Jump to content

BOOT.lv administrācija sveic forumiešus Ziemassvētkos!


Artanis
 Share

Recommended Posts

Labsvakars biedriem!

 

Kā būsiet pamanījuši (ja vēl nēesat, tad klikojam Ctrl+F5) BOOT.lv forums nu tērpies sniega segā. Tādējādi mēģinam kompensēt sniega trūkumu aiz loga. :)

 

BOOT'am šis, nu jau teju izgājušais 2006'ais gads bijis lielu pārmaiņu kā arī uzplaukuma laiks. Forumus kļuvis lielāks un informācijas bagātāks, apaudzis ar jauniem uzticamiem biedriem un pilnveidojies. Protams, vēl liels darbs priekšā lai vietne kļūtu pilnīga, taču jau pašlaik varam lepoties ka esam lielākais un populārākais IT forums Latvijā. Un par šo statusu esam pateicīgi Jums, biedri!

 

BOOT.lv administrācija kā arī es personīgi apsveicu visus forumiešus Ziemassvētkos, kā arī novēlu panākumiem un hercu kāpumam pilnu jauno, Vistas..tfu - cūkas gadu. :D Un, lai šo apsveikumu noslēgtu uz kādas priecīgas nots, atļāvos nocitēt kāda paziņas blog'ā ierakstu, kas tapis jau labu laiku atpakaļ, bet tapēc nav mazāk aktuāls.

 

Vēl viens pierādījums par salaveča eksistences neesamību.

 

Tas, ka salavecim Ziemassvētkos ir ļoti grūts darbs, ir laikam daudz maz skaidrs. Bet patiesībā viss nav tik vienkārši.

 

Pasaulē ir 6,5 miljardi iedzīvotāju. No tiem visiem 800 miljoni ir bērni salaveča dāvanu saņemšanas vecumā. Salavecis dodas tikai pie kristiešiem, kas sastāda aptuveni 35% no visiem iedzīvotājiem, paliek 280 miljoni. Dāvanas pienākas tikai labiem bērniem, kas varētu būt aptuveni puse - 160 miljoni. Pateicoties laika zonām, Salavecim kopā sanāk 31 stunda, lai apdāvinātu visus bērnus. Tas sanāk, ka vienas minūtes, pat vienas sekundes laikā salavecim ir jāapciemo nenormāli liels bērnu daudzums. Rupji rēķinot vienā sekundes tūkstošdaļā ir jāapciemo viens bērns. Sanāk, ka šajā tūkstošdaļā viņam jāpaspēj ielīst pa skursteni, iedot dāvanu un izlīst ārā, nemaz nerunājot par aizbraukšanu uz nākamo māju. Pa vidu tam visam vēl jāpaspēj paēst, nokārtot dabiskās vajadzības, atbildēt uz Sniegbaltītes sms un padarīt citas vitāli svarīgas lietas. Sanāk, ka lai visu to paspētu, Salavecim ir jāpārvietojas ar ātrumu, kas ir tuvs gaismas ātrumam.

 

Tagad par dāvanām - pieņemsim, ka katrs bērns saņems standarta LEGO klucīšu kasti, kas sver 0.5kg. Tādat visu salaveča līdzi ņemamo dāvanu kopējā masa ir 80 tūkstoši tonnu. Pieskaitam vēl briežus, kamanas un 150 kilo pats salavecis. Interesanti cik spēcīgiem jābūt tiem briežiem, lai iekustinātu un arī nobremzētu visu šo kravu. Piedevām viss vēl jādara sekundes tūkstošdaļā. Domāju, ka šai jaudai nestāv klāt neviens mūsdienu spēkrats.

 

Rezultātā iegūstam 80000 tonnu smagu objektu, kas pārvietojas ar gaismas ātrumu. Berzes dēļ ar gaisu, viss salaveča krāvums ar dāvanām, kamanām un briežiem strauji sakarst un uzliesmo. Viss salavecis ar savām pekelēm sadeg pussekundē un no tā visa pat pelni nepaliek pāri.

 

Secinājums: ja arī salavecis kādreiz ir eksistējis, tad tagad droši vien viņš jau ir miris. :(

 

Priecīgus Jums Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu!

 

Novēl - Artanis un BOOT.lv administrācija.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...