Jump to content

LCD TV 37"


Dan
 Share

Recommended Posts

Lūdzu palīdziet TV iegādē.

Esmu nolēmis pirkt LCD 37 vai 40 "

Šobrīd esmu palicis pie LG modeļa LG 37LC25R cena zem 500 ls, kas savukārt ir tīri ok, jo izdot 900-1000 ls par preci, kuras īpašības iespējams tāpat ar savu neprofesionāļa aci nenovērtēšu vai arī visas ekstras neizmantošu iekrīt makā :(

jautājums būtībā ir vai kontrasts ir ok, vai 8mili sekundes ir pietiekoši lai bilde nepeldētu un vai gaišums 500 cd ir ok salīdzinoši.

Varbūt kāds zin ko sīkāk stāstīt par šo medeli, brendu utt vai tomēr var ieteikt ko citu par saprātīgu cenu.

Paldies!

Labots - Dan
Link to comment
Share on other sites

milisekundes neko nelīdz, ja nav sistēma, kas nodrošina attēla kustību izlīdzināšanu. diemžēl, tāda sistēma, kas patiešām reāli darbojas, ir sastopama tikai philips 7. un 9. sērijas modeļos. attiecīgi, cena tādiem 37"- sākas no ls 700.

Link to comment
Share on other sites

Bet vai tiešām šāds bez tās izlīdzinošās sistēmas būs baudāms TV un DVD skatīšanai, vaia rī katreiz ieslēdzot iekšā nožēlošu noskopoto naudu..?! :)

Link to comment
Share on other sites

daudzi nemaz nezin par tādu attēla kustību izlīdzināšanas sistēmu, tāpēc dzīvo mierīgi un bauda savus iegādātos teļļukus. man, kopš es ieraudzīju atšķirību (philips to sauc par digital natural motion (DNM) ), pārējie raustekļi vairs neder. diemžēl vai par laimi? katrā ziņā, šis fakts mani ierobežo. es pat zinādams, ka citam tv ir zemāka cena un pat labāks kontrasts, nepirktu to, ja tam nebūtu reāla attēla izlīdzināšanas sistēma. tā nu tas ir.

p.s. rausteklis izpužas vienkārši. ikreiz, kad kameras kards slīdz horizontāli, visas vertikālās līnijas attēlā sīki raustās. kamēr ekrāna vidū statiski runā ziņu diktors, protams ka nekāda raustīšanās nav.

ja tevi tas neietekmē, tad tev der jebkurš tv, kam ir samērā ciešams kontrasts un krāsas.

veikalā, ne vienmēr uz manis minētajiem modeļiem ir ieslēgta izlīdzināšanas funkcija, jo reti kurš pārdevējs pārzin eksponēto aparātu īpašības un prot tās pielietot, tāpēc reāli salīdzināt var tikai tad, ja zin, ka tā ir ieslēgta.

Labots - uldiss
Link to comment
Share on other sites

ok, tikai ejot veikalos tās raustīšanās īsti nevarēju saskatīt nevienam, iespējams riktīgāk sasprindzināšu acis nākošreiz, un izskatās ka savu tv vēl tā arī nevarēšu izvēlēties, jo tūkstoti atdot par kasti točna negribas.

Link to comment
Share on other sites

es arii vakar biju gatavs izdot 1k par LCD, bet ... parastaa tv bija vienkaarshi nebaudaama no 3 m att ...

Link to comment
Share on other sites

kā izpaudās tā nebaudāmība - vai tāpēc, ka raustījās?

es vienkārši skatos uz draugiem, kolēģime, kas nopērk vienkārši nedomājot uz bui-dui lētos TV - skatās un priecājas par dzīvi, neiespringstot par sīkumiem... a es atkal - gadu meklēšu izvēlēšos - beigās nopirks kko krutu, kas pēc gada maksās par pus cenu tāpat un atšķirību tāpat nejutīs...

Link to comment
Share on other sites

nu redz , piem elkoros, signalls protams vareetu buut labaaks BET ar visu to graudi graudi ...

iisteniibaa taac apjukums iestaajies , pat saaku uz plazmaam skatiities ...

Labots - M@R$$
Link to comment
Share on other sites

bet vai tiešām tas nav tikai sliktā signāla dēļ, joa izgāju vakar pie drauga kaimiņos - nopircis pirms gada 32 collas par ~500 ls un ar visu analogo Balkoma antenas signālu esot bijis ok, un tagad arī ar digitālo Baltkomu rādot bez problēmām

Link to comment
Share on other sites

tur jau tā lieta, ka redzēju un tāpēc nolēmu varbūt neko nesarežģīt, jo tv kā jau tv bildi rāda, nekas nemirgo un neraustās, viņa modelis ir LG 32LC2R

Link to comment
Share on other sites

svarīgi būtu zināt saturu - KO taisies skatīties.

1) LTV ar antenu - šļura, ko nav vērts stiept pa visu lielo ekrānu, jo nav jēgas skatīties milzīgus šļuras pleķus.

2) LTV pa satelītu - jau labāk, par cik nekas labāks nav, tad šo var provēt skatīt uz sava platekrāna teļuka. (akjā, vēl čakarēs smadzeni vecais joks ar šaurformāta bildi platekrāna teļukā - vai nu skaties saspeistas sejas, vai melnas malas gar sāniem, vai noziedo nogriešanaia augšas un apakšas strēmeli, riskējot neizlasīt līdz galam atsevisšķus subtitrus)

3) ārzemju kanālus pa sat tv - kā nu kuram tā kval, būtībā kautkas līdzīgs kā variantā nr 2.

4) - dvd - no dvd plaijera - tas ir vecmodīgs standarts, dvd arī nav bauda skatīt uz tiešam liela krāna, uz tām 32 collām vēl var pieciest...

5) - hdtv - nu tā ir pavisam cita lieta. skatās vai nu no dvd pleijera hdtv dvd versijā, vai laiž no kompja pa vadu, te svarīgi ekrāna izšķirtspēja, un te ja grib attēlu baudīt, arī var sākt domāt par tām milisekundēm un citiem sīkumiem. problēma tāda, ka tomēr nav vēl tik viegli dabonams tik daudz filmu kā gribētos, arī blue ray playjeris padārgs utml problēmas.

6) - fotogrāfijas no cd/dvd diskiem - te svarīgi ekrānam laba izšķirtspēja un jēdzīgas krāsas.

 

tāka, izdomā ko skatīsies. un lai ko tu skatītos - nekāda mega laime šāvaitā nebūs :D līdz ar to, dabiski, var pārdomāt cik daudz naudas gribās par to sviestu izkaisīt vējā... jo tie izmēri līdz 40" ir tādi ļubiķeļskij, noliki pie sienas un lūri bēdu (un kvalitāti :mrgreen: ) nezinādams. ja gribi lielāku un labāku - tad tev ir naudas pilna pakaļa, pērc milzīgu megalabu krānu, kurš tāpat pēc gada maksās krietni lētāk utt utt :D

 

akjā, cik daudz naudas grib izmest? fāteris nopirka sony bravia teļuku 32" iemesls kāpeč sony - jo iebūvēts digitālās televīzijas tūneris. atsauksmes - pats jau skatās priecīgs katru vakaru, vienīgi mēdz gruzīties, ka varbūt bij jāņem tomēr 40 colnieks... sākumā gribēja ņemt 26, bet es pierunāju ka jo lielāks jo labāks, un paņēma tās 32 :)

 

PS - ja tu esi filmu, vai hokeja/tusiņu cienītājs, tad ir vērts pasapņot par projektoru..

Labots - Varonis
Link to comment
Share on other sites

No sākuma izdomā ko tu ar to 16:9 darīsi. Man pamatā pieejami tikai "normāla" izmēra TV un kad padzīvoju viesnīcā ar 16:9 LCD, kas rādīja digitālo sat, tad konstatēju, ka patiesībā rāda gandrīz visi LCD TV+ digisat labāk nekā ļoti labs Loewe CRT+ kabeļTV Latvijā. BET, ja tu nopērkot 40'' LCD patiesībā iegūsti aptuveni 30'' attēla un platas melnas līnijas malās, tad tas nav to vērts. Tātad padomā ko skatīsies! DVD un digisat ar 16:9 izskatās super, bet analogais pie mums pieejamais TV signāls 4:3 kopā ar LCD nelīmējas. Kruti bet sū*īgi!!!

 

Vēl - visiem šķibacaino ražotajiem LCD ir pārsātinātas krāsas, skaties, lai būtu iespējams to noregulēt. Tā jau veikalā augstas izšķirtspējas demo filmiņa ar puķītēm un bitīti izskatās perfekti, bet kad ikdienā jāblenž vijoleti sarkanīgos diktoru purnos, spilgti jūraszilās debesīs u.t.t., tad tas sāk kaitināt. Vislabāk veikalos paskaties no sākuma uz kaut kādiem superbrendiem (tā pati pieminētā Loewe), kuri jēdz rūpnicā saregulēt attēlu un tikai tad dodies pie lētā gala, būs ar ko salīdzināt.

Link to comment
Share on other sites

Lūk, lūk - ko darīt, ja mājās ir 3 paaudžu skatītāji, kuri blenž visu, kas nu Blatcom kabelī ir pieejams?

 

Bļaus taču nemērā, kad ieraudzīs, kāda bilde...

Link to comment
Share on other sites

nez, man liekas, ka jūs "mazliet"pārspīlējat.. :)

skaidrs, ka vienmēr var kko krutāku un labāku par kosmosa piķi, bet man jau liekas, ka nopērkot to pašu 37" LCD LG "mēslu" skatīšos to pašu baltkomu un dvd bez ne kādām rūpēm, raustīsānos un kvadrātiem, tai pat laikā priecāšos par ietaupīto naudu, kuru varēs ieguldīt, piemēram beidzot drēbju skapja iegādei :)

Link to comment
Share on other sites

Nez, man mājās tagad ir LIVAS digitālā TV, ko šie palaiduši testa režīmā - tā jau jauki - kanālu valodu izvēle,subtitru, teleteksts+vēl dažādas iespējas, tajā skaitā var izvēlēties kā skatīties kanālus 4:3 vai 16:9.. arī ir doma par LCD, bet nu - pirms iepirkšu - noteikti no kāda paziņas aizņemšos un atstiepšu ar auto līdz sevīm lai patestētu, kā izskatās:)

Link to comment
Share on other sites

respektīvi, ja gribu ok TV, tad jāņem LCD+ Viasat šķīvis??

Galīgi nepareizi. Kā reiz Viasats ir labs piemērs tam, kādai NEVAJAG būt sat tv.

Tiešām kvalitatīvi Sat kanāli ir britu SKY, vācu Premiere vai krievu HTB+ paketēs.

Nav sliktāki par labu dvd, kurš te dažam labam jau esot novecojis...

Zulus - gribu redzēt tādu paziņu, kurš pie pilna prāta ļaus savu 1000+ vērtu tehniku apkārt staipīt. :)

Labots - MarcisB
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

nu ir tāda štelle, nopirku Samsung LE-37S81BX + mājas kinozāle LG LH-T760PA, kurus savā starpā savienoju ar HDMI un rezultāts - DVD iet super, kabeļtelevīzija - varēja būt labāk, bet nenožēloju nemaz un visi tie, kas šobrīd noliek LCD un liek kā piemēru veco, bet superīgo CRT, manuprāt ir saspiedušies - laikam paši reiz iegrābās...

katrā gadījumā ar pirkumu esmu apmierināts - tagad krāšu naudu skapim :D

Link to comment
Share on other sites

46'' Samsung N87... Analogā TV līdz 2m attalumā izskatās baismīgi, sākumā vilka uz vēmienu :mrgreen: bet ar laiku var pierast, galvenais pienācīgā attālumā turēties... bet nu caur HDMI 720p & 1080p ir kaifs

Link to comment
Share on other sites

Guest wolfenstein

normaals ateels ir philips modelim:7862-(cena ap 670 latiem).

vismaz kraasas labas un nav tas dranjkjiigais bruunums kas ir lg modeljiem-vai arii sarkanaas kraasas paarspiileetiiba sony un samsung modeljiem(kuros baltaa kraasa nav balta bet ir saarta)

lg ir peedeejais njemamais.:nav jeegas njemt shitos lielos monstrus par leetaam naudaam-jo bilde uz parasto tv signaalu tieshaam ir peedeejais suu.s.

 

Latvijaa par daudz maz normaalu naudu nopeerkams un maajaas stiepjams un normaali baudaams ir tikai philips 7862! vo taa

 

aizejiet uz veikalu un lai iesleedz manis nosaukto modeli-tad par taadu pashu cenu 32 coliigos sony un samsung briinumus-un buusiet shokaa-sony maksaa ap 700 latiem-bet raada kaa samsunga modelji kas ir par aptuveni 480 latiem-samsungs it kaa ok bet atkal taa briesmiigaa sarkanaa kraasa:nojauc visu dabiigo toni.

uzprasiet paardeveejam lai visus triis modeljus noregulee uz melnbaltu ateelu-un buus jasna!

p.s sony toch nav to 700 latu veerts.,bet LG buuss leets ,bet bruunaa kraasa jums atnjems visu prieku iepirkties:)

Labots - wolfenstein
Link to comment
Share on other sites

Guest wolfenstein

boldriks nav jeegas pashlaik no full hd

kaadus gadus 3 var aizmirst.

Link to comment
Share on other sites

Guest wolfenstein

boldriks-nav

saakas no 37"

32" pa vertikaali nekaadi nevar izspiest to magjiskos 1080 punktus.

p.s veel jautaajumu ir?:)

 

PHILIPS 37PFL9732D (Full HD)-shitas ir njemams

SAMSUNG LE-37M87BD-shitas arii njemams(ja patiik daudz sarkanaas kraasas:)

 

boldriks vari pamekleet japaanaa pirmo 32 collu ful hd :) SHARP 32V

Labots - wolfenstein
Link to comment
Share on other sites

Ни один телевизор класса Full HD не способен предложить полное разрешение высокой четкости при отображении движущихся объектов - об этом говорит новейшее исследование, проведенное американским журналом Home Theater.

Link to comment
Share on other sites

Guest wolfenstein

boldriks-pashlaik vieniigo tv kursh ir cieniigs daudz maz saukties par boljejee menjeeje sakariigu tv 32"-par sakariigu cenu ir philips 7862

p.s vsjo:)

Link to comment
Share on other sites

un ko tauta saka par SONY KDL-40V3000 40" LCD televizoru?

 

saaku te sito visu lasiities un galva galiigi sajuka....

 

nezinu kaa ir ar tiem LCD, bet ir gadijies Philipsaa vilties.

Link to comment
Share on other sites

philips der tikai 7. un 9. sērija,kas tiešām ir laba. pārējiem modeļiem ar zemāku numuru derīgs ir tikai korpusa dizains.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...