Jump to content

Kuru no šiem fotoaparātiem izvēlēties?


Nelly
 Share

Recommended Posts

Panasonic DMC-FX8(digitālais fotoaparāts) - kadas ir jūsu domas par šo aparātu -vai foto kvalitātes atšķirības ir manāmas, piemēram salīdzinot ar Canon Digital IXUS 40,Pentax Optio S5z?

Gribēju salīdzināt īpaši Sony DSC-W5 un Panasonic DMC-FX8, jo Panasonic DMC-FX8 ir ( man patīk ) forš dizains, bet žēl, ka nav Carl Zeiss lēca, bet Sony DSC-W5 dizains nepārāk(bet ir Carl Zeiss lēca) - es nezinu ko lai izvelas!Ceru uz jūsu palīdzību.

 

Ps- Šis vis nav priekš manis(es vienkārši ievietoju rakstu).

Nespamot!

Link to comment
Share on other sites

Atbrauc uz Rīgu un aizej uz Elcor Centru (Rīga, Brīvības iela 201 vai pie Esplanādes - strādā arī sestdienās) un paturi rokā katru no šiem aparātiem, pamēģini ar tiem pafotografēt - katrs no šiem aparātiem ir savā ziņā labs.

Ir totāli stulbi izvēlēties aparātu tikai pēc bildēm un aprakstiem. Es arī šitā ieberzos un rezultātā nopirku to aparātu, kuru biju vienu no pirmajiem izmetis no pretendentu saraksta, - neteikšu, ka būtu īpaši neapmierināts. Labs ir tas aparāts, kas apmierina kvalitātes un lietošanas ziņā - ar neērtu aparātu daudz labas bildes neuztaisīsi.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...