Jump to content

Kā izmērīt elektromagnetisko starojumu


ufo95
 Share

Recommended Posts

Ieejot 1 pagītī (man ir 3) un tiekot līdz otrajam stāvam (pavisam ir 3) sametās nenormāli sūdīgi. Tālāk netiku.....

pie kardiologa aizej. viņiem ir slodzes testi - noskaidrosi, vai problēma nav sirdī.

 

 

Tātad man ir aizdomas, ka tur kaut kur ir kāds spēcīgs raidītājs. Tāpēc man vajag kādu, kas būtu spējīgs noteikt, cik spēcīgs lauks ir šajā mājā un no kurienes viņš nāk!!!!!

Pirms 6 gadiem jau rakstīju par antenu nenormālo kaitīgumu, kas atsevišķiem ļaužiem atstāj neglābjamu postu uz veselību:

Kādā ciematā uzstādīja mobilo sakaru torni, un jau pēc mēneša ieradās vietējo pensionāru protesta delegācija - kuram galva bija sākusi torņa dēļ sāpēt, kuram asinsspiediens lēkāt, kuram citas veselības problēmas sākušās. Brigadieris noklausījās visas pensionāru sūdzības un atbildēja - "tas viss ir figņa un ziediņi - jūs pagaidiet, līdz mēs to vispār ieslēgsim! =)". © bash.org.ru

 

 

Link to comment
Share on other sites

vēl, protams, variants, ka tas nemaz nav elektromagnētiskais starojums, bet mājai vienkārši ir slikta aura, kas raida negatīvās frekvences torsionu laukā, kuras vairums neuztver, bet daži, kuri ir paranormāli jutīgāki, to acīmredzami jūt.

Link to comment
Share on other sites

 

 

vēl, protams, variants, ka tas nemaz nav elektromagnētiskais starojums, bet mājai vienkārši ir slikta aura, kas raida negatīvās frekvences torsionu laukā, kuras vairums neuztver, bet daži, kuri ir paranormāli jutīgāki, to acīmredzami jūt.

Govs dakters!

Link to comment
Share on other sites

Uzzinās problēmu, nopirks 1ha meža kaut kur austrumu pierobežā un sāks tēst baļķus, lai celtu māju, dzīvos laimīgs līdz kāds neuzbliezīs jaunu staciju uz viņa mājas jumta...

Link to comment
Share on other sites

viņš zin, kas un kā

Īsti tā neizskatās.

USA:

The SAR limit set by the FCC/IC is 1.6W/kg averaged over 1 gram of actual tissue.

EU:

The SAR limit recommended by the Council of the European Union is 2.0W/kg averaged over 10 g of actual tissue.

Un te tu vari apskatīties šos mērījumus ĻOTI daudziem viedtālruņiem.

Tikko gan pamanīju, ka arī gsmarenā teju katram modelim ir pievienoti SAR mērījumi.

Labots - itanium
Link to comment
Share on other sites

Tas, ka cilvēki ir ar dažādu jūtību pret fizikāļām parādībām, nav nekāds brīnums. Es gan apšaubu, ka kāpņutelpā var just kādu elektromagnētisko starojumu no dzīvokļiem. Lai kautko izstarotu, vajag antenu un jaudu. Antenu dzīvoklī neuzstādīsi un no 16A drošinātāja nekādu lielo jaudu nepaņemsi. Drīzāk darīšana kaut vai ar tām pašām āderēm un to starojumu. Es piemēram tās nejūtu, bet pazīstu cilvēkus, kuri bez jebkādas rīkstītes redz āderes un kabeļus zemē. Man palīgmājā cauri iet ādere un šis cilvēks pārsēdās citā krēslā, jo uz āderes viņš jūtoties neomulīgi. Citi atkal jūt kaukādas enerģijas no akmeņiem un kokiem. Mani Dieviņš apdalījis un, bez sidsapziņa pārmetumiem, varu ozolu nozāģēt un neko nejūtu. Ja par elektromagnētisko starojumu, tad tas pēdejā laikā tikai samazinās. Ulbrokā vairs nav simtkilovatīgo raidītāju un Zaķusalas tornī digitālā televīzija tagad raida ar desmit reizes mazāku jaudu.Mobilā telefona bāzes stacijai arī nav milzu jauda. Faktiski tikai mobilais telefons var atstāt kādu iespaidu, jo to tur nu dikti tuvu cilvēka miesai. Ja par to rakstu un pētijumiem Rīgā, tad man sanāk vairākas reizes gadā strādāt uz AB dambja un parasti noskanēju ēteru, vai man vajadzīgajās frekvencēs nav traucējumu. Tad nu diapazonā līdz 2GHz nekas baigi briesmīgs tur nerādās. Es pat teiktu, ka TV signāls ir  sūdīgāks, kā man mājā. Tornis vienkārši pūš radioviļņus ar pa vertikāli saspiestu virziendiagramu un uz leju neko nopietnu neraida. Ar to es vēl saskāros analogās TV laikā. Varēja nošauties, bet labu bildi Sapņu fabrikā dabūt nevarēja, Tai pat laikā piemēram Ikšķilē tā bija teicama. Vārdu sakot, viss kā pēc mācību grāmatas. 

Autoram varu tikai ieteik pamēģināt faradeja būri. Izmaksas tur nekādas lielās. cik nu smalu drāšu sietu celtniecības bodē nopirkt. Ja tas tiešām uzlabo pašsajūtu, tad ir vērts visu dzīvokli, tapešu vietā, izlīmēt ar foliju.

Labots - Didzis
Link to comment
Share on other sites

 

 

man ir aizdomas, ka VASES šajā gadījumā sūtīs klientu uz te jau pieminēto vietu

 

Tā arī varētu būt, jo mērījumi tiek citiem mērķiem veikti un slēdziena nebūs - tik mērījumu protokols ar frekvencēm un līmeņiem. Šai gadījumā diezgan bezjēdzīgi, pie tam, baidos, ka finansiāli neizdevīgi gribētājam. Lai jau labāk iet uz vedesveslības tipa kantori. Kādreiz šitās problēmas aktualizējās mēness fāzēs, tagad retāk, bet ir. :D

Link to comment
Share on other sites

āderes man asociējas ar kaut ko, kas nemaina formu un neizvijas augšupejot.

 

kāpņu telpā  ja tiešām justu tādas, tad justu jau 1. stāvā, nekur augstāk nebūtu jālien, ne? kāpņu telpu laukumiņi ir akurāt viens virs otra.

Link to comment
Share on other sites

Ir lietas un parādības, kuras mums nav dots zināt. Kaut vai spokošanās  mājās, kuras uzceltas uz seniem apbedījumiem vai regulāras avārijas vietā, kur ceļš uzbūvēts pār kapiem. Kas tur notiek nezinu, bet cilvēki sitās. Protams, ne jau visi sitās un jūt ko pārdabisku, bet nevar noliegt, ka daži cilvēki ir jūtīgi. Mūsu senči ne par velti mājas korē lika jumja zīmi un izmantoja citas zīmes pret ļaunajiem spēkiem. Tais laikos kautā neviena raidītāja nebija, bet''starojumi'' bija. Man liekas, ka šis būs tas gadījums, kad pie vainas nav elektromagnētiskais starojums.


RudeWolf, saka ka jau esot mēraparāti, kuri uzrāda āderes. Es tādu gan rokā neesmu turējis. Ja vēl par nesaprotamām enerģijām, tad dzīvnieki jau labu brīdi pirms zemestrīces meklē drošu vietu un arī cunami tuvošanos jūt, bet cilvēki, ar visu kruto tehniku, kā Japānā, nekā

Link to comment
Share on other sites

Kā ādere ir angļu valodā?

Lai var pameklēt vairāk informācijas par šo apbrīnojamo parādību?

Link to comment
Share on other sites

tumšā matērija (tas nebija par angļu valodu). Ir zināms, ka tāda pastāv, bet nav īsti zināms kā iedarbojas uz barionu matēriju.

Labots - e = d
Link to comment
Share on other sites

kaut_kaads

Es gan neiedziļinājos pilnībā visā tēmā, bet atbildot uz virsrakstu pašam ir viens ķīnas brīnums par šo tēmu.

 

erd.jpg

 

Skatās verķis it kā 50hz-2000mhz.

Principā ķer starojumu no jebkura elektro vadītāja, protams jo spēcīgāka jauda jo ķer no tālākas distances. Skala gan nenozīmē nekādas standarta mērvienības, jo iet no nulles līdz aptuveni 1300 spēcīga starojuma gadījumā. (daži gan ir salīdzinājuši ar nopietnākiem devaisiem un it kā šams mēra mikro "gausus" bet kaut kā negribas ticēt). Pēc signāllampiņas un skaņas signāla intensitātes var nojaust ka sākot no 750 ir bīstami.

Varbūt kādam noder infa..

Labots - kaut_kaads
Link to comment
Share on other sites

Sajust vienu elektromagnētiskā starojuma daļu ir normāli, bet, ja viens no miljona sajūt ārpus redzamā spektra uzreiz jāsūta ārstēties? :>

Putna mazais ķobis, kas spēj just magnētisko lauku ir normāli, a cilvēks radības kronis - jucis, jo spēj tikai ar redzi un dzirdi uztver, pārējais maņas atrofētas. Cilvēciņu evolūcija pilnīgi sačakarēta, nez kā būtu, ja mums vajadzētu katru gadu ceļot un tie kas neaizceļo  - mirtu, šodien, iespējams, izdzīvotu tie kuri sajustu GPS satelītus signālus :D

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Loģiski spriežot jau āderei pat varētu ticēt, zemes garozas plaisa, pa kuru, tad nu tiek ārā lielāka radiācija, jonizējošais starojums, saucam kā gribam, respektīvi nedaudz lielāks dabiskais fons, ja ap Rīgu tas ir 50nSv/h, tad uz āderes vairāk, bet to cilvēks nevar just! Tāpat, kā uztaisot Tev dentālo rentgena bildi, kad iešauj ap 3-4mSv Tu nekādu izmaiņu nejūti, nerunāsim par stacionāro plaušu rentgenu, vai 3D datortomogrāfu, kur jaudas vēl kudi lielākas.

 

Lielākoties tās visas problēmas rodas galvā, atliek pafantazēt un aiziet esi jau kā marsietis. 

 

Šī tēma jau sāk atgādināt sildītos vadus un klucīšus zem tiem, kad reāla nomērāmā lieta nesakrīt ar idivīda novērojamiem. Zem raidītāja uz mājas jaudas nav, bet "marsietis X"  to jūt, paliekam zem skandu vadiem klucīšus, "marsietis X" pat saklausa uzlabojumus, nomērīt pat nav ko :D :D :D

 

visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā, visas problēmas rodas galvā!!!!!!!!!

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

 

 

Ir lietas un parādības, kuras mums nav dots zināt.

 

Nu tad, kā sacījis Vitgenšteins - par ko runāt nevaram, par to jāklusē.

 

Es saprotu, ka cilvēka prātam vieglāk darboties, ja viss ir izskaidrojams (vienalga kā), bet reizēm vajag samierināties ar to, ka kaut ko nezinām un tā arī pasakām. Ok, sitās cilvēki kaut kādā vietā, kur ir kapi. Bet, vai tāpēc, ka tur ir kapi? Vai tur vispār sitās biežāk? Vai vienkārši mums ir vieglāk domāt par grūti izskaidrojamo mistiskā veidā?

 

P.S. Āderes, tāpat kā bankas ir tēmas, kas post-padomju zemēs tiek uzņemtas diezgan nopietni, par spīti zinātniskā pamatojuma trūkumam.

Link to comment
Share on other sites

Mēs paši uztveram ļoti šauru daļiņu no EM spektra. Tāpat nedzirdam ne infraskaņu ne ultraskaņu. Nesajūtam magnētisko lauku (ok, varbūt sajūtam, bet nemākam saprast un izmantot). Bet aparāti tagad "redz, dzird un sajūt" pašu velnu! Kaut kā nav dzirdēts, ka kaut kāds jauns fizikālais lauks būtu atrasts un nomērīts. Tāpēc visas basņas par ģeopatogēnajām zonām, smalkajām enerģiju frekvencēm u.t.t. (un arī āderēm) tā arī uztveru. Tāpat kā par kontaktieriem, NLO, spokiem, vampīriem, Frediju Krīgeru un pokemoniem. Un argumenti "tu esi stulbs, atpalicis u.t.t." neiedarbosies. Sadzeniet kopā tos ekstrasensus un aklajā testā, lai nosaka āderes vienā un tajā pašā vietā... un tad rezultātu analīze... un atbilde. Bet tad sāksies - oj, tur jau katram savas izjūtas, katrs sajūt savas smalko enerģiju svārstību frekvences u.t.t. Esot aparāti, kas parāda āderes? Kur tad šie ir. Un galvenais, ko šie uzrāda?

 

p.s. par kabeļiem cits stāsts. Var jau būt, ka tiešām mēs nepārvaldām sava organisma sensorus, tas nebūtu nekas neparasts.

 

p.p.s. man pašam arī drātis rokā grozās, bet tāpat uzskatu, ka šās neko nerāda, bet es pats šamās grozu.

 

p.p.p.s  Starp citu, ja par spokiem runā, tad ir tāda Bruknas muiža, kuras pimais stāvs (vai puspagrabs neiedziļinājos) krievu laikā bija aizpildīts ar cūku sūdiem un aizmūrēts. Kad sāka tīrīt ārā, izrādījās, ka kara laikā tur bijis vācu hospitālis un zem tiem sūdiem krietns slānis ar līķiem. Teorētiski tur spokiem vajadzēja spietot. Otrajā stāvā ilgus gadus dzīvoja mana radiniece no sievas puses... tāda visam kam ticoša tante.

Labots - Jurkins
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

sāksim ar to, ka sadzeniet datoriķus istabā un iedodiet datoru, kuram gļuku diagnosticēt un labot. un tam visam ir skaidras rokasgrāmatas,apmācības un vindozēm pat suports pa telefonu.

bet mēs te par kaut ko tikpat mistisku, par ko vajag vienotu verdiktu dot, savādāk dators ir pesteļi. nubet dabiski, ka būs šarlatānu pilns dupsis, pat ja daļa visu pareizi un pārbaudāmi izdarīs.

Link to comment
Share on other sites

Starp citu, neesiet padomājuši, kāpēc visās pasakās vampīrus nevar redzēt spogulī?

Elementāri. Šamos mūsu pašu smadzenes piezīmē klāt tam attēlam, kas nāk no tīklenes. Pamēģiniet fotošopā uz bildes, kurā ir spogulis pielikt klāt vampīru. Šis tajā spogulī parādīsies?

 

p.s. vsjo, offtopiks panesās :)

Labots - Jurkins
Link to comment
Share on other sites

dara to ar "rīksti" un tas strādā gadu gadiem un vienmēr.

Kaimiņienei pirms padsmit gadiem akas vietu noteica toreiz "krutākais" rīkstnieks apvidū. Aka sanāca krietni dziļāka nekā manējā ~50m attālumā, un ūdens tajā maz, var ātri izsmelt.

Kā teica krievu kosmonauts Ļeonovs - kamēr nebūšu šķīvīti savām rokām aptaustījis un izpētījis, tikmēr stāstiet vien man...

 

 

sāksim ar to, ka sadzeniet datoriķus istabā un iedodiet datoru, kuram gļuku diagnosticēt

Redz tas datora gļuks (vai tā radītās sekas) ir novērojams atšķirībā no tā visa cita...

Labots - Jurkins
Link to comment
Share on other sites

Cik man bijusi saskare ar rīkstniekiem - vienmēr atrada labas vietas akai. ~Pēdējais gadījums bija ~3 gadus atpakaļ - dēļ blakus esošā karjera esošajā akā ūdens pazuda, karjera īpašnieks atveda savu rīkstnieku, tas atrada vietu manā īpašumā kur esot liela ādere, karjera cilvēki aku ierīkoja, ūdens stabili turas divu grodu augstumā(kopējais akas dziļums četri grodi). Tik augsts ūdens līmenis manā vecajā akā nekad nav bijis...

Labots - rubb
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Runājot par āderēm - cilvēka rīcībā ir instrumenti lai ieraudzītu planētas, kas riņķo ap citām zvaigznēm, varam ieraudzīt atomus, noķert hiksa bazonu, bet te kaut kāda mistiska ādere, ko ne ar vienu instrumentu nevar uzķert, bet koka gabals rāda. Nu nesmīdiniet mani!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ne par starojumu un āderēm konkrēti, bet par to, ko ar aci neredzam, vai arī ja redzam, tad nesaskatām. Nevajag aizmirst, ka to čali, kurš pateica, ka Zeme griežas ap Sauli, ja nemaldos, sārtā uzkarsēja. Tā pat, 200 gadus atpakaļ kādam pastāstīt par radioviļņiem, vai, kaut par drāts telefona sakariem, viņš liktu pirkstu pie deniņiem.


 

 

cilvēka rīcībā ir instrumenti lai ieraudzītu planētas, kas riņķo ap citām zvaigznēm,

 

Vispār jau tās planētas tiešā veidā neredzam. Tās tiek izskaitļotas no zvaigznes izstarotā spektra un uzvedības.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Vispār jau tās planētas tiešā veidā neredzam

 

Lai kaut ko izskaitļotu, vajag datus no kā izskaitļot. Un tie instrumenti redz piem. to zvaigžņu spilgtuma izmaiņas.

 

Lai gan ok, varbūt tiešām mums iekšā ir sensors, kurš ir jūtīgāks par instrumentiem vai kurš pielieto kādu algoritmu, kas izdala derīgo signālu diapazonā, kur instrumentiem jau ir "trokšņa plaukts", bet kuru mēs neprotam lietot (nav ielādēta bibliotēka no absolūtā informācijas lauka). Nu, dažiem ir. :)

Link to comment
Share on other sites

Aka ir ik pa laikam jātīra. Un starp aku tīrītājiem vienmēr ir kāds, kam tā rīkstīte griežas. Es pats zinu, no kuras puses man akā pienāk ādere, precīzāk, āderes ir divas, viena spēcīgāka, otra vājāka, bet akas tīrītājiem, pirms tīrīšanas vienmēr esmu palūdzis veikt aklo testu. Vienmēr ir precīzi parādījuši abas āderes. 

Link to comment
Share on other sites

 

 

cik nu smalu drāšu sietu celtniecības bodē nopirkt. Ja tas tiešām uzlabo pašsajūtu, tad ir vērts visu dzīvokli, tapešu vietā, izlīmēt ar foliju.

 

smalkajam sietam ir jābūt ūūūber smalkam... siets no trušubūra nederēs (vienā no ministrijām veidoja "silent room" no tāda un brīnijās ka mobīlais darbojas)... Folija gan ir labs un lēts variants (MHz diapazonam un uz augšu).... DDepo ir pirtīm paredzētā jau ar papīru vienā pusē-> tapete :)   vienīgi problēmas ar savienošanu savā starpā.

 

Logi, durvis, ventilācija, komunikācijas -> būs ko noņemties ar ekranētas telpas izveidi... bet ja ir zināšanas un prasās pēc remonta, tad "kā 2 pirktus pret asfaltu' :D

 

Ar 50Hz magnētisko lauku no stāvvada gan būs dārgs prieks cīnīties...


mmm... aizmirsu palielīties-> viens no EMF jūtīgajiem uzdāvināja kreklu, kurš cilvēku pasargājot no elektromagnētiskā lauka. Man no viņa ne silts ne auksts, bet matereāls labi darbojas MHz beigu un GHz sākuma diapazonā. Apsedzot telefonu sazvanīt nevar, WiFi rūteri pieklusina ja uzmet kreklu virsū :D:D:D

Link to comment
Share on other sites

Faradeja būra sieta acij jābūt 0,1 no augstākās frekvences, kuru gribam noglušīt, Nav tur nekāds kosmoss un mobiļņiku apklusināt elementāri. Par cik GHz vairs nevar izlīst cauri betonam, tad nemaz tik mazas acis tam sietam nevajag. Jā un sadzīvē augstākā frkvence grozās ap 5-6GHz uz kuras strādā WiFi. tālāk jau darbojas radiolinki ar ļoti mazām jaudām un vērstām antenām, kuru signāls netiek cauri stiklam un sienām.

Ja par āderēm, tad skaidrs, pilsētnieks, kurš dzeramo ūdeni pērk veikalā, nekad tās neizpratīs un neticēs tām. Tur laikam nav ko mēģināt pārliecināt. Ja par daba sizpēti, tad, jā cilvēki ir uz mēnes bijuši, zvaigznājus gaismas gadu attālumā sabildējuši, bet kas notiek jūras dzīlēs īsti nezin.Jā, pāris reizes nolaidušies batiskafā 10km dziļumā un viss, bet tur vajag regulārus pētijumus, nevis reizi pārdesmit gados ielīst bleķa bundžā un nolaisties dibenā. Kosmosam ta skafandri ir, bet dziļi zem ūdens nolaisties cilvēks akvalangā nevar, a zivij pofig. Būtībā ir tā, jo cilvēks vairāk zin, jo saprot, ka nekā nezin. Kaut vai tā pati melnā matērija, kuru nu  atdzīst, jo matemātika nosaka, tāda ir, bet kas tas ir, nesaprot. Mēs esam iemācijušies izmantot fizikālās parādības. Zinam , ka aka jārok uz āderes un gar magnētu griežot vadu rodas elektrība, bet kā darbojas magnēts neviens īsti nezin. Nemaz nerunājot par zemes magnētisko lauku, no kā tas rodas un kapēc zeme ir mainījusi magnētiskos polus, bet parasts magnēts to nedara. Pietiek kādam ''izraut štepseli'' ,atslēgt magnētisko lauku zemeslodei un visiem mums iestāsies pipec.Tādus piemērus var atrast simtiem.īstenībā mēs neko no šīs pasaules vēl nesaprotam.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

īstenībā mēs neko no šīs pasaules vēl nesaprotam.

 

Nezinu kā pie jums tur Lielvārdē, bet citur pasaulē ir samērā daudz lietas izskaidrotas vismaz hipotētiski, lai gan lielos vilcienos un mazos tramvajos taisnība Tev ir. ;)

 

Par to signāla slāpēšanu - bij kādreiz ekranēta Frankonia mērkabīne līdz 3 GHz ar bleķa sienām, kur salaiduma vietās bij iespiesta tāda kā kabeļa zeķe. Slāpēja no 90-115 dB. Ar atvērtām durvīm daži mobiļņiki un FM stacijas gāja, kā aizvēra ciet, tā radioklusums.

 

Vēl viena pieredze - uz blakusmājas jumta bij mobilo bāzes stacija, kas pretim esošās mājas pēdējā stāva vienā telpā radīja palielu EML. Uz loga rūts uzlika sietu ar ~5mm acīm dubultā. Samazinājums bij par ~ 30 dB. Šobrīd striktu normu par pieļaujamo lauka līmeni, kas Latvijā darbotos ar likumisku spēku īsti nav. 

Link to comment
Share on other sites

°Tas bija tikai pieņēmums, ļoti vienkāršots un aptuvens

Link to comment
Share on other sites

 

 

Faradeja būra sieta acij jābūt 0,1 no augstākās frekvences, kuru gribam noglušīt,

 

pie 1GHz  viļņa garums ~30cm -> siets ar 3cm aci....  diez vai Dizdi, tas darbosies

Link to comment
Share on other sites

drunk_lizard, man arī mācija to pašu ko Tev un pēc teorijas kuru sadomāja viens visiem zināms vīrs, kuram ābols uz galva suzkrita.  Kamēr sēž zem ābeles , tikmēr viss labi, bet kā iziet kosmosā vai mikropasaulē, tā nekas neštimmē.

Labots - Didzis
Link to comment
Share on other sites

 

 

mmm... aizmirsu palielīties-> viens no EMF jūtīgajiem uzdāvināja kreklu, kurš cilvēku pasargājot no elektromagnētiskā lauka. Man no viņa ne silts ne auksts, bet matereāls labi darbojas MHz beigu un GHz sākuma diapazonā. Apsedzot telefonu sazvanīt nevar, WiFi rūteri pieklusina ja uzmet kreklu virsū :D:D

 

Varbūt iedosi kontaktus? :D Man tāds apģērbs lieti noderētu. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...