Jump to content

Kabeļtelevīzija Pļavniekos


connected
 Share

Recommended Posts

Beidzot nobriedu pieslēgt kabeļtelevīziju, bet saskāros ar problēmu, vietējais pakalpojumu sniedzējs apvienojies ar IZZI kurus jau otro dienu nevaru sazvanīt, maili arī tiek ignorēti, varbūt kāds var ieteikt kādu citu kompāniju kas sniedz vajadzīgos pakalpojumus, precīzāka atrašanās vieta - Dravnieku iela.

Link to comment
Share on other sites

connected

Jaa fao kabeli ar paardeva, beidzot sazvaniju shamos, nu kaa dzirdeeju IZZI diezgan spariigi uzpeerk mazos provaiderus. Saliidzinaajumaa ar baltcomu vinjiem maigaaka cena ;)

Link to comment
Share on other sites

Nu grūti spriest, kurš labāks - galu galā ņem tādu, kuram ir tāda programmpakete, kādu tev vajag un par jēdzīgām naudiņām. Vecākiem būs jāapjautājas par par IZZI kvalitāti. Pašiem mums ir Baltkoms, grūti spriest - mūsmājās TV ir okupējusi vīrene.

Link to comment
Share on other sites

Cena ta tam IZZI maigākā , bet apkalpošana..... un kvalitāte ...?.... . Piemērs iz dzīves : bija IZZI , atnāca reklāmas lapiņa , ka var pieslēgties pie ciparu (bija kaut kādas atlaides u.t.t) . Kad paintresējos, vai būs pa to pašu kabeli arī analogais, atbildēja ka nē ( viņiem koridorā stav skapis kurā laikam sastūķeti filtri - visticamākais ka ciparu iet augšējās frekvences, tad uzlikt filtru kā divus pirkstus..., lai nelaistu cauri zemāko galu) . Otrs- kad bija problēmas - mēģināju sazvanīt . Divas reizes nogaidiju pusstundu un tā arī neko citu nedzirdēju klausulē, kā ''Visi operatori aizņemti, gaidiet'' A numurs ta nav 800.....( bezmaksas).

Pats signāls , kabelī ..... nu vajadzēja pārdalī ar spliteri un bez pastiprinātāja nekā. Pārslēdzos uz Baltkomu-signāls tāds, ka bez kādiem pastiprinātājiem iet , kaut kabelī divi spliteri ( viens otram galā, jo vajag sākumā sadalit uz vienu Tv un otru izstabu, bet otrā istabā vajag pārdalīt uz otru TV un kompja TV karti). Baltkoms tieši uzsver , ka pieslēdzoties pie ciparu , kā papildus būs analogais ( neaistājami , kad mājās vairāki TV). Starp citu , analogā , lielā pakete , Baltkomam , laikam lētāka, kā IZZI, bet kanālu vairāk ...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...