalitāti no kabeļa un daudzus kanālus problēma pārraidīt. Vārdu sakot, liec kabeļus un "nečakarē bobi".

Link to comment
Share on other sites

Ciparu televizijai, tieši tā pat kā analogajai, vajag antenu, tā kā bes kabeļiem neiztikt.

Link to comment
Share on other sites

LTC kabeļtelevīzijai no DSL modēma līdz TV dekoderim signāls tiek padots pa normālu datortīkla vadu, TCP/IP protokols, tāpēc to var laist arī caur WiFi. Bet... max divus TV var vienlaicīgi nodrošināt.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...