Jump to content

Lēni strādā internets. Kā noteikt kur ir problēma?


Guest
 Share

Recommended Posts

Rūteris tik lēti maksā, ka vairāk par garantijas laiku tie ilgāk nedarbojas. Ķīniešu strādniekiem tak gribas nopelnīt un tagad nav pieņemts taisīt ilgmūžīgus rūterus.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Ieslēdzot datoru nedarbojās internets(no internet access). Pēc aptuveni stundas sāka darboties, bet šobrīd darbojas ļoti lēnu un atvērt var tikai dažas lapas. Uz otra datora viss darbojas bez problēmām. Kas tam varētu būt par iemeslu?

Link to comment
Share on other sites

Trojas zirgi aplokā savairojušies.

Bet ja par temu - taspats vien ir - sāc ar zarazu tīrīšanu.

Vēl - nesi minējis kāds interneta provaideris, kā slēdz klāt tos kompjus.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nesen sāka apoollo.lv lapa jocīgi uzvesties. Pirmoreiz itkā normāli atveras, kā mēģina kādu ziņu atvērt, tā stop - connection has timed out. Uztaisa reload, atkal viss normāli atveras, mēginu citu ziņu atkal timed out., utt. Pietam ar jebkuru browseri (mēģināju firefox, chrome, ie, safari) uzvedas vienādi. Darbā pārējiem kompiem viss normāli, salīdzināju setingus sistēmā - visiem vienādi. Izķēru zarazas, nekādu pārmaiņu. Mājās aizvakar arī sāka apollo čakarēties stacionārajā kompī, portatīvajā viss štokos abiem sistēma win7 64bit. Setingi vienādi, kas attiecas uz security. Domāju, nu Dievs ar to apollo, lietošu citus. Še tev - šodien arī tvnet sāka ļooti lēni vērties. Neesmu galīgi uz jūs ar datoriem, bet šitādu figņu pirmoreiz redzu. Sāk ziņu portāli viens vēc otra sprāgt nost. Padalieties, ja kādam vēl gas līdzīgs gadījies, Var jau būt ka risinājums vienkāršs, bet pagaidām kā pret sienu.

Link to comment
Share on other sites

Kas attiecas uz nesenajiem "connection timed out", tas varētu būt sakarā ar pārslodzi ziņu portālu serveros, man ar TvNet iekliboja pāris reizes. 

Vaino Dombrovski. :D

Link to comment
Share on other sites

Nu par tvnet tas tā varētu būt, bet ar apollo tas jau kādu laiciņu pirms maximas traģēdijas sākās. Un nez kapēc tikai mans dators apoolo ir par daudz, nevis pretīsēdošajam kolēģim, un mans porķiks arī nekad netiek atstāts aiz iekavām. :SOH: Tas liecina ka vaina kautkur sistēmā, nevis apollo. Nu nekas mēģināšu vēlreiz visu kārtīgi pārbaudīt un salīdzināt uzstādījums, vabūt kkas palaists garām.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...