kuuminsh_LV Posted July 22 Share Posted July 22 (edited) Kaudze ar dažādiem CPU & RAM. Protams nav pirmā svaiguma un stāvoklis nav zināms. Komplektā iet arī kaudzīte veco SODIM un parastais rams Moduļi... nu tur sākot ar 256MB un redzēju arī 1 vai 2GB As is Cena: 0 euro Pašsavākšana: Rīga, Origo. Edited July 23 by kuuminsh_LV 2 Link to comment
138 Posted July 22 Share Posted July 22 Pirms 33 minūtēm , kuuminsh_LV teica: un redzēju arī 1 vai 2GB Es tur redzu vienu 4GB sodimm. Dodu piecīti. Pārējo man nevajag. Link to comment
kuuminsh_LV Posted July 22 Author Share Posted July 22 Priekš 138 ir pierezervēts 4GB modulis. Link to comment
e = d Posted July 22 Share Posted July 22 Ja pat 138 neņem, tad pārējo nāksies vien pašam stiept uz lūžņiem 1 2 Link to comment
aoma Posted July 22 Share Posted July 22 Es jau kādu laiku atpakaļ vietējam entuziastam atdevu pāris kilo ar līdzīgiem mēsliem, gan jau pēc tam izsvieda misenē, nevis utilizēja kā bīstamus atkritumus. Zeltu baigi daudz ar karaļūdeni tur nesavāksi No vecām mammām varot vairāk Link to comment
kuuminsh_LV Posted July 23 Author Share Posted July 23 Es ļoti labi saprotu, ka no vienas puses varēju uzreiz samest kaudzē kas iet uz utilizācju, bet nu... mazums... Pēc idejas, kādam kurš ņemas ar kaut kādiem vecākiem dzelžiem, var noderēt kaut kādiem mikro upgreidiem. Da i kaut kāda.. es nez, nostaļģija, ka ir grūti paņemt kaudzi ar ramiem un CPU vienk izmest 4 Link to comment
Redline Posted August 3 Share Posted August 3 Es ņemos joprojām ar veciem krāmiem, bet man vairāk tā kā top gals interesē gan cpu, gan gpu ziņā. 1 Link to comment
ju Posted Tuesday at 03:49 AM Share Posted Tuesday at 03:49 AM Ja nu kādam vajag, ir šāds relikts, 2x512MB 1 Link to comment
Recommended Posts