Jump to content

Kā nokonfigurēt mDSL internetu un tīklu starp 2 PC ar Switch


VIL
 Share

Recommended Posts

1. Kā nokonfigurēt mDSL internetu un tīklu starp 2 PC ar Switch

Nu varu pastaastiit kaa piejuugt tiiklu starp 2 kasteem, ja taas ir sasleegtas kopaa ar SWICH un caur to tiek shaarots mDSL internets ;)

 

Tas viss ir Uz Windows XP ar SP2 protams

 

* Pareizi savienojam visus tiikla un swicha baroshanas kabeljus

* konfigureejam tiiklu - Control Panel -> Network Setup Wizard un tad spiezjam 3 reizes pogu Next! Tad ierakstam kompjuutera vaardu un nospiezjam Next! Taalaak jaieraksta tiikla Workgroup ;) Tur jaaraksta visiem vienaadi! Atkal Next! Liekam lai var shaareet failus, peec tam 2 x Next! Beigaas izveelamies Just finish this wizard... un spiezjam Next un peec tam Finish!

* Internetam tagad vajadzeetu darboties, bet lai sakonfigureetu pashu tiiklu nepiecieshams pielikt tiika konfiguraacijaa vienu protokolu! Ejam Control Panel -> Network Connections -> Local Area Connection! Peec tam izveelamies Properties! Tad spiezjam pogu Install... -> izveelamies Protocol un spiezjam Add... Izveelamies NWLink IPX/SPX/NetBIOS Compatible Transport Protocol un spiezjam OK ;) Kad protokols ir pielikt spiezjam Close!

* Peedeejais kas jaaizdara ir jaanokonfiguree Wirewall! Sheit pastaastiishu kaa konfigureet Windows Wirewall, ja ir kaads ciits ugunsmuuris, tad jaaatver ir 80 ports! Ejam Control Panel -> Windows Firewall! Tad sadaljaa Exceptions izveelamies pogu Add Port...! Kad tas ir izdariits ierakstam Name: 80; Port Number: 80! Un spiezjam OK! Peec tam atkal OK!

* Paarstarteejam sisteemu un tagad vajadzetu darboties gan internetam, gan tiiklam starp abiem kompiishiem kas sasleegti caur Swich ar mDSL piesleegumu!

 

Iesūtīja: Kashelz

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...