Jump to content

HALF LIFE 2 GONE GOLD


Guest
 Share

Recommended Posts

  • Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Hitchcock

    13

  • Ha_Ha

    24

  • jurgis_L

    17

vai kaads man nevar uz meilu atsuutiit HL2 seivu, kas ir tuuliit peec tam kad Black Mesa taa vecene pie lifta uzkaras??? jurgis_L@one.lv

Link to comment
Share on other sites

vakar es uzdūros uz šitā:

"Tikai dažas dienas pēc Half-Life 2 izdošanas tika uzstādīts jauns ātruma rekords spēles izsiešanā: 2 stundas, 57 minūtes un 35 sekundes  :shock: , ko uzstādīja kāds Dienvidamerikas spēlētājs ar segvārdu marshmallow. Visa darbība tika ierakstīta AVI failā un sīkāka tā lejupielādēšanas informācija atrodama eSLive.com lapā." ---netgames.apollo.lv---

 

Šorīt skatos - jau filma iekš HQ ir nokačājusies, vakarā ievērtēšu. Nu bet fakts jau pats par sevi psc. Kādreiz dzirdēju, ka otrais kveiks vai dooms cik tur tanīs padsmit minūtēs tika izskriets.  

 

Varbūt kāds jau šito ir redzējis?

Nu vai ziniet. Diezgan nereaali. Nevar tak tik aatri iziet. Fiziski nav iespeejams

Link to comment
Share on other sites

izgāju. ņemot vērā to laiku, ko VALVE veltīja spēles istrādei, tad spēle ir pilnīgs sūds. jā pikritīšu smuka grafika, ir sižets. bet spēle ir konkrēti pa īsu. jāpiekrīt viedoklim, ka VALVE ir uztaisījusi HL2, kā demo savam dzinim. taisīt kārtīgu spēli, neviens no viņiem netaisījās. žēl. labi ka neesmu pircis. naudas tiešām būtu žēl.

Link to comment
Share on other sites

NU to ka HL2 varetu iziet 3st ok varetu vel noticeet bet toka viens RU puika blatoja HL2.RU forumaa ka esot izgajis ka HL 40 min :lol:

Link to comment
Share on other sites

Nu vai ziniet. Diezgan nereaali. Nevar tak tik aatri iziet. Fiziski nav iespeejams

 

vakar skatījos to ierakstu. nu ir tā, ka visvairāk laika tiek patērēts dialogos, pati spēlēšana aizņem ļoti maz laika. daudzās vietās džeks vispār sliktos nenomušī, tikai nesās uz priekšu. apbrīnojami šķiet tas kā var tik precīzi visu atcerēties (drošvien pirms rekorda, spēli izspēlēja n_tās reizes), pat tik tālu, ka atverot durvis, ar arbaletu jau uz grauda ir paņemts tālumā stāvošais "ļaunums".

šādi spēlēt protams var tikai tāds kuram ir pofig kā viss izskatās apkārt, par galveno mērķi izvirzot spēles izskriešanu pēc iespējas īsākā laikā.

Es pats spēli spēlēju ar baudu, katru dienu pa stundiņu/divām lai tik ātri nebeidzas, nogalinot visus pretiniekus. a te - pat lielos helīšus džeks neiznīcina, tik dur uz priekšu. fui, bet ir vērts paskatīties tiem kuri jau spēli ir izgājuši.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

HL ir pagaidaam labaaka speelee, ko esmu speeleejis. Izgaaju ar lielaako prieku. Zheel protams, ka nav divreiz garaaka, bet nekas buus jau veel HL3 :)

 

rekordaatra izieshana ir ljoti jautra, savaa laikaa fanoju par Quake1, ko izgaaja kaut kaadaas 30 minuutees aptuveni baigaa geimeru grupa, viens liimenis tur bija 7sec, es meegjinajau atkaartot rekordu- tuvaakais kas sanaaca bija 11sec...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

ee kaads gadiijumaa ieksh 636.lv nav pircis:

Half-Life 2. DVD.DVD-box Vivendi/SoftClub 18.75

 

???

 

vai ari steama updeitiem tur viss ir chiki briki?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...