Jump to content

nu ko iemetam saluta bildes ? :)


THE BEST
 Share

Recommended Posts

Manuprāt paša rīkots salūts (jebkurā gadalaikā) ir slikta doma. Te, Iļģuciemā, jau kādu pusotru stundu ir nepārtraukts troksnis. Un nekas smuks tur arī nav - pārsvarā tikai tizlas plaukšķenes, labākajā gadījumā ar mazu gaismiņu. Nesaprotu, kur cilvēkiem ir prāts šito darīt? Viņiem tiešām nav žēl apkārtējo cilvēku un dzīvnieku? Pēdējie it sevišķi tiek nomocīti šajā pasākumā, jo viņi drausmīgi baidās no šiem trokšņiem. :x

Link to comment
Share on other sites

nu kaa redzeji man izdevaas nokert nu loti lielu puķi :wink: taadas gan bija tikai kaadas 6 :roll:

Link to comment
Share on other sites

Vot es arii skatos saluutus ar daliitaam juutaam. Zheel to dziivnieku, suniishu i citu dziivu radiibinju, kas tiek trobeleeta... Tak cik sunji nav pazudushi jaungada naktiis. Ui, pat negribaas domaat.

Bet nu nenosodu jau topika autora ideju, pats arii labpraat buutu bildeejis saluutu, bet man jau probleemas ar bilzhu dabuushanu uz PC.

Link to comment
Share on other sites

buutu ielicis varak, tikai bildez.lv bremzee nevaru nohosteet:(

Link to comment
Share on other sites

vai tiesam neviens neko nav nobideejis? :| domaaju ka kad te ienaksu jau kads bus kko salicis pirms manis :roll:

Link to comment
Share on other sites

Mārci - cilvēki tak vel blandās apkārt. Neba nu katrs sabildē un skrien likt visu kompī. Ganaju uz pēcpusdienu būs kautkas ienācies.

Link to comment
Share on other sites

Guest Kofler

Njā, būtu bijis baigi labi, ja būtu iedomājies paķert līdzi objektīva pagarinājumu, jo sāka līt un šis tas saprotams uz lēcas sapilēja. Tā ka diezgan daudz ar Fotožopu jāķēpājas. Bet kkas jau sanāca.

 

Šādi un šādi .

 

Laimģu Jauno gadu. :)

Link to comment
Share on other sites

Mr. Nejēga

Eu nu kas jums uznācis, cilvēki mīļie(cūkas tādi)? Ja neatminaties, pavediens ir par salūtu, bet jūs te vienu nosodāt par to, ka jaungada naktī pavairāk iedzēris- nu gan liela muiža.

 

Par tēmu (vairāk vai mazāk) runājot, privātajiem bumbotājiem arī nav nekāda vaina, ja laiž kaut cik normālas raķetes (plaukšķenes un bombačkas neskaitīt), ja savācas labi daudz, var aizēnot galveno salūtu ar aptverto platību. Te, Liepājā, skatoties no mājas logiem tā patālāk no centra, pilsētas salūtu tikpat kā nevarēja redzēt- labi ja 50% visu raķeš pacēlās virs piecsāvu māju jumtiem, toties bija 4-5 vietas, kur tā normāli laida raķetes uz pašu roku, un kopskats bija pat ļoti jauks. Par tiem dzīvniekiem- varbūt pat labi ir, nav ko iedrošināt visus klaiņojošos krančus uz labu dzīvi un ēdienu dodošām tantiņām, kaut kā taču viņus no pilsētas ir jādabū prom.

 

P.S. binladen, nu tas 4. punkts galīgi nav labs arguments.

Link to comment
Share on other sites

binladens

TO DL ---- Primakrt es teicu apmeramos rezultatus ko varetu noverot nevis piemineju tavu vardu un teicu ka tieshi tu to izdarot visu dabusi. (nikis nav vards)

 

Par macishanos ir jasak

Mes ar pa nakti laidam salutu bij ok kaste liela kura bija psubrakjis un nacas sanu taisit valja a to aigaja lidz likumam un degaukla nodzisa :D :D Bildet nemaz neiedomajos bet bija labs :)

Link to comment
Share on other sites

Mjaa... man ar nekas laags nesanaaca. Aaraa auksts, liist, veejsh ar taads nelabs, pats veel apslimis

Skat te

Link to comment
Share on other sites

Guest Darko

Mums te Jelgavā laikam ekonomijas nolūkos stipri minimāls pasākums bija. Mazās nakts mūzikas pavadībā centrālajā laukumā griezās uguns štrunti un pašās beigās uzmeta gaisā pāris lielās bumbas. Bet bij mīlīgi. Vienīgi zb tas, ka kamēr es tur savam ziepim bakstīju režīmus, gaisma jau pavisam citāda un atkal jābakstās. :> Bildēts ar FujiFilm S5600 - šajā naktī nopietni apsvēru iespēju pāriet uz spoguli.

 

post-1242-1167656357_thumb.jpg

post-1242-1167656484_thumb.jpg

post-1242-1167656532_thumb.jpg

post-1242-1167656669_thumb.jpg

post-1242-1167656776_thumb.jpg

post-1242-1167656867_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bildes man nav jo bija paaraak liels slinkums (lol) vilkties liidz maajam pec statiiva un apzinaajos ka peec saluuta ar to statiivu vareja kkas atgadiities, tapeec visu nofilmeeju... kkad izgrieziishu saluuta daljas, jo nav jeega publiceet appi*ushos cilveeku muuljus un stulbaas izdariibas...

Link to comment
Share on other sites

Heh.. Mūsdienu problēma, nevis baudām pasākumu 'svaigajā', bet bildēs... Bet savādāk - FORŠAS BILDES!

Link to comment
Share on other sites

MicuksGLS

Man gan nekas jēdzīgs nesanāca piemēri: TE un

TE

Ir arī video, bet to nav vērts likt :(

No vecmilgrāvja astotā stāva loga paverās skats uz centru vienkārši ZJBS.

Runājot par dzīvniekiem, manā ģimenē ir trīs suņi un viens kaķis neviens īpaši nebaidās, bet ārā esot no kāda tuvāk sprākstoša lādiņa ja nu nobīstās tad nevis skrien krūmos, bet gan pie saimnieka :!:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...