Jump to content

DVD veidošana no vob failiem


Musimusi
 Share

Recommended Posts

Nu taisiju es dvd un finālā kaut kas nogļučījis un ir uztaisīti tikai vob faili bet ifo un bup nav izveidoti-normāls dvd player šito nemācēs atskaņot. Tagad mēģinu atrast info ar ko šito varētu uztaisīt pa dvd(ar visu menu utt), tmpeg dvd author uzčakarējās ka šis šitādu formātu nesaprot. Nēesmu saskāries ar šādu problēmu, un te arī nav neviens ko tādu pieminējis, rakājos pa Google, bet paralēli nolēmu iemest šeit, ja nu kādam gatava recepte. Vislabāk protams būtu bezmaksas tools.

PS.Pārtaisīt negribās visu to dvd jo renderējās 24 stundas ( it kā jau nav tik ļoti garš-uz kaut kādām 2,8 stundām bet kaut kā baigi bremzīgi gāja) un nav pārliecības ka tā nav paša Pinnacle gļuks (tā iet ka sasteidz-vajadzēja ātri, uzmetu vecu atlauztu Stud 8 versiju, un iespējams ar gļukiem kā jau Pinnacle tas bieži gadās :) , tagad jau visu nepārtaisīs lai gan pirmdien atgūšu savu disku ar video montāžas programmu, kas nāca komplektā ar kameru ).

PPS.Boldā tiem kam nepatīk gari lasīt :)

Labots - Musimusi
Link to comment
Share on other sites

Man liekas ka Nero šito mācēja

Link to comment
Share on other sites

Šķiet ka 7 tas ir(nav bijis bet kaučkur lasiju tādu info, vienīgi vai tik tur atkal nebija runa par mpeg2 to DVD ne vob) , bet 6 Nero(legāls tapē negribās mainīt :) ) liekās ka nemāk vismaz nevaru atrast tādu fīču.

 

Nu samānijos es te tomēr. Pārinstalēju es to TMPEG dvd author, un viss aizgāja.Būs kādu kreņķi saķēris.Palasiju netā ka šitam jāņem tie faili bez problēmām.

Labots - Musimusi
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...