Jump to content

atsauksmes par LG LCD TV


Goblins
 Share

Recommended Posts

4 meenesus atpakal nopirku un no ruupniicaa aizliimeetas kastes pilniigi jaunu izvilku 37"LG LCD teluku.Liidz sai dienai maniem priekiem nebija robezu - biju bezgala gandariits par sameeraa kvalitatiivu un par sapraatiigu cenu nopirktu mantu,bet te peeksni sodien ne no saa ne no taa ar lielu bliikski un baltaam dzirksteleem no aizmugures maniem priekiem pienaaca gals - nu manaa istabaa televizora vietaa staav nekas vairaak kaa gliits interjera elements.Nu jaa-garantija jau ir.....bet nu tas jau arii vesels gemorojs-jaaizved,jaagaida....jaagaida...jaagaida hvz cik ilgi,jaatved.......un galu galaa tas nav godiigi ja esi samaksaajis (Latvijas meerogiem diezgan lielu) naudu.Un veel kur ir garantija ka sis gemorojs nekluus par regulaaru paraadiibu???Varbuut jaapaardod un jaanopeerk labaak cits brends?

Gribeetos dzirdeet to cilveeku pieredzi kuri jau ilgaaku laiku lieto LG LCD telukus,kaa tur iisti ir,vai tomeer taa ir taisniiba,ka tiesi ar LG LCD un plazmaam ir piestuukeetas pilnas garantijas remontdarbniicas?

Link to comment
Share on other sites

Tā ir vienkārši laimes spēle, vai nu Tu nopērc aparātu,kas kalpos ilgāku laiku vai arī ātri izmantosi garantiju.

Mūdienās, ražotāji ir gudri..preces taisa tā,lai cilvēki tās pēc iespējas ātrāk mainītu...

Nav jau KRIEVU laiki,ka ledusskapji,TV strādā veselu paaudzi.. :D

Link to comment
Share on other sites

negribu samelot, bet lielgabariita/smagas preces kaa konkreetais tv vareetu buut tajaa kategorijaa, ka uz garantiju jaasavaac/jaaved paardeveejam vai kam tur.

Link to comment
Share on other sites

Konkrētā kategorija tev spēlēs lomu, ja būs pašai jānes uz musoru, bet par naivu utilizāciju nu nāksies piedomāt....

Link to comment
Share on other sites

Man kaut kā tā sanācis, ka esmu lietojis ( vēl lietoju ) divus LG 32" CRT ( TV ), LG 17" CRT ( PC ), un LG 19" LCD ( PC ). Nekādu problēmu nav bijis.

Link to comment
Share on other sites

Nu ko lai tew saku, nebija praata darbs pirkt lg, viss vairaak suudziibas ir par lg no klienta puses par to ka lg nomira, garantija lg ir 3 gadi. ir ruukta pieredze ka tikko piesleedzam jaunu lg un vinjsh peec briizha njem un noojuuk ,tas ir bijis apmeeram taada attieciibaa 5 no 100 tv, samsungam taa ir maza 2 no 100, philips un sony taa nieciiga 1 no 100, shii ir taa attieciiba, kas ir noveerota pie jauna tv iesleegshanas. sheit naw runa par nopirktu un nostraadaajoshu tv. lielaakais braakjis ( rupnieciskais) ir lg, negribu nemaz saakt, par brendiem , kaa thomson, grundig, diboss, video vai veel kaada"mega" firmu

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...