Jump to content

Video montēšanas un veidošanas progas


Krelin
 Share

Recommended Posts

Laba diena visiem boot'ieshiem!

 

Biezhi vien skatoties muuzikas klipus var redzeet, ka tie klipi taadas animaacijas vien ir. Iista filmeeeshana tur nav biijusi, tikai ar datoru apstraadaati un veidoti atteeli, kuri ir animeeti.

Tad nu rodas jautaajums, ar kaadaam programaam to dara? Var jau arii ziimeet kadru pec kadra kaadaa grafikas apstraades progaa un tad to visu animeet ar kaadu video monteeshanas progu, bet tas nopietni zog laiku.

Kaadas programas iisti izmantoshaadiem noluukiem?

Link to comment
Share on other sites

Ir daudz un dazhaadas, es zinu Boriss FX pats veel neesmu izmeegjinaajis, bet diezgan laba esot. Taisa efektus prieksh Adobe Premiere un Avid. Par paareejaam prograam nezinu. BEt daudz jau arii taisa uz Macintoshiem, bet tur gan iztruukst siikaaka info... .

Link to comment
Share on other sites

Uģis Lācis

Viena no izplatiitaakajaam animaaciju veidoshanas progaam ir "3D Studio MAX" (tautaa saukta arii par 3dsmax), bet cik es nesen vinju skatiijos, taada sarezhgjiita jamaa ir... :roll: Bet speeciiga, tas gan! :wink:

Link to comment
Share on other sites

Nu ja tiiri 3D animaacija, tad jau mineetais 3D max vai Maya, bet man domaat, ka diezgan daudz tur ir taisiits uz tiiri efektu programmaam, kaa Combustion, Flint, Flame, Fire, inferno... Tie visi starp citu ir Autodesk produkti.

Link to comment
Share on other sites

Vispieejamākais variants ir Adobe After Effects.

Bet ja tiek runāts par video, kurus saražojusi kāda nopietna kompānija, tad bieži vien tiek izmantots programmu kopums. Piemēram, 3D tiek veidots iekš Maya, un tas viss sakompozēts ar kādu kompozīcijas rīku, piemēram Apple Shake vai jau pieminētajiem Autodesk produktiem.

Pavisam crazy kompānijām ir pašām savi rīki izstrādāti, kurus tad viņas arī lieto.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...