Jump to content

TV testi


Dan
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Doma ir nopirkt 37" LCD teļuku, bet principā ļoti labi iztiktu arī bez visādiem Full HD u.c. super-puper navarotiem, un vēlētos iekļauties 600 ls. teļuks tiks izmantots kabeļtelevīzijai un Mājas konozālei.

It kā jau modeļi ir izvēlēti utt, bet saskāros ar vienu problēmu, proti, pirms pirkšanas labprāt savu/vai citu modeli redzētu dzīvē - kā šis atspoguļo TV uz sava kristāla, taču visos veikalos netiek nodrošināts normāls TV signāls, arī internetveikali pēc pasūtīšanas, bet pirms samaksas nenodrošina testu.

Vai kāds nezin kādu tirdzniecības vietu, kur var pieslēgt TV kabeļa antenu un patestēt dažādus modeļus??

 

PS pie reizes jautājumiens - ja DVD pleijerim ir USB savienojums, vai tas nozīmē, ka filmu no Flash-a lasīs ar??

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

nezinu kaadus testus tu tur velies bet piemram visados rd electroniks utt parasti chali skatas kkadu lnt. vai hokeju utt, tatad parasta tv tur ir pieejama, bet nu ja tu to tv perc tikai lai skatitos parasto tv, tad nav verts, isto kvalitati izbaudisi skatoties normalus veikalaa pirktus DVD . un jaa filmu ari no usb nolasis, un mp3 ari atskanjos tavs pleieritis

Link to comment
Share on other sites

vienkārši gribu redzēt kādā kvalitātē rāda kabeļtelevīziju tas TV, jo skaidrs, ka DVD un tos smukos rullīūs rāda ok, bet tiklīdz palūdz ieslēgt TV - tā briesmulietas un kā attaisnojumu min to, ka TV signāls šiem pieiet sūdīgs un tā ir visos veikalos - arī RD Electroniks.

tā'dēl arī prasīju vai kāds nezin veikalu, kur pieslēgt normāla signāla kabeļtelevīziju...

Link to comment
Share on other sites

ja doma skatiites parasto TV un DVD, tad iesaku apluukot plazmas, taas ievereojami labaak raadiis parasto TV un DVD.

Link to comment
Share on other sites

Guest Velis

Ja signāls sūdīgs.. tad jams tak ir vienādi sūdīgs visiem teļukiem?

Pa kam tas neko nemaina.. tb neatkarīgi no signāla kvalitātes.. atšķirību starp dažādu teļuku bildēm varēsi redzēt jebkurā gadījumā.

Link to comment
Share on other sites

1. Plazma 37" praktiski nav... pietam tomēr esmu nosliecies uz LCD

2. vienkārši gribu teļukus salīdzināt pie normāla signāla - vai tas ir kas debasiks? :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Velis

Ja vien signāls nav pagalam katastrofāls.. tad starpību var redzēt arī ar ne tik spožu signālu. Nav tur nekādas sķirbas cik tur tā bilde laba. Tevi neinteresē absolūtā bildes kvalitāte, bet gan relatīvā.. kā viņa atšķiras starp dažādiem teļukiem. uz signālu pofig :)

 

Pērc e-bodē.

Būs Tev distances līgums un 14 dienas laika ka tu vari blenzt uz to tēvēkasti līdz ģībonim.

Ja kaut kas nepatīk.. savāciet savu hlamu. Samaksāsi pa transportu atpakaļ usjo.

Labots - Velis
Link to comment
Share on other sites

Neviens jaunais plakainais(nav svarīgi, plazma vai LCD) labi nerāda parasto analogo televiziju. Tā tas ir un tur neko nevar darīt, tā kā Panorāmu kvalitatīvi noskatīties nesanāks. Var jau mēģināt uztvert digitālo televiziju, bet ar to pagaidām liels bardaks un DTV var skatīties tikai ap Rīgu. Visi janie TV ir orientēti uz digitālu signāla avotu. Tas attiecas gan uz DVD atskaņotāju(tam jābūt ar HDMI izeju un lielveikalā par 30Ls nopirkts DVD atskaņotājs nederēs), gan uz SAT uztvērēju, kuru ar HDMI izeju praktiski nav. Daži SAT uztvērēju modeļi ir ar digitālo izeju, bet tos neatbalsta hakeru programnodrošinājums un līdz ar to var teikt, ka SAT uztbvērēju pagaidām nav.

Link to comment
Share on other sites

vai tā e-bode ir kkāds īpašs interneta veikals?

pastāsti ko vairāk par to "distances līgumu"un par iespēju atgriezt atpakaļ...

Link to comment
Share on other sites

jebkuraa i veikalaa perkot jebkuru mantu tu to vari 14 dienu laikaa atgriezt atpakalj ;)

Link to comment
Share on other sites

man i 100% taada pasha probza :mrgreen:

vobsem ar to hd visu buushanu ... vieniigaas no PC vareesi padot signaalu, jo neesmu veel LV redzeejis playerus kas atskanjotu *.mkv, kas kliist pa netu ...

a par modeli, labpraat kaadu ieteikumu paklausiitos :)

kaut kaa uz samsungu 40 niekiem 82 seeriju skatos ...

Labots - M@R$$
Link to comment
Share on other sites

mmja. es arī biju ieplānojis pirkt sev 32"-37" teļļuku. izstaigāju krustām šķērsām rīgas elektronikas veikalus. un konstatēju, ka nav vērts izdot 600-800 ls, lai skatītos "kvadrātu šovu". kā jau te teica, gan plazmas, gan lcd aparāti nav piemēroti, lai skatītos analogo sd televīziju. nu labi, plazma rāda nedaudz labāk, jo izšķirtspēja mazāka, taču tik un tā, bilde ir diezgan nebaudāma. dvd, atskaņoti ar upscaling pleijeri, izskatās ļoti labi, taču es neesmu no tiem, kas var visu pirkt no ārzemēm iekš dvd. un ja no kompja laiž divxus, tad tas pats kvadrātu šovs vien sanāk.

Link to comment
Share on other sites

Es skatos 37" LCD TV jau 5 menesus,no saakuma taa ka arii likaas sausmiigi graudains un nebaudaams atteels(nu bet tur bija maza istabinja-lidz ekraanam 2 metri,tagad citaa vietaa-liidz pat 6metri)),bet kad LCD peeksni saluuza un uz laiku bija jaaskataas CRT....nu sory,taas man bija tiiraas mociibas,nu tik pretiigi - zmidzinaas,kraasas nedabiigas,acis nogurst,plus veel saurais mazais ekraans - sajuuta itkaa jaaskataas savazaatu iz***stu antiiko kino lenti ar pirmatneeju projektoru caur lidmasiinas iluminatoru.Taa kaa tie kam maajaas nav liels LCD un kas pa veikaliem blisinaadamies klejo kaa pa muzejiem sad tad uzmetot aci liidzveertiigu telluku rindaam-nu nemuldiet luudzu!!!LCD atskiriibaa no CRT ir TAAS NAUDAS VEERTS pat prieks TV!!!Un divx ir pat ljoti baudaams ja kompi piesleedz caur RGB vai HDMI.

 

Bet jaanem veeraa dazas nianses,ja veeleesanaas galvenokaart skatiities TV

 

* 37" attaalums vismaz 3.5metri

* peerkot jaaskataas kaadas ir atteela formaatu un izstiepsanas iespeejas,manam TV ir superiiga lieta kad tas automaatiski izstieepj atteelu pa vertikaali ja ir platekraana filma vai paarraide-tas ir kad augsaa un apaksaa originaalaa ir melnas joslas-vins taas itkaa neredz,taadaa veidaa(par cik ir ljoti daudz taadu filmu un paarraizu)lielaakotiess es TV skatos pa visu ekraanu ar nesaplacinaatiem giimjiem.

Bet nu pie tiem saplacinaatajiem giimjiem iisteniibaa aatri pierod un nemaz nav tik tragiski jo maneejais neizstiepj ekraanu vienaadi visaas vietaas.Ekraana centraa,kur parasti ir giimetnes un koncentreets skatiens un visa uzmaniiba ir izstiepts minimaali,bet vairaak ir izstiepts uz saaniem,taapeec tas praktiski nav manaams.

 

Un tomeer iesaku mest aci uz full HD-jaa filmas un playeri nav veel plasi pieejami,bet piesleedzot PC caur RGB vai HDMI ieguust daudz labaaku kvalitaati-tur var gan fotkas gan fullHD filmas blenzt gan arii visu citu ko sirds veelas.

Labots - Goblins
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...