Jump to content

video pardzit uz DV kaseti


Dundurs
 Share

Recommended Posts

ta lieta ir tada iegadajos kameru Panasonic NV-Gs180. Strada labi. Piefilmeju pilnu kaseti un izdomaju uzdzit video uz PC. Tas ari izdevas izmantojot lidzi doto programmu MotionDV Studio. Bet kad samonteto materialu gribeju uzdzit atpakalj sakas joki. Pirmkart Adobe Premiere atbalsta video export uz DV Tape tikai caur firewire. Bet man kamerai ir USB.2 Saglabaju samonteto gabalu, ka Microsoft DVavi. Jebshu nekopresetu video. Atveru valja lidzi nakosho programmu, spiezhu uz output ,izvelos savu video, bet taa programma saka ka nepareizs formats, ka atbalsta tikai avi. Izmeginajos visadi, bet neka :( Varbut varat ieteikt kadu citu captureshanas programmu kas spej capturet uz pc un no pc uz DV caur USB.2

Link to comment
Share on other sites

Gribi teikt, tu arī no kameras uz kompi dzini caur USB un tad montēji?

Tātad esi ieguvis apmēram trešdaļu no iespējamās kvalitātes. Tikai un vienīgi FireWire. USB paredzēts, lai pārkopētu ar kameru fotografēto, nu un lai paskatītos švakā kvalitātē.

Link to comment
Share on other sites

Nu man lidiz naca tikai usb vads, bet kamerai ir ar DV pieslegvieta. Sakat ka japer Firewire kartinja? Nu cik zinu tada 7ls nak, dargi jau nav, bet kur lai dabuu tadu vadu? Man jau likas kapec ta kvalitate tada divaina. Uz TV krasas dzidras viss ok, bet uz pc tadas pelecigas un miglainas. Tatad pie vainas ir USB.2. ja? Un patiesham vai tikai 1/3 no kvalitates. Sakat ka ar firewire attels bus daudz skaistaks.

Link to comment
Share on other sites

Valmiera redzeju pa 7ls Nu ko bus japerk ceru ka uzlabosies kvalitate. Un vares iedzit ari atpakalj kasete

Link to comment
Share on other sites

Ja kamera nav ievesta no ārzemēm, bet pirkta šeit, Latvijā, tad uz ierakstu PC->DV pat neceri. Cenu politikas un ES regulu rezultātā DV ierakstīšana no ārēja signāla avota kamerā ir izšķērēta. Lasi instrukciju.

Link to comment
Share on other sites

Guest Velis

Valmiera maza pilsēta.. sarunā bodē ka ja kas, šamie paņem atpakaļ to karti.

Tb samaksā, bet lai viņi nesit čeku.

Aizstiep uz mājām.. visu nočeko un nākamajā dienu vainu ej pakaļ čekam vai stiep atpakaļ to karti.

Link to comment
Share on other sites

Cik skatijos manuali, ir iespejama gigitala DV kopeshana no kasetes uz kaseti, tacu tur bija kaut kadi ierobezhojumi, laikm uz dazham DV ierice, laikam jau uz PC.

nu rit nopikshu tad jau redzes. A kapec shiem veikala ta karte butu janjem atpakalj. Tu domaji, ka var but ta ka no kameras nevar iedzit caur firewire?

Labots - Dundurs
Link to comment
Share on other sites

Cenu politikas un ES regulu rezultātā DV ierakstīšana no ārēja signāla avota kamerā ir izšķērēta.

Kaut ko tādu dzirdu pirmo reizi, kur rāvi šo info? Cita lieta, daudzām lētā gala kamerām ierakstīšana atpakaļ kasetē nav paredzēta.

#Dundurs: Pat ja nevarēsi iedzīt atpakaļ, FireWire tāpat Tev noderēs lai iedzītu kompī.

Gatavo materiālu var taču arī pārkodēt par DVD vai DivX - kā nu labāk vēlies.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Tas ir saistībā ar to, ka ja kamerai ir DV ieeja, tad to pielīdzina ciparu videomagnetafonam tiem ir citi nodokļi, kā arī galvenokārt pakļaujoties autortiesību "aizstāvjiem", kuri uzskata, ka šāda ieeja atbalsta pirātismu, pie mums videokamerām tiek atslēgta DV ieeja. Lielās ražotājfirmas gatavo modeļus speciāli mūsu tirgum, atslēdzot šo ieeju. Bija vajadzība pirkt kameru un izstudēju šo jautājumu. Ja nav vēlēšanās pirkt Hi-end modeli, bet kaut ko līdz 300 Ls, tad noskati modeli, pārbaudi vai ir DV-in, ja nav, tad rullē uz Krieviju, kur garantēti tam pašam modelim būs DV ieeja (tur vēl autortiesību aizstāvji nav tik visvareni).

Link to comment
Share on other sites

Nu, jaa . Paldies par atbildem. Jaiet gulet lai varetu rit pamosties un doties uz veikalu pec firewire kartes :D Nu rit doshu zinju kas un ka sanaca.

 

Nu taa nopirku Firewire karti, tagad njemos ar visadam capture programmam, kur apec iespejas labaka kvalitate capturee. Bet par to iedzishanu atpakalj ir ka Aicis teica. Neviena programma nespej ierakstit atpakalj kasete. :( Varbut kads firmware tur var izlidzeties? Bet varbut var meginat ierakstit kasete caur usb2.?

Labots - Dundurs
Link to comment
Share on other sites

Uz kastes rakstits: Panasonic NV-GS180 EP-S ,bet uz kameras vienkarshi NV-GS180

Labots - Dundurs
Link to comment
Share on other sites

Tavs modelis (EP-S) ir paredzēts tirgošanai Baltijā. Tam nav DV in ieejas, tā kā vari nemocīties. Nekāds softs nevarēs ierakstīt no PC uz kameru. Šeit ir ražotāja apraksts. Vari palasīt pats.

Manis jau pieminētajā Krievijā modelim beigās ir burti EE-S, un tam modelim protams ir DV-in ieeja. Apraksts Krievijā šeit.

Labots - Aicis
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...