Jump to content

jums kauns?


Guest iesneS
 Share

Recommended Posts

esmu BOOT forumaa jau kopsh vecaas versijas... tiesa regjistreejies esmu tikai ~2i gadi... bet nu sho gadu laikaa daudz kas ir mainiijies un esmu iemaaciijies nenjemt visu tik tuvu sirdij :)

 

pasham ir sava reaalaa dziive, darbs u.c. lietas, kas ir svariigaakas par visaadiem pokemoniem utt...

 

P.S. Vienmeer ja varu/zinu paliidzu ar padomu, pieredzi vai pat pats samekleeju infu...

 

P.S. Uzskatu sevi arii par vienu no "vecajiem" kadriem... :)

Link to comment
Share on other sites

Parasti man nepatīk tērēt laiku diskusijās ar 15 gadīgiem puišeļiem (ok, varbūt šogad kaut kādā mirklī tev jau palika jau 16). Bet nu ja cilvēks atklāti maldina citus un nesaprot lietas apstākļus tad varu beidzot apgaismot.

 

tad Type44 sagribējās žurnālu, jo visi kas grib taisa žurnālus. Viss beidzās ar to, ka žurnālu, kurš ar katru numuru kļuva aizvien švakāks visi neuztvēra ar ovācijām

 

Ja kaut mazliet iedziļinātos tēmā, tad zinātu ka žurnāla autors nebiju es.

Atnāca cilvēks ar savām idejām un es tās (finansiāli) atbalstīju, kā arī palikām zem šī BOOT zīmola. Kādu laiku viss notika (es pat nelikos ne zinis par žurnālu) un kaut kādā brīdī sapratu ka viss ir pilnīgā tintē, bet bija par vēlu kaut ko glābt.

 

Bet pateicoties žurnālam nāca pamatīga pieredze, apskaidrība, ka visas tās tirāžas un viss pārējais ir pilnīgs bullshits. Ja gribi šajā nozarē darboties tad vai nu melo (reklāmdevējiem un lasītājiem), vai aizej!

 

Portāls mēnesī vairākas reizes pārsniedz NEXT tirāžu. Un šo viņi nevar apstrīdēt un pat neapstrīdēs, jo ja sāksies tiesu darbi tad viņi 100% zaudēs un uzpeldēs patiesie dati, ko viņi galīgi negrib.

 

Visi, protams, sakaunējās un izlēca pa logu. (Vēl tagad RIMI var redzēt BT žurnālu...laikam komentāri lieki)

 

Tas ir bizness. Projekts neaizgāja, sapratām, ka vēl ilgi neatpelnīsies un man izdevīgāk bija atvērt otru datorsalonu nekā turpināt čakarēties ar to žurnālu. Atceries, ka es šajā pasākumā strādāju kā investors.

 

atkal tika izfiškots kas jauns - inams.lv - nu tūlīt te ies vaļā ebay.de? Tiek uzrakstīts raksts par vienu čali, kas tur veiksmīgi darbojās un ar to viss beidzas.

 

Kas beidzās? iNams.lv ir jau slēgts?

tikko iegāju un redzu, ka viss notiek. Patstāvīgi turamies pie 290 +/- aktīvām izsolēm. Statistika:

 

Number of Auctions 3085

Open Auctions 300

Closed Auctions 2651

Suspended Auctions 134

Featured Auctions 1046

Number of Users 1896

Active Users 1761

Suspended Users 135

 

Un iNams.lv vēl nav sākts aktīvi bīdīt. Ir pāris lietas, kuras pieliksim un projekts uzsāks savas gaitas jaunā kvalitātē.

 

Runājot par to beigšanu.

Latvija ir pārāk maziņa. Nevar sēdēt uz viena tik specifiska produkta attīstību. Vismaz finasiāli ar to visu nopelnīt nevar un ja portālā neieplūst finasnes, tad nekas labs ilgtermiņā no tā nav gaidāms.

 

Zini kā ir ar investīcijām IT projektos?

No 10 projektiem, labi ja viens aiziet. Un tas viens, kas aiziet atpelna visus pārējos desmit un vēl nes peļņu. To man iemācija, kāds ASV pilsonis, kas savulaik viesojās Latvijā un daudzas gudras lietas man pastāstija. (viņš strādā kā investors).

 

Zinu, ka daudzi no Jums nesaprot no ekonomikas, biznesa un mārketinga un manas runas ir pa tukšo.

 

Satiksimies šeit pat, kad tiks palaista jaunā BOOT versija, ar jaunu saturu.

Tad turpināsim diskutēt par projektiem un visu pārējo :)

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Visumā japiekrīt, ka līmenis forumā briesmīgs - pusaudži uzdod stulbus jautājumus (nu, tas vēl it kā būtu piedodams), bet nu tādi paši atbild galīgās muļķības. Ir ļoooooti reti izņēmumi. Šeit forumā ienācu, meklēdams kādu alternatīvu techniskajām LV newsgrupām, kur arī līmenis stipri krities, bet secinājums - pļurkt, tā kā inets tagad katram zīdainim, tad neko labu nekur publiskajās telpās gaidīt nevar.

Link to comment
Share on other sites

Piekriitu Type44 par paaudzhu mainjaam, taa notiek jaa. Bet nevajadzeetu notikt tikt strauji kaa sheit tas notikaas.

 

Man sheit un arii citur, ljoti nepatiik tas, ka cilveeki kuri ir vienreiz paarinstaleejushi windowsu uzskata sevi par guru. Un dod superiigos padomus - "format c:", "google","to nevar izdariit!" (kad izradas ka patiesiiba var). Ja neesi paarliecinaats, tad nesaki. Ja neesi paarliecinaats, bet juuti ka tu iespeejams vari paliidzeet ievirziit topika autoru pareizaa virzienaa, tad saki. Manupraat "format c:" te vispaar vajadzeetu aizstaat ar vaardiem "es esmu muljkjis, un neko vairaak par format c: nemaaku".

 

Atziistos pats dazhas reizes esmu paarshaavis par striipu, runaadams par teemu, kuru iisti nezinu, tikai daljeeji paarzinu :oops: Bet dazhas reizes i bijushas ka izpaliidzu tieshaam cilveekam, un vinjsh pasaka paldies. Patiikami dzirdeet ka esi paliidzeejis :). Ja kaadam izdodas atrisinaat topikaa risinaato probleemu, tad pasaki paldies par to. Jo citiem ir prieks to dzirdeet, patiikami izpaliidzeet :)

 

Esmu arii izveidojis vairaakus topikus ar savaam probleemaam, un peec iisa briizha secinu ka tomeer nevajadzeeja sheit baazt savus topikus. Jo taa saucamie "guru" atbild muljkjiibas. Man gandriiz vai naakas atspeekot guru muljkjiibas, un veel gaidiit kad kaads tieshaam zinoshs shajaa lietaa atbildees. Bet peedeejaa laikaa tas notiek reti..

 

 

Mans pats pirmais topiks bija vecajaa forumaa, kad uz dial-up's seedeeju :) par to, "kaadu internetu izveeleeties mDSL vai pDSL". Shodien tas vareetu likties muljkjiigs jautaajums, toreiz arii. BET neviens man nebrauca virsuu, bija kaadas 10 atbildes, un visas par teemu. Es uzzinaaju atbildi uz savu jautaajumu, kuru netu izveeleeties.

 

Tas pats Nexodus vinjsh ir gudrs, atziistu. Bet dazhreiz kaitina vinja pashpaarliecinaatiiba, ka vinjsh zin visu uz pasaules. Bet nu paareejaa gadiijumaa - visu cienju, vinja vecumaa es ne uz pusi tik gudrs nebiju.

 

drunk_lizard: nepiemirsi ka pats arii vienreiz biji admins. Pat nepaspeeju tevi ieveerteet kaa adminu :).

Link to comment
Share on other sites

deff_ins

man gribas nekrietni sākt lamāties!!! ne par diablo, ne žurnālu te runa! ko jūs lienat offtopikā????

problēma ir tur ka jaunie negrib nemaz kaut ko saprast!!! te ir tā problēma!!!

moderu darbs katru tādu jautājumu lockot un sūtīt jautājuma autoram uzdevemu vai nu jautājumu precizēt, vai arī to likvidēt!

 

es piem. neko nesaprotu no auto. ja tagad gribētu pirkt auto - es ietu uz citu - auto forumu un jautātu tautai - ko pirkt precīzi formulējot savas vēlmes. bet pirms tam noteikti izlasītu postus kas saistās ar šo tēmu - tur noteikti daudz paspētu uzzināt.

 

diemžēl tas nāk tikai ar gadiem - gados jaunie nejēdz un negrib jēgt uzdot precīzi jautājumu - jo viņi vienkārši nezin ko paši grib, ko var atļauties.

 

respektīvi - tas ir neizbēgami!

Link to comment
Share on other sites

Tontons
Parasti man nepatīk tērēt laiku diskusijās ar 15 gadīgiem puišeļiem (ok, varbūt šogad kaut kādā mirklī tev jau palika jau 16).

Uz "šitajiem" arī turas Tavs portāls, piecpadsmitgadīgajiem. :) Jo, "vecie", jau ir iemācijušies darboties ar PC un viņiem ir nepieciešamas specifiskas zināšanas, uz kurām piecpadsmitgadīgie NESPĒJ atbildēt. Tādi topiki, kā "HEPL, neit dators" ir vairāki dienā, ja kāds moders uzraksta "izlabo tēmas nosaukumu", tad autors atbild "kas vainas šamajam, es savādāk nemāku". Jā, es arī sāku apgūt datoru ar "sviestainu" tēmas nosaukumu, bet, ja jau topika autors ir BOOTā jau vairākus mēnešus, ja ne gadus, tad sorry. Tā ir necieņa pret pārējiem.

 

Piekrītu Krishius, ka jaunajiem (nelietpratējiem) vajadzētu, pirms taisa jaunu topiku, lai izmanto funkciju "search". Jo, ir apspriestas TIK DAUDZ tēmu, ka VAR atrast atbildi uz jautājumu, nemaz netaisot jaunu topiku. Katru dienu tiek apspriests viens un tas pats. Ja man kas interesē, tad sākumā pameklēju pa BOOTu, tad eju pie GOOGLEs, ja tur es NEMĀKU atrast vajadzīgo info, tad taisu topiku.

 

Jā, neesmu datorspecs un netaisos pretendēt uz tādu, bet, ja Admins piešķir Moderu "tādam", kā JBs, tad nu sorry. Tas ir pilnīgs sviests. Labi, ka JBs nav vairāk moders. Tad jau var "pieškirt" moderu djlaurix vai, kādam citam, tik pat "lielam" "datorguru".

 

Paldies, ja izlasjāt. Tas tāds mirkļa vājums uznāca.

Link to comment
Share on other sites

Artanis

To Type44 :!:

 

Izlasīju visu augšminēto žulti no visām pozīcijām, un iedomājos arī savu necilo viedokli iebāzt..

 

Tad nu tā - es, visticamāk, varetu būt viens no tiem, ko droši var mest katlā ar etiķeti "Jaunā, apzinīgā foruma gaļa". Šeit esmu nācis ar svaigu domu un skatu uz dzīvi (repsektīvi - ar IT saistītajiem jautajumiem).

 

Pirmie iespaidi par forumu bija visnotaļ iespaidīgi, un gribejās atzīt, ka esmu atradis jaunu, nopietnāku vietu kur iesakņoties (iepriekšējā bija jauniešu forums, kas tendēts uz fantastikas žanra kulta literatūru - http://www.kurbijkurne.lv, kur biju tehniskais redaktors, mākslinieks, mods), bet, ar lielu nožēlu un izmisumu jāsecina ka šis forums, nezināmu iemeslu dēļ, grib izjukt kad tikko esmu atradis šeit "jaunas mājas".. :(

 

Tā kā tomēr esmu diezgan zinošs forumu organizācijā un standarta lietotāju viedokļa apzināšanā, tad nu ko es varētu ieteikt no savas puses Type44 -

 

Zigmār - tici man - šeit ir daudz tev lojālu cilveku, kas vēlas forumu pacelt un nospodrināt, lai tas spētu pilnvērtīgi konkurēt ar Eoz vai citiem līdzīgiem IT portāliem Latvijā. Dod mums iespēju un minimālu līdzdalību no savas puses. Rezultātu, protams, neviens nespēj garantēt, taču tas noteikti būtu pavērsiena punkts forumā, un, manuprāt, visnotaļ pozitīvs!

 

Ja ir interese par IPB, konfigurāciju, u.c. lietām par ko runāju, tad droši raksti PM, un mēģināism visi forumieši kopīgiem spēkiem šo vietu padarīt BEST EVER!

 

Svētā CPU vārdā - Āmen.

Link to comment
Share on other sites

Boldrikss: es negaidu lai uz katru topiku buutu perfekta, pareiza atbilde. Es neveelos sanjemt taada tipa atbildes - noformatee, uzinstalee no jauna.

Veelos vismaz kaadu maajienu, kaut vai atsleegvaardus ar kaadiem mekleet googlee, jo ar maniem atsleegvaardiem nepietiek.

Link to comment
Share on other sites

NormaalsCilveeks un vēl daži arī normāli pateica.

 

Un kas ir pats interesantākais. Tie, kas te cepās, ka viss nav kā agrāk. Paši atzīst, kad jā agrāk uzdevuši stulbus jautājumus un darijuši cūcības.

 

Vispirms būtu vērts ieraudzīt skabargu savā acī tad arī varēsim meklēt baļķi citās.

 

Par šiem vairākiem gadiem, esam tikai un vienīgi attīstījušies un uz to labāko pusi. Portāls ir progresējis, vairākiem tūkstošiem sniedzis palīdzību un apmeklētāju skaits tikai pieaug (pēdējos mēnešos tas bija aktīvāk, līdz ar to vajadzēja arī aktīvāk patīrīt).

 

Un vēl. Nevajag visās šajās lietās vainot tikai mani.

Atzīšos, ka pats personīgi BOOT.Lv apmeklēju ļoti reti, labi, ja pāris reizes dienā un arī tikai, lai uzmestu aci, vai tehniski te viss strādā un vai kāds nav atsūtijis PM. Par visu pārējo rūpējas moderatori.

Protams, vairumam izbanoto rodas ilūzija, ka vienīgais banotājs esmu es. Pats es reti kad banoju. Ļoti reti. Un tā kā forumu reti apmeklēju, tad ir gadījies, kad izbanojo ne tās personas :D Bet nu tas tā. Par laimi ātri problēma tiek nokārtot un viss ir normāli.

 

Tā lūdzu, tiekiet vaļā no ilūzijas, kad TYPE44 ir visu varens, visus banojošs un vispār viss, kas šeit notiek, notiek tikai ar type44 palīdzību.

Lai rastos skaidrība varu pastāstīt, kā te viss tagad notiek:

1. bannerus es sen vairs nezīmēju, tos izstrādā mūsu dizeiners.

2. bannerus publicē pavisam cita persona. Es tikai paskatos statistiku un ja kaut kas nav kārtībā tad dodu korekcijas.

3. arī rakstus es sen vairs nerakstu. ir speciāli cilvēki, kas ar to strādā (runa iet par reklāmrakstiem un PR kampaņām, es tikai dodu tēmu, virzienu, konsultēju).

4. arī moderēju es reti, un banoju vēl retāk.

5. un pats arī sen vairs neprogrammēju (nu šad tad kad uznāk iedvesma) ar kodu ņemās pavisam cita persona.

 

Ja es neko nedaru, tad, kas ir mans uzdevums?

Menedžēt projektus, lai viss notiek un agri vai vēlu tiek realizēts. Nesen strādāju pie diablo.lv, izstrādāju vīziju, projektu, vizuālo daļu (tīri idejiski), nākotnes perspektīvas, izanalizēju tirgu, potenciālu, iespējas, attīstību u.t.t. Par to projektu ir padomāts krieti uz priekšu. Jau tagad daudzi cilvēki izsakās ļoti pozitīvi un ir teikuši, ka ir trāpīts desmitniekā un niša bija brīva.

 

Bija darbs pie jaunās boot.lv versijas, arī tur mēs domājām, kā viss izskatīsies, ko vajag pielikt/noņemt (balstoties uz esošo statistiku, foruma apmeklētāju ieteikumiem un citām lietām). tad kad projekts ir izstrādāts, tad es rūpējos, lai tas tiktu agri vai vēlu pabeigts. Arī par BOOT projektu ir padomāts vairākus gadus uz priekšu un es zinu kā tas viss izskatīsies pēc pāris gadiem.

 

Un man patiešām nav laika sēdēt forumā un moderēt cilvēku tekstus, banot. u.t.t.

 

Vakar bija maza apsriede ar VIL'u. Nu nav te nekādas problēmas. To visu daļa ir izzīdusi no pirksta. Un kā jau NormaalsCilveeks teica, ka šāds cepetis būs ik pa laikam. No tā neizbēgsi. Daļa aizies, daļa atnāks un viss turpināsies ar daudz lielāku apmeklētāju/forumotāju skaitu.

Link to comment
Share on other sites

vimba_zlobnaja

Gribas teikt - Aleluja! Soda procenti varētu būt tieši tas kas vajadzīgs. Sakrāji piem. -10% uzreiz sarkana brīdinājuma zīme pie avatara un neviens tavus postus vairs neuztver nopietni, vai arī nevari postēt kādu laiku. Ja balsot par postiem varētu ikviens, tad ātri vien neapzinīgi cilvēki sakrātu pietiekamu negatīvo bagāžu, lai izbaidītu tikai foruma lasīšanas prieku.

Link to comment
Share on other sites

Es sheit jau esu kadu laicinju, bet pakluss! Es vairak lasu forumu un kraju zinaashnas! Japiekrit pedeeja laika es te ienaku ar domu uzkraa zinashnas, bet teemas foruma..... labak neizsteikshos! Ceru ka shis krizes bridis paries pec iespejas aatrak lai es atkal varu iegrimt jusu grudriibaas, jo pamataa visas zinaashanas par PC es esu ieguvis sheit un neveelos lai BOOT.lv parvershas par kaut kadu offtopic un google.lv forumu

Link to comment
Share on other sites

forumam un saitam ir tiešām vairākas problēmas

1) nespēja uzklausīt kritiku

2) savdabīgā pieeja rakstu komentāriem - dažus var, citus nevar un tagad vispār turbogļuks, kad no IE normāli nav iespējams pievienot komentāru

3) adminu pārliecība, ka jebkurš, kuram ir savādāks viedoklis, ir 15-gadigs pokemons, kurš neko nesaprot.

4) reklāmraksti kuri netiek apzīmēti kā reklāmraksti

5) publiskās un nepubliskās sadaļas - hren viņu zina kuram tā pālīgā doma ienāca prātā, bet jau no izveidošanas brīža bija skaidrs, ka viss spams būs publiskajās

6) absolūts humora izjūtas trūkums adminiem un moderatoriem

 

un vispār vislabākais piemērs, kurš ir redzēts - forum.ixbt.com

runā visi un par visu. vari postēt kur gribi un ko gribi. arī veselīgu humoru saprot un nedzēš un nebano par to. arī tur ir dumji topiki, kuri kādu laiku karājas bez atnbildēm.

taču tur ir viena superīga fīča - topika dzīves cikls. Standartā 90 dienas. Ja 90 dienas tur nekas nav postēts, tad topiks uz dev/null. Ja moderators uzskata, ka topiks labs, tad dzīves ciklu var pagarināt.

Link to comment
Share on other sites

Senteevs

Tikko veel intereses peec apskatiijos un secinaaju, ka esmu te nedaudz vairaak kaa 2 gadus un peec postu skaita jau var saprast, ka vairaak lasiitaajs nekaa posteetaajs. Biju jau arii ieprieksh vecajaa forumaa, bet nu tas ir cits staasts.

Kad pirmo reizi te regjistreejos, tad likaas, ka te ir totaalaa paradiize...tajaa laikaa veel par piishljiem zinaaju saliidzinoshi maz (protams, nekaadiigi neveelos apgalvot, ka tagad zinu daudz vairaak) un patika, ka te ir zinoshi cilveeki, kas arii dalaas savaas zinaashanaas...

 

Arii es nebuushu iznjeemums un teikshu, ka peedeejaa laikaa (cik nu peedeejaa) te dazhas teemas lasot var tikai sirsniigi pasmieties (tas ir labaakajaa gadiijumaa...atceros veel sev tik miiljo teemu, kad kaads mekleeja AGP skanjas karti :))...

 

Piekritiishu gan VIL, gan Type44, ka naak jauni cilveeki, kas peec tam atkal maaciis citus jauninjos, bet diemzheel jaaatziist, ka sho gaisho praatu skaits ir ieveerojami sarucis...daudzi pat vairs cilveeciigaa latvieshu valodaa rakstiit nemaak (bez pokemonismiem)

 

Nedomaaju gluzhi, ka te viss iet totaali uz beigaam...paarmainjas nebuutu sliktas, bet var iztikt...

 

Un jaasaprot tachu ir arii Type44...cilveekam visi shitie projekti ir iztika...protams, man arii dazhriez nedaudz riebj skatiities, ka daudzi raksti te ir tiira reklaama, bet jaaatceras arii tas, ka bez shiis reklaamas taada lieta kaa boot.lv varbuut nemaz vairs nepastaaveetu...

 

Katrs dziivo un pelna kaa maak...

 

Mans ljoti subjektiivais viedoklis...

Link to comment
Share on other sites

Es forumu sāku lasīt ap 2004. gada martu. Līdz tam man mājās internets nebija, reizi nedēļā palasīju e-pastu skolā un šo to uzprogrammēju (manuprāt ļoti vājā līmenī). Boot.lv man ierādīja kāds draugs, kurš šobrīd forumā ļoti reti parādās, bet tas jau ir cits stāsts.

Sākumā es forumu tikai lasiīju, reiz pa reizei ierakstīju kādu mulķīgu jautājumu atbildi, šo to tīri par datora darbību līdz tam laikam biju iemācījies, lasot grāmatas un "čakarējot" windu...

Tajā momentā uz ~ 3 mēnešiem es kļuvu atkarīgs no foruma - lasīju pie pirmās iespējas un lasīju visu, šķīru atpakaļ vecās tēmas un pētīju. Tad sāku rakstīt atbildes postos, pats arī ik palaikam uzrakstīju kādu mulķību (piemēram: "kā pareizi overlockot?"). Pēc kāda laika jau jutos pietiekoši spēcīgs atsevišķos IT jautājumos un kļuvu virtuāli iedomīgs, par to no VIL saņēmu "jauku" statusu - kandidāts uz banu"... centos izlaboties, nepagāja ne pus gads, kad man šo statusu noņēma (vēlāk ieguvu statusu "trollis", nezinu īsti par ko, bet tas man patika :mrgreen: ). Pārējais viss attīstījās loģiskā secībā un, domāju, ka mēs visi to lieliski atceramies.

 

Par šodienu....

Stulbi jautājumi ir un būs, tā pat būs arī stulbas atbildes, bet tas nav tas graujošākais - tas ir normāli, katrs bērnībā pamēģina pieskarties ugunij, lai saprastu ko tas nozīmē.

Galvenās problēmas forumā sagādā neiecietība un "teļtesmeņa visvarenība", ko varētu skaidrot ar hormonu vētrām, nepiepildītām vēlmēm un cerībām. Pats vairkākiem di***jiem esmu pieprasījis satikšanos, lai parunātu aci pret aci, tb. saņemt apvainojumus tieši sejā, protams, atbildes nebija (netaisījos jau pa muti dot vai kā savādāk).

Citi ir tādi, kas ir ieņēmuši galvā, ka viss viņiem tiks pasniegts uz paplātes, piemēram, tā paša Ginta aka Kūmiņa (lai viņam vieglas smiltis, beigās džeks bija nez ko sadomājies [nesaku, ka nezinošs vai kā savādāk]) raksti, kur tika norādīti linki uz ārzemju avotiem, bet daži pat iedrošinājās pieprasīt tulkojumu.... jopcikrozā, ko tu gribi zināt no kompjiem, ja elementārā sapratnes līmenī nevienu valodu atpazīt nevari, Photoshopā pēc ikonām vadīsies???? :lol:

Kapēc tā notiek?

Manuprāt, tapēc, ka mūsdienās ir šķietami drošs vairogs - monitors, - neviens aiz tā neredz nedz tavu seju, nedz zin kā tevi sauc (to jau parasti var arī noskaidrot), līdzīgi, kā masku ballē, slēpjoties aiz svešas sejas, var sastrādāt brīnumu lietas, aizmirst par saviem kompleksiem un problēmām, par to sodot citus!

Kā jau noskaidrojām, spameri un pārgudreļi ir galvenokārt sīči līdz 15 gadiem, citi atkal par tādiem izliekas, lai varētu labāk bīdīt savu biznesu utt. Kapēc viņi tieši šobrīd ir saradušies? Viņi šobrīd nepazūd kopējā masā, jo nobriedušākie foruma lietotāji domā par savu nākotni, mācoties eksāmeniem, rakstot/ aizstāvot zin pētnieciskos, bakalaura un maģistra darbus.

Kādu mēnesi, divus atpakaļ forumā valdīja baigākais bardaks, tad arī es ņēmu un dzēsu/ banoju visus spamerus, publiskajām sadaļām uzliku termiņus utt., daudziem tas nepatika, uz pm saņēmu ļooooti daudz kritikas, bet ar to jau biju rēķinājies, tā pat arī izdzēsu daudzus lietotājus ar vairākiem profiliem... (lūdzu, piedodiet tie, kam tas tika nepelnīti, lattelekom adreses centos ignorēt ;) )

uz pogu meklēt arī norādu tikai un vienīgi, ja zinu, ka tāda tēma ir forumā bijusi (nemaz negribu atkal meklēt - lai paši mācās....). Varbūt būs kāds vaļīgāks lietotājs, kas norādīs uz precīzāku atrašanās vietu.

piebilde... formā līdzīgs jautājums ir apskatīts jau vairākkārt, pats forums arī ir mainījies, līdzīgi kā ar dinozauriem, stiprākie un gudrāki ir izdzīvojuši, apauguši ar vēl biezāku ādu vai palikuši melni un nemanāmi, bet tie, kas nespēja pielāgotis/ saprast ir pazuduši...

 

p.s. rakstiņa autoram es neko neveltīšu, jo daļēja taisnība jau tur ir, bet kā ir patiesībā???

p.p.s. posts ir tapis ar pārtraukumiem, jo paralēli man ir arī darba lietas jādara ;)

Link to comment
Share on other sites

androidz

Oftopics!

Garos domrakstos vēlams izmantot mikstinājuma zīmes, garumzīmes etc...

Link to comment
Share on other sites

Guest temp6666

Zigmārs sevi savos 26 uzskata par veren pieaugušu un uzskata, ka 15 gadīgie nav cilvēki un ar nicinājumu izsakās par viņiem. Tipiska pieauguša cilvēka attieksme?

Zigmār Tu te pieminēji nekrietnu maldināšanu.

Un kā ar Tevi pašu?

Diablo.lv petīcija.

Aizsūtīji? :>

Vai tiešām bija zvans ar draudiem ? :>

Vai tiešām raksti par diablo.lv ir paši lasītākie? :>

Visi tavi raksti par BOOT.LV žurnālu un to cik viņš ir panākumiem bagāts.. Nerakstīji Tu? Un vai tas nebiji Tu kurš kā pierādījumu par žurnāla superīgajam noietam plātījās ar autiņu?

Vai INAMS.LV personāžs (kaut kāds runcis laikam) gadījuma nav izdomāta persona? Tas raksts toreiz varen izskatījās pērc lēta reklāmraksta ( es, protams, saprotu, ka tādam arī viņam bija jābūt, bet ne jau TIK lēti) ar izdomātām personām.

 

Paskatoties draugiem.lv Zigmāra profailu kur jaunietis katrā bildē uzkrītoši lielās ar saviem sasniegumiem (tādi neapšaubāmi ir. Priekš sava vecuma Tu esi daudz sasniedzis) nākas secināt, ka darīšana ir ar mazvērtības kompleksu nomocītu puišeli, kurš cenšas visai pasaulei pierādīt un parādīt ko ir sasniedzis. Parasti saknes ir meklējamas agrīnā bērnība. Iespējams, ka Tu nebiji īpaši skaists un Tev bija zobu platītes par ko Tevi izsmēja klasesbiedri. Vissdrīzāk atzīmes bija zem viduvēja. Ņekudišņijs cilvēciņš, kurš nevienam nebija vajadzīgs un neviens viņu neievēroja. Un tagad kad viņš ir izaudzis viņam tik ļoti gribas visiem pierādīt, ka tā nav un saņemt apkārtējo atzinību. Taču izkropļotā bērnība ir atstājusi savus nospiedumus, bērnībā neiemācījies normāli komunicēt vairs jau nespēj. Tāpēc arī top tādi dīvaini raksti. Cilvēki atkal izsmej Zigmāru un viņš vēl vairāk cenšas pierādīt, ka ir veiksminieks un ka viss notiek. DIABLO.LV raksts „Izrādās "Krutie" džeki DIABLO nelasa!” ļoti labi parāda Zigmāra stāvokli. Viņš nebūt nav pieaudzis cilvēks. Viņš joprojām ir tas pats mazais puisēns, kurš meklē mīlestību un atzinību. Izturēsimies pret viņu ar sapratni.

Link to comment
Share on other sites

Diablo.lv petīcija.

Aizsūtīji? : Jā. Response ZERO!

 

Vai tiešām bija zvans ar draudiem ? :>

Jā. Bija. Ja kāds paziņa strādā LMT un ir iespējams redzēt kas zvanīja, vai vēl labāk noklausīties sarunas (mēs tak zinām, ka to var) tad lai patin filmu atpakaļ un tur tā saruna figurēs.

 

Vai tiešām raksti par diablo.lv ir paši lasītākie? :>

Jā. Brīvā laikā mēģināšu to visu nopublicēt.

 

Visi tavi raksti par BOOT.LV žurnālu un to cik viņš ir panākumiem bagāts.. Nerakstīji Tu?

Nē. Pie tā strādāja vairāki cilvēki.

 

Un vai tas nebiji Tu kurš kā pierādījumu par žurnāla superīgajam noietam plātījās ar autiņu?

Jā. Un kas? Arī gribi tādu auto. Uz priekšu. Taisi biznesu un pērc. Starp citu, ar kādu auto pats pārvietojies?

 

Vai INAMS.LV personāžs (kaut kāds runcis laikam) gadījuma nav izdomāta persona? Tas raksts toreiz varen izskatījās pērc lēta reklāmraksta ( es, protams, saprotu, ka tādam arī viņam bija jābūt, bet ne jau TIK lēti) ar izdomātām personām.

BaltaisRuncis ir īsts. Es viņu neesmu ne redzējis, ne dzirdējis. Uzraksti viņam pašam ziņu un sarunā tikšanos. Daudzi ar viņu ir viekuši darījumus, lai viņi pastāsta.

 

Paskatoties draugiem.lv Zigmāra profailu kur jaunietis katrā bildē uzkrītoši lielās ar saviem sasniegumiem (tādi neapšaubāmi ir. Priekš sava vecuma Tu esi daudz sasniedzis)

Paldies

 

nākas secināt, ka darīšana ir ar mazvērtības kompleksu nomocītu puišeli, kurš cenšas visai pasaulei pierādīt un parādīt ko ir sasniedzis.

90% amerikāņu ir tieši tādi paši. Viņi no panākumiem nekaunās un demonstrē. Latvietim ir stils kaunēties no saviem panākumiem un sēdēt pagrabā, ka tik kāds nepamana.

 

Parasti saknes ir meklējamas agrīnā bērnība. Iespējams, ka Tu nebiji īpaši skaists

Diemžēl biju skaists un ar sieviešu trūkumu nesūdzējos.

 

un Tev bija zobu platītes par ko Tevi izsmēja klasesbiedri.

Nebija tādas.

 

Vissdrīzāk atzīmes bija zem viduvēja.

Biju teicamnieks (apliecinājums liecības). RTK arī bija labas atzīmes, bet ne tik labas kā pamatskolā. Informātiku pabeidzu ar izcilību un bakalaura darbu par vienu smalku VZD programmatūru, kuru izstrādāju pats, uzrakstīju uz 10.

 

Ņekudišņijs cilvēciņš, kurš nevienam nebija vajadzīgs un neviens viņu neievēroja.

Vispār jau nē. Liecinieki klasesbiedri, ka tusējos pirmajās rindās.

 

Un tagad kad viņš ir izaudzis viņam tik ļoti gribas visiem pierādīt, ka tā nav un saņemt apkārtējo atzinību.

Hmmm...

 

Taču izkropļotā bērnība ir atstājusi savus nospiedumus, bērnībā neiemācījies normāli komunicēt vairs jau nespēj.

Es jau bērnībā mācēju komunicēties, par ko liecina mani daudzie draugi, kas ir saglabājušies arī tagad. Ja kaut ko vajag, uzzvanu ir viens otram palīdzam.

 

Viņš nebūt nav pieaudzis cilvēks. Viņš joprojām ir tas pats mazais puisēns, kurš meklē mīlestību un atzinību. Izturēsimies pret viņu ar sapratni.

 

Mēs visi vīrieši dziļi sirdī esam vēl mazi bērni. © Visas sievietes.

Tikai tagad rotaļlietas ir dārgākas, citam dators, citam auto, citam pastmarkas.

 

Ja netici augstākminētājam. varam satikties. Es paņemšu līdzi bērnības draugus, liecības, sava uzņemuma finansu rādītājus, manu seju tu jau esi redzējis (ir OK, meitenēm patīk, randiņu piedāvājumi ir vairāk nekā bieži), varu paņemt arī bērnības fotogrāfijas. Vēl paņemšu līdzi savu sievu, kas vispār ir ļoti skaista, un vēl bērnu, lai pierādītu ka arī ar potenci viss ir kārtībā.

 

Kur tiekamies?

Link to comment
Share on other sites

Izklausās pēc Jav vai kāda cita boot.lv nīdēja, kas tomēr nevar atturēties iegriesties šajā saitā...

Link to comment
Share on other sites

andrisll

temp tu par baltorunci nopietni domaaji? :lol:

Shitas ir man liekas viens no emocionalakajiem topikiem visaa boot.lv forumaa :)

Mmm nez domaaju, ka nav tik traki kaa sheit raksta.

Link to comment
Share on other sites

Saaku te pavisam nesen.

Katru reizi, kad speju kadam palidzet, labprat to ari dariju (vairak gan palidzeja man), bet tos ''palidzigos'' bootistus, kas uz jautajumu piedava tik vienu atbildi - google - saprast nespeju. Butiba tachu visu var atrast ieksh internet mekletaja. Jaaa, protams ir ari taadi, kas vienkārši aiz slinkuma iedruka jautajumu un tad vienkarshi gaida, kad pasniegs visu uz paplates, tadus vienkarshi vajag baanot!

Link to comment
Share on other sites

Ja godiigi jaasaka... viss shis topiks ir liels liels offtopic... :)

Link to comment
Share on other sites

NC:

Pilnigi tev piekritu - ja iemet linku ar atrslegas vardiem - visu cienju, bet ja vienkarshi pasaka ej uz googli - tas ir tas pats, kas ej d*

Link to comment
Share on other sites

Biznesā jau tas ir normāli, ka kādreiz uzsāktie projekti laika gaitā ir jālikvidē, ja tie paliek nerentabli (boot žurnāls, piemēram). To pat raksta gudrās grāmatās un sauc par produkta dzīves ciklu:) Tākā viennozīmīgi ja projekts pēc kāda laika tiek izbeigts, jo tam ir iestājies noriets un to vairs nepieprasa, ir tikai un vienīgi pareizi (to gan nevarētu teikt par zhurnaala Forsaazha izdeveejiem):)

Un vispaar- shitāds topiks no reklāmas viedokļa ir baigi izdevīgais. Noteikti šo dienu laikā boot.lv apmeklēs ievērojami vairāk cilvēku, lai izteiktos. Tagad tikai kādu labu banneri vajag ievietot ar kādu akcijas preci un visi skries uz m79:)

Link to comment
Share on other sites

Guest temp6666

Cien. Zigmaar.

 

Aicinājums tikties labi zinot, ka nekādas tikšanās nebūs. :>

Ko Tu ar to vēlies pierādīt?

Kā parasti, to cik Tu esi drošs par sevi un cik citi ir zemiski bailīgi ? :>

Tas ir lēti.

 

So.. par tēmu :>

 

Diablo petīcija. Piedod, bet neticu, ka Tu viņu nosūtīji.

Var būt, ka Tu tik tiešām esi īstens hokeja fans un ka Tevi dziļi aizskāra tiesneša dīvainā tiesāšana, taču pamatā Tu to izmantoji kā sava portāla reklāmu. Ne visiem tas var šķist pievilcīgi.

 

Nu neticas man, ka kāds angliski runājošais jefīņš būs uzzinājis par kaut kādu vēl pat neatvērtu portālu un tur esošo petīciju, kura rakstīta latviski.

 

„Vai tiešām raksti par diablo.lv ir paši lasītākie? :>

Jā. Brīvā laikā mēģināšu to visu nopublicēt.”

Tu melo. Un izlasot šo, Tu viss drīzāk nedaudz nosarki.

 

„Visi tavi raksti par BOOT.LV žurnālu un to cik viņš ir panākumiem bagāts.. Nerakstīji Tu?

Nē. Pie tā strādāja vairāki cilvēki.”

Pats teici, ka dod vadlīnijas un kontrolē, kas tiek rakstīts. :>

Vēlāk komentāros pats aizstāvēji un pamatoji to, kas tika apgalvots rakstā.

 

Ar auto nepārvietojos. Nav ekonomiska pamatojuma auto iegādei.

Un runa nav par to kam kāds autiņš, runa ir par to, ka Tu visās malās uzmācīgi plāties ar to. Parasti tas liecina par kompleksiem.

Neaizmirsti, ka ne jau auto esamība norāda uz to kāds ir cilvēks. Ar mūsdienu kredītu un līzingu piedāvājumiem, jebkurš var atļauties auto.

 

INAMS.LV

Visas līdzšinējās izsoļu lapas ir mirušas dabīgā nāvē. Laikam jau ir objektīvi iemesli? :>

Lauž pētīt.. taču ātri pārskrienot ar acīm

Kategorija: Datortehnika > Komponenti (105) no kuriem 45 sludinājumi ir Kategorija: Datortehnika > Komponenti > Storage Devices > Other (matricas, USB atmiņas utml., krāmi.)

Paskatījos ko tad ir pārdevis leģendārais BaltaisRuncis..

http://www.inams.lv/otheritems.php?owner=2...k=BaltaisRuncis

Ja nemaldos rakstā bija teikts, ka šo to nopērk, šo to pārdod.. Tak vienīgais ko viņš pārdod ir matricas un monētas. :>

Piedod, bet bezmaz rodas iespaids, ka tas BR ir kāds no taviem darbiniekiem kurš regulāri ievieto INAMS.LV sludinājumus.

Pārējas sadaļās praktiski vakuums. Ok. Projekts tikai attīstās un pa pusgadu nav uzņēmis apgriezienus. Lai būtu.

Tas par BR ir tikai pieņēmums un var izrādīties arī pilnīga aplamība.

 

„90% amerikāņu ir tieši tādi paši. Viņi no panākumiem nekaunas un demonstrē. Latvietim ir stils kaunēties no saviem panākumiem un sēdēt pagrabā, ka tik kāds nepamana.”

Protams. Piekrītu. Kad nopērk kaut ko foršu, paveic ko lielu utml., gribās lai citi to novērtē un pasaka cik tas ir forši. Jautājums tikai kā un cik uzbāzīgi tas notiek.

 

Ja Tev bērnības bija viss ok un Tevi visi mīlēja, Tev apkārt bija kaudzēm draugu, tad kādēļ Tu tagad tik ļoti meklē to atzinību? Ļoti netipiski.

Tie, protams, ir tikai pieņēmumi.

 

Bet nu daudz kur Tev ir taisnība. Kaut vai par to, ka aizsāc desmit projektus un patiesi veiksmīgs izrādīsies viens. Neviens neapšauba to, ka Tu esi daudz sasniedzis un viss notiek. Tikai nevajag melot un tik bravūrīgi reklamēt savus projektus. Jā, es saprotu.. vajag radīt ilūziju, ka projekts rullē un ka viņš ir baigi veiksmīgais un apmeklētais. Neviens neies uz lapu pa kuru pats īpašnieks saka, ka viņa ir mēsls, bet nevajag melot!

 

Un par pašu forumu.

Tās paaudžu maiņas, viņas jau nenotika dabiskā veidā. Viss tas notika dēļ nesaskaņām ar Tevi un dažiem labiem adminiem.

Jāatceras, ka publiskais amats ir ne tikai privilēģija, bet arī pienākumi un viņš uzliek zināmas prasības. Admins nevar atļauties to ko var atļauties muļķa lietotājs.

Ielikt moderos paukito.. vareni :>

 

Tas tā.. pārdomas par dzīvi :o)

Vēlu veiksmi.

Ar cieņu.

G.

Link to comment
Share on other sites

:?

Vsjo... atklāts fleims Software sadaļā...

Tēmu slēdzu.

 

temp666 - privātās sarunas vari risināt ar PM palīdzību :!:

Link to comment
Share on other sites

Gribēju pateikties visiem, arī vecajiem krabjiem, kuru vairs šeit nav par to, ka palīdzēja man saprast, kas ir dators un ļoti daudz palīdzēja sākumā, kad pirms gada pievienojos boot.lv forumā. Protams paldies arī tiem kas palīdz arī šodien. Nepatīk man Zigmāra izteicieni par piecpadsmitgadīgajiem, jo ir arī normāli piecpadsmitgadnieki :roll: :roll: Uzskatu ka vajadzētu tādus vairāks adminus kā (Gints) tad vismaz bija kārtība forumā! Par foruma mainīšanos man nav ko teikt, jo ir duadz jāstrādā lai kaut kas mainītos, jāapstādina iesāktie projekti un jameiģina iegrožot forumu! Nesaprotu kā divu gadu laikā var mainītes paaudzes, domāju ka tas nav īstais vārds, drīzāk cilvēku intreses mainās, pazīstu tādu vienu cilvēku kas kaut kam pieķeras palieto to pus gadu pieķeras kam citam, domāju tā ir arī ar tiem kas ir aizgājuši, mazliet pieķērās pie boot.lv foruma, un tad nāca citas intrese un par boot.lv nebija viars laika. Negribu apvainot, aizskart kādu, bet tās ir manas domas.

 

Paldies forumam! :!: :!:

Link to comment
Share on other sites

Un atkal nabaga, visu apbižotais un nesaprastais, dzīvē neko nesasniegušais gints vēlas kaut ko publiski paziņot visai boot.lv foruma tautai. Cik zemiski. Man pašam milzīgs kauns, ka kādreiz uzticējos šim ākstam un iecēlu to moderatora statusā. Nu ko lai saka, varēja jau arī vēl kārtējo foto ievietot, kā pats apmīž vai apkakakā kādas no M 79 veikalu durvīm. Ne jau pirmo reizi ar pīpi uz jumta...

Link to comment
Share on other sites

pzaiņot tad paziņot, bet, ja viņam tā riebj šis forums un administrācija, kapēc vajag te nākt???

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...