Jump to content

Bezvadu Dvd Pleijeris


Recommended Posts

Neesmu nekāds lielais speciālists šajās lietās.

Ir doma iegādāties bezvadu DVD plaejeri, pagaidām sliecos uz KiSS DP-600, ir ari vēl daži citi varianti, kā Zensonic Z500 (padārgs) un SnaZio* NetDVD Cinema HD

taču cik meklēju tad tie, izņemot KiSS, iekš LV pagaidām nav pieejami. Varētu jau pirkt no ārzemēm, taču gribas lai garantija ir tepat Latvijā.

 

Radušies daži jautājumi:

 

1)Varbūt kādam ir tas KiSS-DP600? Kādas atsauksmes?

2)Vai ir kāda nozīme HDMI outputam? Vai skatoties video caur HDMI būs labāka kvalitāte nekā caur SCART(ja video ies no PC caur Wireless 802.11g)?

3) Ja starp HDMI un SCART nav tik būtiska atšķirība, varbūt ir labāk ņemt kādu plejeri ar cieto disku(vai ar iespēju pievienot HDD), jo šad tad gribēsies ierakstīt kaut ko no SAT TV?

4) Ja SAT TV laiž caur: PC TV karte -> 802.11g ->DVD plejeris -> HDMI -> TV.... vai būs kāda labāka bilde nekā caur SCART vai S-VIDEO?

 

4. jaut. minēto shēmu varētu izmantot ja plejeris nebūtu aprīkots ar ierakstīšanas iespēju, respektīvi, ierakstīt video no SAT pa taisno uz PC.

Link to comment
Share on other sites

Baigi grūti saprast, ko Tu gribi gabūt gatavu. Vai Tu bildi gribi rakstīt, vai atskaņot un kur vēl tas dators būs piesprausts ar SAT uztvērēju? Varbūt man kāds varētu paskaidrot, nafig vispār bilde jāraida pa gaisu, ja iespraust vadu ir daudz vienkāršāk un kvalitatīvāk. Ja filmas skatīsies uz televizora ar kineskopu, tad bilde būs vislabākā caur RGB(SCART), jo tad kvalitāti nosaka tikai DVD plaiera pārveidotājs, bet tas ir gaumes jautājums. Daudzi skatītāji neredz visus tos digitālos attēla kropļojumus un pat priecājas par par uzskaistināto ciparisko bildi. Ja skatīsies uz plazmaz vai LCD, tad HDMI varētu dot labāku attēlu, jo visas lietas notiek ciparu formātā. Man gan vēl nav nācies redzēt bildi uz plakanajiem ekrāniem, kurai es ar savu aci nevarētu atrast kropļojumus. Visi tie paneļi rāda lielu, bet ne tik kvalitatīvu bildi kā TV ar kineskopu pa RGB.

Link to comment
Share on other sites

Guest ted

PORTATIIVAIS DATORS :idea: :mrgreen: ! DAA ! KAUTVAI SUUDS , TIKAI AR DVD LASSIITAAJU ! LIETA ATRISINAATA , man draugs gribeeja sev pleijeri nu <500 ls bet taadu ljoti krutu , es vinjam ieskaidroju , ka ja vinsh piemetiis veel paaris simtus , beigaas vinsh no ebai panjeema Apple macbook , un nenozheelo :!: :!: :!:

Link to comment
Share on other sites

visi augstākminētie plejeri dod iespēju atskaņot filmas/mūziku/bildes no PC caur bezvadu vai ar vadu(vai tas ir vads vai bezvads nebūtu būtiski) uz tava televizora ekrāna(nu manā gadījumā tas ir LCD). Faktiski ņem un ar pulti browsee pa direktorijām tavā datorā.

Visi tie plejeri nedod iespēju ierakstīt materiālu, viņiem pat nav nekādas video ieejas. Savukārt tiem plejeriem, kam ir iespēja ierakstīt un ir visas attiecīgās video ieejas, viņiem nav tā sauktā HD atbalsta. Vismaz es neatradu nevienu tādu plejeri.

Tad nu uz šāda pamata arī rodas šādi tādi jautājumi.

 

Nu mļin, kaut vai tāds piemērs: Parasta DVD filma(.vob) atrodas uz PC cietā diska, pieslēdzos pie PC caur kādu no plejeriem un sāku skatīties.

Jautājums: vai filmas attēla kvalitāte kaut kā mainīsies skatoties to caur SCART vai HDMI uz LCD televizora?

Vai arī tas viss ir atkarīgs no paša plejera?

 

2 ted: kompis man ir, vēlvienu nevajag, vajag lai normāli izskatās pie TV.

Link to comment
Share on other sites

Kādēļ filma no cietā diska vajag laist uz plaieri? ted ir taisnība, var taču spēlēt uz datora un skatīties uz TV. Es gan nezinu, kurš parastas DVD filmas tura uz cietā diska. Datorā figurē tikai sakompresētais nekvalitatīvs divx formāts. Bildes kvalitāte divx filmām neuzlabosies, ja tās skatīsies caur kādu citu iekārtu. Ir pilnīgi vienalga ar kādu vadu skatīties divx,jo bildes un skaņas kvalitāte, salīdzinājumā ar DVD, ir sabojāta neatgriezeniski. Ja gribi kvalitāti, tad skaties orģinālos DVD diskus uz laba DVD atskaņotāja bez navarotiem un visādiem bezjēdzīgiem bezvadu savienojumiem. Pieslēdz pie TV paralēli ar RGB ,HDMI un salīdzini kvalitāti. Ar kuru vadu labāk patīk bilde ar to arī skaties. Nepamēģinot, tīri teorētiski ir grūti pateikt, kurš savienojums labāks, bet priekš filmām no datora arī kompozītais videovads būs gana labs.

Link to comment
Share on other sites

Man arii patiik ideja par DVD pliejera bezvadu savienoumu ar PC. Tad otraa istabaa mieriigi vareetu skatiit PC saturu uz TV, neklausoties PC ruukshanaa. Eertums, kad nav pat jaapieceljas lai mominiitu disku, ir vilinosha lieta. Arii muuziku taa vareetu skaisti rulleet.

P.s. Vakar skatiijoos kvalttiivu dvd ripu divixaa, uz televizoram piesleegta DVD atskanjotaaaja. Kvalitaate gandriiz neatpalika no laba DVD. Buutu bijis eerti, ja nebuutu uz PC jaaieraksta disks, lai aiznestu to uz otru istabu, lai tur to mieriigi noskatiitos uz TV, bet ka to procesu aizvietotu tiikla savienojums.

Link to comment
Share on other sites

Tā nu tas ir, ka lielāko daļu skatītāju apmierina divx kvalitāte uz liela ekrāna un DVD ražotāji protams seko tirgus pieprasījumam. Es gan, skatoties filmas, neieteiktu atteikties no 5.1 skaņas un apmierināties ar divx miglubižu skatīšanos, bet šai forumā diez vai atradīsie vēl kāds bildes kvalitātes cienītājs.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...