Jump to content

Jauns IT saits - Jūsu domas par to


foxsk8
 Share

Recommended Posts

  • Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • MicuksGLS

    5

  • Nettwerk

    9

  • Lapelis

    9

  • foxsk8

    34

Top Posters In This Topic

Posted Images

Just one question - what are you going to offer in better quality than others do?

 

P.S. Search is simply catastrophic.

P.S.S. Sorry for my English.

Link to comment
Share on other sites

Vispār patīkami, dizaina ziņā šķiet kkas tuvs datuvei (patīk labāk par boot forumu). Tikai laiku gan nepareizu rāda.

Link to comment
Share on other sites

Pie visa jau tiek strādāts, ir daudz ideju kā saitu padarīt interesantāku un patīkamāku, bet reāli trūkst cilvēku, kas varētu palīdzēt saitu uzlabot, darboties tajā, ja kādam ir velme piedalīties, droši rakstiet PZ. Jā valoda un pareizrakstība nedaudz klibo, bet cenšamies!

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc bija jāveido jauns saits? Tos pāris rakstus (kas nekonfilktē ar likumdošanu) ar Type44 ziņu varēja publicēt BOOT portālā.

Link to comment
Share on other sites

raksti vienkārši izcili kretīniski uzrakstīti!

 

 

krāsu salikums - kaitinošs...

 

 

agreed!

Link to comment
Share on other sites

izskats vel tads tiri ciesams, bet nu 4 no 10 ..

 

Saita noteikumi!!!

Šis ir jāizlasa obligāti! Noteikumu nezināšana neatbrīvo no soda!

1. Jālieto normāla latviešu vai angļu valoda.

 

 

vai pats lapas autors ievero so noteikumu rakstos, komentaros un ta taalaak...

Link to comment
Share on other sites

Ja pamanījāt lapai ir divi admini, viens esmu es, otrs labs draugs. Tātad reāli rakstība nu tiešām mums abiem nevar sakrist. Un reāli neviens jau tās ziņas nekomentē, gribētos jau lai būtu vairāk komentāri no lietotājiem protams par tēmu, nevis kaut ko no***** vai kaut kā savādāk!

Link to comment
Share on other sites

censties jau ir labi, bet ar tadu sakumu nekur talu netiksiet... vajag vispirms normalus rakstu autorus un lapas dizainu un dzini jauzlabo. daudz darba.. daudz... un tas viss maksaa naudinju...

Link to comment
Share on other sites

Dzinis ir labs, pat pārāk labs, raksti tas nu ir viens, nedomāju ka boot.lv šajā saitā būtu kas iespaidīgs, tā patās tulkoti no ārzemēm un atsauces liktas, tas pats arī datuvē, nez laikam jau visur jums patīk kādu jaunpienācēju aplikt, ap***** utt.... Reāli domājot ja nebūtu boot.lv un datuve.lv kur jūs liektos ar savām problēmām, pēdējā laikā datuve nejiet boot.lv brīziem arī, ok viss ir piedodams, bet nu ja kādam nepatīk kā uztaisīts vai kā, lūdzu uztaisiet savu lapu, kaut vai viens cilvēks izurbieties visam cauri un dodiet kādam ievērtēt, nav problēmu, kritiku esmu saņēmis un centīšos visu labot, vienkārši daudziem lietotājiem ir pieradums pie kāda saita, kurā sēž ar visu savu dvēseli, bez mazvai ir pārdevis to saita labā. Tāpēc jaunas lapas tiek noliktas utt.... Un domāju, ka prekš savām zināšanām un līmeņa esmu uztaisījis pietiekami labu lapu, kurā lietotājiem būtu ko lasīt un darīt, soryyy pats boot.lv ir pārpildīts ar reklāmām un linkiem, bet nu jums jau galvenais ir forums, un jā atdzīstu nevaru tak konkurēt ar saitu kurš jau ir 5 gadus vai vairāk apritē, bet tas nenozīmē, kad ir jātup un jāslavē tikai viena lieta, jo var būt kāda cita lieta atšķirās no otras! Tās ir manas domas. Vienkārši gudrīši forumā te salasījušies, neteiksim ka visi, bet lai paši savu lapu normālu uztaisītu dabotu diezgan pakrāmēties, kaut vai par to pāšu LV valodu, vai tad neko nēesat dzirdējuši par brīvo stilu, vai tad te ir kāds latviešu valodas kontroldarbs, kur kāds vērtē, cik pareizi un bez kļudām ir uzrakstīts kāds raksts vai komentārs? Ok man vairs nav ko teikt, ja ir kādi ieteikumi uzklausīšu tos un centīšos cik nu manos spēkos visu darīt, lai jums būtu patīkamāk un ērtāk!

Link to comment
Share on other sites

Atvaino, bet brīvais stils ir uz udaff.com , bet tavā gadījumā tā ir necieņa pret tavas lapas apmeklētājiem. Piemēram, atveram un lasam otro teikumu : "Tas ir ir iespējam iegādāties tādu disku, kurš jūsu XP uzlabo uz Windows Vista".

cilvēki kļūdās, kļūdīties vispār ir cilvēcīgi, bet nu vismaz vajadzētu pārlasīt to, ko esiet uzskricelējuši. Ja slinkums, nu noziedojiet pāris LVL un iegādājieties Tildes Biroju?

Un vēl personīga piezīme- kas tā par lapas adresi? Es pat 3 reizes apskatoties, ceturtajā ilgi domāju un nespēju atcerēties :(

Link to comment
Share on other sites

Guest stalkers_220

Pēc manām domām admins ir labi pastrādājis.. un respect viņam par centību..

Un kāpēc visi tik ļoti pesimistiski.. Ja kas tā lapa vaļā tikai 1 mēnesi, bet ne kā šī un pārējās lapas-5 un vairāk gadus.. Nedomāju ka piemēram ši lapa un citas kuras tagad jau vairākus gadus rukā bija jau no paša sākuma pilnīgi ideālas.. STIPRI ŠAUBOS PAR TO !!!

Link to comment
Share on other sites

Fulmaster

Un ja visu saitu taisiji pats bez nekadiem portal tad apsveicu labs darbs :) Dizains smuks diezgan :)

 

Bet nakotne shitam projektam manliekas nebus jo tomer latvija šadi saiti ir jau ... :( Vajag kautko originaalu!!

Link to comment
Share on other sites

Guest Overclk

W00w, 976746475737475745747tā IT lapa Latvijā! Im speechless!

Fulmaster, goņī bildi ārā, vai dabūsi pa pakaļu no īvliem adminiem.

Link to comment
Share on other sites

Jā tev ir taisnība, orģinalitāte, bet reāli, viss jau, kas jau ir ir izdomāts, ja nu vienīgi ar pašu stūlbumu var izdomāt kaut ko orģinālu, nē idejas ir daudzas un dažādas arī uz citu saitu taisīšanu, bet tā ir tikai nākotne. Galvenais jau ir ideja, un pēc tam viss pārējais, lapu neveidoju pēc orģinalitātes vai pēc kaut kā, kas nebūtu, vienkārši patīk datori un viss kas ar to ir saistīts tāpēc arī izveidoju lapu, lai arī savas zināšanas cik nu daudz tās būtu dotu citiem, kuri vēl tikai mācās un interesējās. Saits nav domāts peļnas nolūkiem kā boot.lv, kur pa reklāmu lielākais dienā prasīja 15 LS, manuprāt tas nav īpaši normāli, uz citu rēķinu uzvārīties, mans mērķis ir visu par velti atbalstīt open sorce utt.... Lai jaunatne mēģina un rīkojās. Nevis uz viņu rēķinu kaut ko iekasēt!

Link to comment
Share on other sites

individual

Es gan domāju tas ir normāli!

Tas ir cilvēku darbs! Tu gribētu strādāt, bet neko nesaņemt un mirt badā?

Link to comment
Share on other sites

Es varu tikai apskaust šī cilvēka apņemšanos un izturību.

Es pats sen būtu izbesījies taisot, kur nu vēl tulkot un likt rakstus. Šķiet, tur jāsēž dienu dienā, lai ko tādu pašrocīgi uzturētu!

Malacis.

Uzņem šo kritiku kritiski, lapas autor.

 

Tiesa gan, krāsu izvēle šajā ziņā man arī šķiet nesamērojama. Paprasi savai meitenei, lai viņa Tev palīdz kaut uz lapas sazīmēt. Tici man, virspusīgi meitenes labāk izjūt stilu par večiem. Tāpat kā ēst gatavošanā. Ir daži tēviņi, kas ļoti labi izceļas, bet tomēr visā visumā to dara sievietes, vai ne? :)

 

Lai Tev arī turpmāk apņēmības neaptrūkstas! :)

Link to comment
Share on other sites

muuzhu dziivo - muuzhu maacies - pirmie kuceeni ir jaasliicina! bet iesaakumam ir ok, ja tas taads ljubicelskij pirmaasreizes veidojums...

Link to comment
Share on other sites

Reiz jau teicu, bet atkārtošos - man patīk. Prieks, ka autors centies, sevišķi dēļ lapas dizaina - par krāsām gan kritika bija pamatota, bet dizains man patīk n reizes labāk kā innovision power board. Ja projekts tiešām attīstīsies - t.i., ja būs pietiekami autoru/adminu utt. un banos arā poke par ņerkstēšanu, tad es tur gribēšu palasīties :)

Link to comment
Share on other sites

MicuksGLS

Nekā slikta tur neredzu! Tie kuri te ķēzās varētu uztaisīt ko labāku un tad klabināt žaunu!

Link to comment
Share on other sites

Guest J0NIS

Palasot komentārus: nu ir laikam tā taisnība, ka latvietim latvieti vienmēr vajag kārtīgi noriet! Nu lai taču veči darbojas, LAIKS rādīs, vai būs tas kucēns izaudzis. Apskatīsimies pēc gada.

Personīgi man prieks, ka cilvēki cenšas; faktiski viņi rada konkurenci esošajiem saitiem, tā ka ja iznāks, tad ieguvēji būsim mēs visi. Lai izdodas!

Link to comment
Share on other sites

Guest painkiller

Ir normāli pagaidām - iesākumam. Raksti arī samērā lasāmi. Lielākā problēma ar visām šāda tipa lapām ir tā, ka veidotājiem pēc kāda laika (mēnesis, divi, maksimums - gads) apnīk ņemties ar to un tad viss nogrimst aizmirstībā.

Novēlu, lai izdodas attīstīt visu to lietu, jo datuve principā pēdējā laikā ir ļoti vāja, boot ir labs, bet ar vienu portālu par datorlietām ir par īsu. Ā, nu vēl ir Next Delfi laikam (sen nav būts, nez), bet tas nu tā.

Patiesībā es kā lasītājs negribu vēl vienu portālu, kur tiek publicētas tikai ziņas, jo tās es varu izlasīt arī ārzemēs (ko arī daru) un ātrāk. Testi. Dodiet testus! Programmu testus, dzelžu testus (ja var atļauties iegādi vai sarunāt ar kādu veikalu, lai dod testiem aparatūru). Savus viedokļus. Nevajag baidīties no subjektivitātes, jo visi viedokļi ir vairāk vai mazāk subjektīvi. Mani neinteresē, ko, piemēram, par Vistu raksta Microsofts, bet toties normāla mājas lietotāja apskats - noteikti.

Tā turēt un lai veicas.

Labots - painkiller
Link to comment
Share on other sites

ir jau labi ka kaads arii ciinaas, nevis tikai pa forumiem rullee, kaa es:)

nu lapa taada diezgan vienmulja, ieejot, pilniigi uz raudienu velk. domaaju vajag piestraadaat pie dizaina, kraasaam, bildeem. un lv protams.

visaa visumaa normaali

Link to comment
Share on other sites

Kopumā lapa protams nav slikta - arī žetons autoriem par centību, bet nu patiesība ir skaidrāka par skaidru - kāda jēga stutēt augšā vēl vienu IT saitu, ja, kā jau te pareizi norādīja, Latvijā to ir vairāk kā saprašanas?..

 

No kritikas vēl - krāsas ir tādas NEKĀDAS - kautkas no Mac Os stila mēģināts izmantot, bet galā nekā īpaši skatāma. Tad vēl tas banneris - ok, nav jau galīgi slikts, bet nu tomēr pārāk liels un nesmuks. Labāk mazāku un smalkāk iztrādātu.

 

Tiem kas te augsak kautko stūma par IPB - da paši pamēģiniet moderēt phpBB un IPB - varu saderēt uz kasti alus ka pēc IPB palietošanas pat doma par foruma tīrīšanu ar phpBB tūļiem liksies līdzīga mājas beršanai ar rokām un izsauks vēmienu. IPB ir ir un vēlreiz IR daudz ērtāks un daudzpusīgāks par phpBB vai citiem free/pus-free forumu dzinējiem. Un neba jau par velti labas mantas maksā naudu.

 

Turpinot par lapu - mani, teiksim, besī tas ka ieejot forumā man vēl jāskrullē lapa, jo forums nepas 1024 izšķirtspējā pat uz fullscreen brovsera -

post-57565-1170156902.jpg

 

P.S. un lai nu kas, bet es zinu, ko runāju, jo tomēr teju visi šī foruma skini ir manis rakstīti un zīmēti, un, atļaušos sev paglaimot, man ir salīdzinoši laba gaume un krāsu izjūta.

 

P.S.S. tas forums ir nenopietnāks par nenopietnu. Izlasot noteikumus vien (ja tās tos var saukt) man pret adminiem būtu nulle cieņas.

post-57565-1170156902_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest painkiller

Art - savādi, man nav horizontālā ritjosla - tiesa, MSIE vispār Foruma tēmu sarakstu izmet nevietā - zem visa pārējā, nevis tur, kur laikam domāts. Operā gan viss, kā vajag.

Par Foruma noteikumiem piekrītu - ja taisa forumu savējiem, tad ir normāli, bet, ja pretendē uz ko nopietnāku, tad pārāk jau nu bērnišķīgi izskatās.

Link to comment
Share on other sites

Kritika ir laba lieta, tik tā jamāk uztvert veselīgi. ;)

Iesaku apvaicāties kādam pazīstamam web dizainerim, lai izlīdz ar vizuālo. Šā brīža paskats ir biedējošs. Nepavisam nerada vēlmi uzturēties lapā ilgāk par pāris sekundēm un iedziļināties saturā, tieši pretēji... :neutral:

 

Baltais un pelēkais tonis or ok, bet zilā toņa vietā gan ieteiktu izvēlēties ko siltāku.

Elektro zils + sarkans ir makten indīgs savienojums. Šajā gadijumā tas ir vēl indīgāks, jo rezultātā lapāfigurē 4 krāsas... baltā, pelēkā kā pamatkrāsas, zilā un sarkanā kā akcenta krāsas... par daudz! Pietiks ar vienu akcenta krāsu. ;)

Tapat arī jucekli acīs rada atšķirīgie krāsu toņi... te gaiši zils links, te spilgti zils links, un vēl savādāk zils fons virsrakstiem... garām!

Tekstu izmēri... krāsas... juceklis! Visam ir jābūt saskaņotam.

Bold formatējums informatīvajam tekstam nav ieteicams, ja vien pēc tā 'nesauc' īpaši apstākļi...

Link to comment
Share on other sites

Guest painkiller

Pirms kaut ko būvē iesaku iemācīties elementāras lietas.

Te tev špikeris lai nākošreiz nepielaistu kļūdas ;)

 

http://www.mediabox.lv/spikers.pdf

Hmm, tādu vēl nebiju manījis. Vai nezini, kur var dabūt to pašu normālā kvalitātē (te vietām ir ļoti miglaini un neskatāmi). Bet kopumā varen laba ideja.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...