Jump to content

RGB to Component (YUV) Video Converter


Didzis
 Share

Recommended Posts

Ir SAT uztvērējs ar RGB izejām un LCD TV kuram ir tikai komponentu signāla ieeja( Y Cb Cr). Pa kompozīto video viss darbojas, bet kvalitāte pa komponentu signālu noteikti būtu labāka, tikai nezinu kur Rīgā meklēt tādu konvertoru.

Link to comment
Share on other sites

vareeji buut mazaak nosleepumains un pachuksteet modelju nosaukumus :)

 

google veselu baru linku izbeera uz tavu jautaajienu, paarsteidza ka taac shtrunc var 140 anglju rublju maxaat :(

Link to comment
Share on other sites

Man pie kājas gan ražotājs, gan modelis, ka tik strādā un konvertē RGB uzYUV. Pa internetu jau es meklēju, bet netaisos sūtīt no ārzemēm- baigais čakars un ne jau man vajag. Vienam klientam ieteicu, ka pa komponentēm bilde no stelīta būs labāka, bet kā izrādās viņa TV nav RGB ieejas. Skaidrs, ka neviens normāls cilvēks par to verķi nemaksās 140 angļu rubļus. Tur iekšā ir dažas pretestības matricā un trīs pastiprinātāji. Pāšam negribas lodēt, jo neviens jau to darbu nenovērtēs.

Link to comment
Share on other sites

Guest Inspektors Caps

A tam TV ko - SCART nav?? Ja ir, tad, spriezhot peec taa ka ir YUV, visdriizaak jau ka pa SCART njem iekshaa arii RGB.

Link to comment
Share on other sites

Teļuks atvests no štatiem , bet amerikāņi piekāš stulbo Eiropas SCART štepseli. Savukārt SAT uztvērējs uztur tikai RGB izeju. Būtu SAT uztvērējam HDMI izeja, viss būtu atrisinam selementāri, bet tādu SAT uztvērēju pagaidām nav. SAT uztvērēji jau itkā ir gan ar HDMI izeju un HD , bet tos neatbalsta hakeri un nav iespējams uzlikt šāri- tātad tie nekam neder. Klients vienkārši grib kvalitatīvi skatīties SAT programas.

Link to comment
Share on other sites

Otro shēmu es jau pats biju atradis, tikai nav nekāda vēlēšanās kautko lodēt. Lai ko tādu uztaisītu vajadzēs pāris dienas, bet es savu laiku vērtēju pietiekoši dārgi. Rūpnieciski ražotai pārejai noteikti jāmaksā lētāk par pašlodētu konstrukciju. Sat uztvērējam izejā stāv klasiska SCART ligzda ar iespēju ieslēgt Svideo, kompozīto video, vai RGB. Cik ievācu informāciju, tad plaši pieejamu SAT amatieru uztvērēju ar Y Cb Cr nav.

Link to comment
Share on other sites

To pirmo shēmu tiešām var uzlodēt pa 15 minūtēm, bet tā neder. Tur tak skaidri uzrakstīts, ka kompī vajag ieslēgt izeju uz Y Cb Cr signālu. Tas der , lai kompi pieslēgtu pie televizora, bet man vajag pieslēgt SAT uztvērēju, kuram nevar izejā dabūt Y Cb Cr. Derētu otra shēma, bet to nu nekādīgi nesalodēsi pa 15min.

Link to comment
Share on other sites

Tak lasīt es varu līdz bezgalībai, man tā pat ir skaidrs, ko man vajag. Jautājums ir, kur Rigā tādu verķi nopirkt. Ne man laika, ne vēlēšanās pirkt priekš klienta aparātu caur internetu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...