Jump to content

Pamācība - kā mainīt foruma izskatu/valodu?


Artanis
 Share

Recommended Posts

Labdadiena foruma biedriem!

 

Kā jau jebkura mūsidenu dzīves joma, arī mūsu forums pastāvīgi attīstās un pilnveidojās, un, proporcionāli ar to, aug arī foruma funkcionalitāte. Un, domājams, ir ļoti patīkami, ja visas funkcijas mēs mākam pilnvērtīgi un produktīvi izmantot pielāgojot forumu savām vajadzībām un gaumei.

 

Šoreiz gribēju atgādināt par iespēju izvēlēties Jums sirdij tīkamāko foruma izskatu [apdari, skinu] un foruma interfeisa valodu.

 

Uz doto brīdi forumam ir pieejami trīs skini divās valodās. Tie ir Ascetic, Silver Orange, Eco. Latviešu valodas versijā pašlaik pieejamas Askētiskā un Sudrabaini Oranžā apdare. Tuvākajā laikā forumam tiks izveidotas vēl vairākas apdares, no kurām varēsiet lietot sev patīkamāko.

 

Lai nomainītu foruma apdari/valodu, Jums jāizmanto attiecīgā opcija, kas atrodama katras foruma lapas apakšējā kreisajā stūrī, tieši blakus RSS lasītāja pogai.

apdare-valoda.jpg

 

Turpat blakus, kā redzams, varat izvēlēties arī foruma interfeisa valodu. Idejiski ja izmantojat angļu valodu, Jums ir pieejama arī apdare ar angliskotām pogām, un, savukārt, ja lietojat latviešu valodu, attiecīgi ir pieejamas apdares ar latviskotām pogām. Bet, jebkurā gadījumā, Jums tiek dota brīva izvēle valodas/apdares izvēlē, tā ka Jūs varat pielāgot foruma izskatu kā vien vēlaties.

 

Novēlot patīkamu BOOT.lv foruma izmantošanu -

 

Ar cieņu -

Artanis, BOOT.lv administrācija.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...