Jump to content

Stāstu uz pirkstiem - MSN messendžeris


Artanis
 Share

Recommended Posts

Labsvakar forumiešiem.

 

Tuvākajā laikā iekš boot.lv BUJ'a sadaļas esmu ieplānojis izveidot "skaidroju uz pirkstiem" pavedienu sēriju, kuros aprkastītu dažendažādu jautājumu pilnīgus un galīgus skaidrojumus. Šoreiz par MSN un Live messendžeriem ir pasaciņa.

 

Tātad - ja jau lasi šito, tad esi MSN'a servisa lietotājs, vai arī gatavojies par tādu kļūt. Kas ir MSN's? Nu, tīri oficiāli "MSN" tiek izvērsts kā "Microsoft Network Service", taču mūsdienās ar "MSN" pieņemts īsi saukt Micro$oft ražotās MSN un Live tiešsaziņas programmas (messendžerus).

 

Kas nepieciešams lai sāktu izmantot MSN'u?

Nu, pirmāmkārtām jau vajadzētu lejupielādēt kādu svaigu MSN'u (tas, kas nāk līdzi Win XP ir pēdējais sū*s, taču, ja citu līdzekļu nav, var jau iztikt ar to pašu). Ja gribi būt kopsolī ar laiku, novelc MS Live messendžer (a.k.a MSN 8.0.0812, kas uz šo brīdi ir svaigākā Live messendžera relīze). To var izdarīt iekš MS Live mājaslapas, vai arī (kas ērtāk) šeit.

 

Ja nepatīk Vistas stils (kādā ieturēts Live messendžeris), tad vari lieot otru svaigāko (un uz doto brīdi populārāko) MSN 7.5 (lejupielādējam turpat iekš mess.be lapas).

 

Kad esam ajmo uzinstalējuši, ir jāpiereģistrējas. Kā to izdarīt neskaidrošu - nēesat jau līkrokaini (ceru.. :?). Taču vien der paturēt prātā - vienmēr ērtāk ja jūsu konts būs iekš Hotmail.com, jo tad ērtāk izmantot visas MSN fīčas. Un latvijas e-pastus bieži vispār negrib validēt.

 

Tagad pievēršmies tiem, kas jau MSN'u owno paaudzēs (lasi - jau kādu laiciņu).

Kā būsiet pamanījuši, MSN'am (neatkarīgi no versijas) nāk līdzi visādas figņas - advertisment reklāmiņas loga apakšā un stūros, un zem avatara, un vispār - visur, kur vien MS tizlie dizaineri varēja iedomāties tās iebāzt. Tad nu pasaulē eksistē neiecietīgi un jauki cilveki, kas ļoti aktīvi reaģē uz tādiem MS pribambasiem, un veido tā saucamos "pačus". Tie ir papildinājumi, kas ļauj tev pielāgot savu MSN'u, novākt reklāmas, personalizēt sīkākās opcijas, un, vārdu sakot, padarīt MSN'u sakarīgāku ownošanai. ;)

 

Tad nu manuprāt vislabākie iespējamie pači jebkurai MSN versijai ir atrodami tajā pašā http://www.mess.be/ lapā (turpat arī visdažādākie free tūļi priekš MSN'a, avatari, foni, winki, un tūkstošiem stuffa pokemonu prieciņam).

 

Jebkurā gadījumā, Mess Patch 8.0.0812 - Generation 5 ir obligāts priekšnosacījums lai normāli jūzotu MSN'u (ja vien tu nēesi reklāmu fans un microsoft lieko fīču kvēls mīlētājs).

 

Starp citu - salīdzinājumam -

pa kreisi MSN's ar pluginu bez pača, pa labi - mans tvīkotais ar Mess patch'u:

 

post-57565-1158426094.jpgpost-57565-1158426733.jpg

 

Tagad padomā - vai esi pokemons, kam patīk mērkaķīši un sirsniņas, jebšu tomēr atturīgs cilvēks, kuram patīk konsekvents un mierīgs interfeiss, kurā atslēgts viss liekais. Bet, nu, kas kam tuvāks... ;)

 

P.S. atļāvos iemest ekrānuzņēmumu no sarunu logiem, kas sakārtoti pa krāsām un stiliem, lai viegli orientēties:

post-57565-1158426799.jpg

 

Ja vēl kādi jautājumi - droši - atbildēšu ja spēšu, atbildēs kāds gudrāks, ja nemācēšu teikt..

post-57565-1158426094_thumb.jpg

post-57565-1158426733_thumb.jpg

post-57565-1158426799_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...