Jump to content

Nikon Coolpix 5900 - atsauksmes?


nktns
 Share

Recommended Posts

Pirkt filmiņas nebūt nav jautra, lēta, izdevīga un arī ne lietderīga nodarbe, tāpēc radās vajadzība pēc digitālā fotoaparāta, kurš tad būtu lētāks, ērtāks, iespējām bagātāks un atbilstošāks mūsdienu prasībām. Papētot NextFoto žurnālu ar testiņiem un reviewiem nonācu pie reāla secinājuma, ka Nikon Coolpix 5900 būtu tas, kas vajadzīgs. Optika ir labā kvalitātē, labāk nekā daudzām (lielākajam vairumam) šī cenu līmeņa kamerām, ir daudz manuālās regulēšanas iespējas, bet, man kā amatierim, automātsika iestatījumu izvēle arī ir svarīga, kas šai kamerai arīdzen ir līmenī. Man pilnīgi liekas, ka mīnusu nav. Arī ārzemju lapās/forumos izsakās atzinīgi.

Ko sakiet, jūs, latvju bilžmeistari? Palasot forumu dzirdēju, ka visi bļauj par Canon powershot A95, bet reāli skatoties - vai tad ir atšķirība? Optika šim ir laba, atšķirībā no coolpix x600 sērijas aparātiem, kuriem ir plastmasas lēca un tml.

Link to comment
Share on other sites

Tā kā cenu intervālu aizmirsi nosaukt, tad varu tikai minēt. Papēti canon eos 350d. Esot laba kamera, tā runā.

Link to comment
Share on other sites

Kā alternatīvu varu ieteikt Sony W5 vai W1 - arī labs automāts, ir rokas uzstādījumi, vienīgi atmiņa MS Pro. Par Nikon - visas šīs firmas preces pie mums ir uzcenotas. Autofokuss lēnāks par Sony Wx, bet tikai puskrēslā un uz nekontrastainiem objektiem, un arī tīri subjektīvi. Ja jāfotografē skrejoši subjekti, tad jāizvēlas kaut kas nopietnāks. Izvēlētā kamera der vairāk vai mazāk statiskām bildēm.

 

P.S. Man ļoti nepatīk Nikon kompaktkameru menu, bet tas ir tīri subjektīvi. Kāpēc, nezinu. Tāpēc labāk aizej uz veikalu un apčamdi. Rīgā, Elcor centrā es 5900 modeli redzēju.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...