Jump to content

dvd diskā 99 videoklipi-kā iespējams?


base7
 Share

Recommended Posts

nu neticēju,kamēr to disku nedabūju.no vienas krievu lapas(p2p)novilku mūzikas videokipus.nu smuki iecepu abas mapes dvd diskā.nu nolēmu uz lapas sarakstīt klipu nosaukumus,lai zinātu kāda ir.nu rakstu,rakstu,un tiešām 99 klipi iekšā parastā dvd matricā,galvenais,ka normālā kvalitātē.nekāds menu nebija,vienkārši uzraksts play un viss.var redzēt ka klipi ņemti no dažādiem krievijas mūzikas kanāliem.tagad pasakiet kādā veidā var iebāzt tik daudz klipu?nu saprastu,ka kādus 50 varētu iemānīt,bet 99?diez a kādām programmām tas veikts.esmu daudzus tāda veida mūzikas dvd redzējis,bet nevienā ripulī tik daudz video nebiju redzējis

Link to comment
Share on other sites

Labs kompresijas softs izmantots, tas arī viss. Padomāsim - viens klips ir vidēji 3min. 99 (teiksim, 100) klipi ir 300min. Tās ir 5h. Nav nekas ekstrēms. Kvalitātes zudumus var arī uztaisīt mazāk uzkrītošus.

Link to comment
Share on other sites

es gribēju uzzinat,ar k;adu kompresijas veidu tas darīts.pats ar gribētu uzcept kādu dvd

Link to comment
Share on other sites

XEP3HAET

Es laikam zinu par ko tu runā. Pietam lai taupītu vietu visi video bija tā diezgan tizli resaizoti (nogrieztas augšas un apakšas). Nemaz tam DVD nebija tik laba tā kvalitāte. Man ir kautkāda 80/90 gadu izlase. 2 DVD un katrā pa 50 dziesmām un pat tad kvalitāte ir uz robežas. Manuprāt tad jau labāk izvēlēties kautkādus divx'us jo tur kvalitāte un vietas ekonomija būs daudz labāka. Protams izņēmums ir ja gribās to visu skatīties uz kāda pavecāka DVD atskaņotāja. Mpeg-2 manuprāt nav paredzēts tādām izvirtībām lai mēģinātu iespiest vairāk kā 3h videomateriāla 4GB.

Link to comment
Share on other sites

tas tač elementāri.. pats to vari arī izdarīt.. savāc kādus 99 klipus... atver attiecīgo programmu.. izvēlies no tiem taisīt dvd, norādi izmēru un viss.. :)

Link to comment
Share on other sites

Skaņa arī šo to aizņem. Pieņemu ka tam diskam ir Stereo ar kādiem 192kbps, lai no3.14tu sant... errr ietaupītu vietu.

Krievi ar to izceļas, nu kur vēl var sastapt DVD ar 20 filmām MPEG2 (ne jau divx) formātā?

Maksimāli ko var sarakstīt divslāņu DVD ir 4h ar 5.1 skaņu - tātad 4h 8.5GB, bet tas jau ir uz robežas, protams pliks stereo aizņem mazāk vietas, ja vien tas nav PCM, tad katra stunda aizņems apmēram 640MB.

Ieliec to savu ūberdisku kompī un paskaties ko kompja DVD pleijeris saka par bildes rezolūciju un skaņas formātu. Esmu gatavs derēt ka no normālas DVD rezolūcijas tur nav ne smakas.

Galu galā ir arī kaudzēm pirātiskie CD, ka taisīti no netā novilktiem 128kbps mp3 :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

according to kvcd.net:

Using KVCD parameters to create DVDs (KDVD), will enable you to create 100% DVD compliant MPEG-2 streams, capable of playing on any standard DVD player. This will allow you to put up to about 6 hours Full D-1 720x480 on one DVD, or about 10 hours at Half D-1 352x480. Tas ir darāms šādi: http://www.soft29.com/dvd_avi_to_kvcd_burner.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

da var kaut 200 klipus, tikai tie klipi un filmas ko krievi raksta nav baudāmi, daudz ieiet tāpēc ,ka maza rezalūcija tiem VOBiem (mpeg2).

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...