Jump to content

HTC TyTN II


Guest Edgars Dudonz
 Share

Recommended Posts

Guest Edgars Dudonz

HTC TyTN II

Tehniskie Dati:

No sākuma gribētos pateikt mazlietiņ par jaunā Titāna spēku. 400Mhz procesors un 128Mb RAM nav joka lieta. Telefons tik tiešām priekš PDA ir diezgan ātrs. To ieslēdzot jau var redzēt atšķirību no vecā titāna. Fotoaparātam ir 3,2Mpix matrica, un vēl šim zvēram klāt ir iebūvētā GPS antena, videozvans, Wlan, touchscreen, un qwerty klaviatūra. Windows Mobile 6 Professional padara šo PDA par vienu no līderu pozīciju cīnītāju šobrīd. Protams, tehnika attīstās ātri, bet ja ir vēlme nopirkt iespaidīgi jaudīgu un funkcionālu ierīci savai ikdienai, tad šis aparātiņš ir labs kandidāts.

TomTom kartes nav ierakstītas, bet tās var ierakstīt. Windows programmatūra nodrošina sinhronizāciju ar datoru, messengera lietošanu, excel un word dokumentu lasīšanu, mp3 klausīšanos un vēl neskaitāmas citas opcijas. :evil:

Dizains:

Atbīdāms plaukstdators. Ierastā melnā krāsa, futūristiski izvietotas pogas. Kamēr aizvērts izskatās kā vienkāršs plauktdators, bet, to atbīdot, un izlokot uz augšu, tiešām var "paspīdēt" starp draugiem.

http://www.journaldugeek.com/images/2007_03/htc-kaiser.jpg

http://pics.computerbase.de/1/9/0/3/0/2_m.jpg

 

Bildes ārzemēs! Lasi noteikumus!

 

Kopvērtējums:

Izcils darba rīks mobīlai personai, kas vienmēr ceļā un vēlas plānot savu ikdienu, apmaksāt rēķinus, sūtīt epastus, fotografēt notiekošo, rādīt prezentācijas un darīt daudzas citas lietas ar ierīci, kas ieliekama maciņā, kurš jau nāk līdzi komplektā, un pieliekams pie siksnas.

Link to comment
Share on other sites

jau labu laiku metu acis PDA (ar GSM funkciju) lauciņā.. šitais ir tas kas varētu pilnībā apmierināt visas manas vajadzības/prasības, tikai jautājums ir tāds: cik viņam reāli tur aķis (nav neviens no šeit esošajiem iehavojis šo verķi)?! jo izburot cauri daudz un dažādus review tā arī īsti skaidrībā netiku.. :(

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

pēc ilgas svārstīšanās starp pāris aparātiem, esmu ieguvis šito zvēriņu savā īpašumā (+ 8GB microsd kartiņu)..

 

pagaidām, kamēr vēl nekas īpašs no softiem nav uzlikts uz aparāta, kustas tīri žiperīgi, vēlāk redzēsim kas un kā.. bet nu viens jau ir skaidrs: man kā rūdītam nokias piekritējam (sākot ar nokia 3110 un beidzot ar e70) ar telefona funkcijām vēl ir jāaprod, jo zvanīšana, atrodoties kustībā un izmantojot vienu roku, nemaz nav tik vienkārša (+ vēl nācās pačot orģinālo HTC smartdialer jo šim nebija iebūvēts LV kodējuma atbalsts)..

 

kā pamatīgu plusu varu pieminēt pietiekami pogu daudzumu uz korpusa, jo ar tām ir principā iespējams izdarīt daudz ko, neizņemot no korpusa bakstāmirbuli (kā arī qwerty klavu kas man iepatikās jau no e70)..

 

par aķi pagaidām neko sliktu nevaru teikt, spaidot un eksperimentējot kas un kā, tur ap 1,5 dienām.. vēlāk ir doma paņemt kādu 1650mah.. var jau arī lielākas ietilpības, bet tad ir jāmaina aparāta aizmugurējais korpuss..

 

ari GPS iebūvētais ir tīri laba manta.. atrašanās vietu "noķer" apmēram 30-60 sekunžu laikā pie aukstā starta (neizmantojot quickgps).. ar quickgps viss pasākums sākas apmēram 20-30 sekunžu laikā..

un ja negribat "hard reset" gadījumu aparātam ar iebūvētu GPS nekādā gadījumā nemainiet external gps portus.. protams, doma jau ir parasta "nu pamainīšu un paskatīšos kas un kā un pēc tam uzlikšu atpakaļ, bet nifiga.. gps pēc tādiem eksperimentiem vienkārši atsaka, respektīvi paliek tik resets (kā izlasīju 4pda.ru: Все прекрасно работает с установками "по умолчанию", а лучшее - враг хорошего!)

 

par nokāršanu runājot: izdevās man viņu nokārt ar iGO programu neparādot aparātam debesis.. :-D

 

īsāk sakot: viss ir kustomizācijas procesā, tā ka gan jau kāds tips&tricks te tiks iemests.. bet nu krāniņa garinātājs jau nu konkrēts tiem kam viņa funkcijas nav nepieciešams.. :-D :-D

Link to comment
Share on other sites

Njaa es uzskatu ka uz doto momentu no saada tipa tel. sis ir labakais! No nokia E90 biezak plist, arod kaites- no virinasanas ieksejais displejs noklajas itin biezi un neminesu nemaz par simbian ''prieksrocibam'' :p vel ir jauns modelis HTC Touch Cruise. Parametri tadi pasi ka TyTN2 tik cena bisk draudzigaka, izmeros mazaks un bez klavas. Principa ar irbuli rakstit ari tiri ok...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...