Kashelz Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 Nu lieta taada, kaa veikt HARD MOD uz 9800SE Radeona lai buutu PRO, ir daudz materiaalu kaa var no 9500 par 9700 paarveidot, Soft Mod iet ideaali, 5300 3DMark03 dabuuju no 3400 vai man buutu jaaveic liidziigs hardmod kaa ar 9500 ??? Varbuut ir kaadi ieteikumi kur var infu atrast ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 Nu redziet' date=' es esmu tas laimiigais kasm izdevaas no 9800se -> 9800 PRO un man nav nekaadu gljuku.[/quote']Kaut arī pirmais solis Tev izdevās, ir vērts pārlasīt agrākos postus: http://www.boot.lv/index.php?pg=6&frm=3&ca...2&group_id=4455 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kashelz Posted April 24, 2004 Author Share Posted April 24, 2004 Kaut arī pirmais solis Tev izdevās' date=' ir vērts pārlasīt agrākos postus:http://www.boot.lv/index.php?pg=6&frm=3&cat_id=2&group_id=4455[/quote']Nu redz es jau esmu kaadu pusotru meenesi izmantoju video karti ar uzlaustajiem drivakiem, esmu speeleejis speeles, visaadi testi arii veikti, un neesmu redzeejis gljukus, tajos vecajos postos nekas nav rakstiits par Hardmod un holms, kas arii bija nopircis Club 3D ati Radeon 9800SE smagi apraavaas, bet es NEE, vienkaarshi varbuut kaads ir redzeejis netaa kaadu raxtu kaa paveikt HArdmod uz 9800se, itkaa laikam jaapaarlodee viena pretestiiba un jaauzliek Pro Bioss. Biosu jau esmu uzlicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 aiziet Lodee pretestiibu... uz veseliibaaaam. tikai veelaak neraxti textu kaapee man karte palika melna un smird? un arii bildi neraaada? es tev neiesaku neko lodeet. apskaties cik liela izmeeros ir taa pretestiiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kashelz Posted April 24, 2004 Author Share Posted April 24, 2004 aiziet Lodee pretestiibu... uz veseliibaaaam. tikai veelaak neraxti textu kaapee man karte palika melna un smird? un arii bildi neraaada? es tev neiesaku neko lodeet. apskaties cik liela izmeeros ir taa pretestiiba Nu taa pretestiiba ir maziinja' date=' nezinu kaadi izmeeri, bet lieta taada ka jaanjem nost GPU kuuleris un tad taa pretestiiba jaapaarlodee no stadijas 1 un 2 uz 2 un 3 vai kaut kaa taa, taa vismaz ir 9500, lai paartaisiitu uz 9700! taa var atveert to 4 blokjeetos pipelines [img']http://www.boot.lv/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif[/img] Bet probleema ir taa ka es nezinu vai tas viss darbojas uz 9800se karteem ?!?!?!?! Besii kachaat un likt tos krakotos drivakus, labaak buutu ja vareetu likt parastos ATI drivakus un buutu OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawis Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 tach Softmod daudz unikalaaks.. kam vajadzigs HardMod Softmod noinstale draiverus un neveins pat nekad nepateikt ka karte ir stradajusi kaa 9800Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kashelz Posted April 24, 2004 Author Share Posted April 24, 2004 Nu kaartiigi pamekleeju un atradu ka Hardmod ir tieshi taads pats kaa paartaisiitu 9500 uz 9700! Vēl ir labi, ka nav obligaati jaalodee taa pretestiiba, taa var palikt tur kur taa ir un savienot tos kontaktus ar kraasu, kas vada elektriibu! Ja kas noiet greizi kraasu notiira un uz garantiju prom, vieniigi kuulers kaartiiki jaapieliek Peec tam uzliek Pro biosu Radeonam un viss notiek buus Radeon 9800 PRO 128 Mb Laikam buus vien kaadu dienu jaameegjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelz Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Kashelz Pirms lodee chipam rezi un lej iekshaa Pro biosu nocheko softiskaa liimenii vai tavs radjiks normaali iet uz jaunaas pauudzes speeljukiem. Tipa kur izmantojaas Shaderz 2.x utt. Teiksim piemeeram FarCry. Caur pashu ir gaajushas daudz 9800 SE kartiites kuras esmu lauzis, teiksim taa - ljoti biezhi gadaas kad kartiite forceetaa ID rezhiimaa zem 9800PRo rulee normaali bet tikliidz gamez vai softc saak lietot shaderus 2.x, taa peec laika saac speeleet shahu uz shader 2.x effektu vietaam. Un otrs noveerojums 9800SE karteem - 40% jamaam lielaakas prbl peec laika ir ar bariibas mikreneem. Kuras nenodzeseejot laiciigi var iehavot muuzhiigos artifaktus. Ideaals laushanas laucinjsh bija ar 9800np kartiiteem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts