Jump to content

Paziņojums par boot.lv sākumlapas un i-nama gļukiem.


Artanis
 Share

Recommended Posts

Labadiena foruma apmeklētājiem!

 

Tad nu tā - gribēju reizi par visām reizēm izbeigt pēdējā laikā panesušos problēmu report'u un baumu virpuli, kas, pāris cilvēku personās, mēģina izsaukt ažiotāžu.

 

Tātad - tiem, kam vēl aizvien nav īsti skaidra foruma nozīme BOOt.lv portālā, tad vēlreiz atgādinu - forums NAV tieši saistīts ar boot.lv sākumlapu, nedz arī ar i-nam'u! Forums ir neatkarīga sastāvdaļa, kura funkcionalitāte nav tieši saistīta ar abu augšminēto lapu saturu. Vienīgais, kas vieno šīs lapas, ir hosts, bet, kā dzīve pastāvīgi pierāda, parasti mēdz gadīties tieši problēmas ar svarīgāko no posmiem..

 

Tagad pa punktiem, par problēmām, kuras reportētas pēdējā laikā:

  • Atsevišķos momentos ir apgrūtināta piekļūšana Boot.lv lapai/forumam.
    Un atkal jau skaidri saprotams, ka problēma ir foruma/lapas hosta serverim, kas atrodas uz trešās puses mašīnas.

Ļoti ceru, ka uz doto brīdi foruma tauta ir pietiekoši saprotoša un apzinās, ka no foruma administrācijas puses tiek veikts atbildīgs pienākums uzturēt šo forumu kārtībā un funkcionāli darbaspējīgu, taču arī mēs katrs esam tikai cilvēki, un nespējam vienpersoniski garantēt trešās puses servera up-stāvokli, nespējam vienpersoniski piešķirt permisijas serverim kas uztur vairākas lapas, un ka mēs pēc labākās sirdsapziņas daram visu to, kas ir mūsu spēkos un mūsu kompetences robežās!

 

Foruma administrācijas/regulatoru sastāvam par šo pienākumu netiek maksāts ne santīms, bet tiek prasīti nervi, pavadītais laiks cilvēkstundās, un uzlikta liela atbildība. Un tapēc ir vēl jo divkārt nepatīkamāk un sāpīgāk, kad tādi cilvēki kā D_L spītīgi mēģina piekārt mums bumbas, tā vietā lai izrādītu kaut mazliet sapratnes un atbalsta mūsu pūliņos uzturēt šo vietu patīkamu priekš Jums...

 

Paļaujos uz mūsu biedru godaprātu. No savas puses izsaku cerību ka visas augšminētās problēmas tuvākajā laikā tiks novērstas, un forums varēs atgūt maksimālu funkcionalitāti un darbaspēju Jūsu vajadzībām.

 

Vēlot patīkamu foruma izmantošanu,

Ar cieņu - Artanis, BOOT.lv foruma administrācija.

 

EDIT - foruma direktoriju sistēma nu ir sakārtota, un atkal ir iespējams augšupielādēt personalizētos avatarus, kā arī pievienot pavedieniem piesaistnes!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...