Jump to content

Canon Pixma IP4500 install problemas


Aigarito
 Share

Recommended Posts

Canon Pixma IP4500 install problemas. Jauns printeris, kuru jāpieslēdz datoram uz kura ir Windows XP Pro operētājsistēma. Visiem jaunajiem printeriem ir jāinstalē draiveri vispirms un tikai pēc instalācījas prasības jāpieslēdz printeris, viss smuki instalējas, paprasa man pievienot kabeļus un ieslēgt printeri, lai līdz galam pabeigtu draiveru instalācīju, Windows XP tajā momentā atrod USB printing support(kaut ko tādu), tam atrod draiverus un to pieinstalē, vēl WinXP atrod pašu printeri, bet tam draiverus neatrod, bet instalācīja stāv uz vietas, itkā nebūtu pievienoti kabeļi un tā var gaidīt veselu dienu un nekas nenotiekas, uz cita datora ar WinXP izdevās pieinstalēt, bet man vajag pie noteiktā datora.

 

Kā piedabūt to printeri pieinstalēties?

 

(Jau esmu mēģinājis pieinstalēt draiverus caur Device Maneger norādot draiveru atrašanos vietu diskā - tas nelīdz; Vilku draiverus no viņu mājaslapas - ar tiem ar neizdodas pieinstalēt)

 

P.S. Līdzīgi bija ar brāļa PC kuram nevarēja pieinstalēt HP F4180 AIO printeri, vakar pārliku OS un pieinstalējās - DARBA DATORAM REINSTAL NEDER, lūdzu Jūsu palīdzību!

Link to comment
Share on other sites

Guest ADEX

Kad es instalēju savu printeri, tur instrukcijā izlasīju punktu, ka jāatslēdz antivīruss.

Link to comment
Share on other sites

Pašam nesen bija līdzīga situācija ar kaut kādu HP printeri. Nomocijos ilgi un dikti. Parunāju ar gudrākiem cilvēkiem, no sākuma tika izprovēti visādi varianti, bet enkas nelīdzēja. Kā pēdējo variantu ieteica apskatīties uz USB kabeli, kāds esot piepirkts. It ka viņš bija īsāks par tiem 2m, bet tik un tā nevarēja pieinstalēt. Tika nopirkts cits kabelis, kas toč bija zem 2m garuma un tad ar pirmo reizi viss notikās.

Nesaku ka tas ir 100% tavs gadījums, bet ieteicams izmēģināt kādu citu vadu instalējot ;)

Link to comment
Share on other sites

Kabeļi jau tikai mēģināti arī citi, bet tas pats, kas attiecas uz antivirusu, tad arī to biju atslēdzis

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...