Jump to content

kā/kur palielināt tv uztvērēja jaudu?


cabulis
 Share

Recommended Posts

nekādi nepalielināsi - var likt antenas pastiprinātāju - tikai tas pastiprinās arī trokšņus....karoč liec jēdzīgu ārējo antenu un miers.

Link to comment
Share on other sites

Vispār to lietu, kuru Tu taisies palielināt sauc par jūtību un ar jaudu tur nekāda sakara nav. Ja grib redzēt kārtīgu bildi, tad noteikti vajag iegādāties āra antenu. Ar istabas antenu labi visas programas nerāda neviens TV.

Link to comment
Share on other sites

nu es jau ar sāku sliekties uz istabas antenu, jo āra antena nav opcija... tikai ir viens BET... vakar pieliku pamēģināt pie āra antenas, ar kuru cits tv rāda labi, tad lūk šitais rādīja slikti un tv5 vispār nenoķēra.

 

vai ir variani palielināt to jūtību :)

Link to comment
Share on other sites

Var jau būt defekts , bet visdrīzāk tāds tas TV ir un jūtību nekādi nevar palielināt. Ar istabas antenu, labu bildi uz visām programām, nav iespējams dabūt un mani neviens nepārliecinās par pretējo. Varu saderēt uz pudeli, ka nevienam neizdosies tā noregulēt istabas antenu tā, ka visas programas rādīs ideāli un pārslēdzot kanālus nevajadzēs grozīt antenu, vai noejot tai garām bilde neraustīsies. Vajag kārtīgu āra antenu un problēmu nebūs.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...