Jump to content

Kur nopirkt vadus auto/motociklam?

Recommended Posts

Radās vēlme pārlikt motociklam citā vietā CDI kad nozīmē visu vadu pārvilkšanu.

Gribētos saglabāt rūpnīcas vadu krāsu shēmu, bet sastapos ar problēmu , ka nevaru atrast kur nopirkt dažādu krāsu vadus.

Kopumā man vajag šādās krāsās vadus: Black,Yellow,Blue,Green,Red,White,Orange,SkyBlue,LightGreen,Pink,Gray (10awg un 16awg). Ar pārsteigumu konstatēju ka nemaz tā viegli nevaru atrast kur šādus vadus nopirkt.

Protams amazonā, ebay , temu utt ir pa pilnam dažādu krāsu "tinned copper"/CCA vadi, bet normālus vara vadus domātus auto/moto šādās krāsās neatrodu. 

Varbūt kāds zin kur moto meistari / auto elektriķi pērk vadus? Vai nu vietu kur var nopirkt šādus vadus visās varavīksnes krāsās nu un vēl lai nav 100 metru spolēs jāpērk? 

Aizbrauc uz kādu šrotu, kur autiņus jauc ārā, tajos cik zinu vadu buntes met ugunskuros un nodod varu, gan jau pa vara lūžņu cenu kādas neapdedzinātas buntes nopirksi.

• Patīk 2

Kas nepatīk oriģinālajai vietai? Jebkura bezjēdzīga vadu pārvilkšana, ja vien netiek nomainīts pilnīgi viss, draud ar bezkontaktiem, kļūdām, neatbilstoša vadu šķērsgriezuma slodzē u.t.t.

pirms 1 stundas , aoma teica:

Kas nepatīk oriģinālajai vietai? Jebkura bezjēdzīga vadu pārvilkšana, ja vien netiek nomainīts pilnīgi viss, draud ar bezkontaktiem, kļūdām, neatbilstoša vadu šķērsgriezuma slodzē u.t.t.

Tāpēc ka moto (nx650 Dominator) tiek pārtaisīts. Vietas kur agrāk atradās CDI (rāmja) vienkārši vairs nav.

Par vadu šķērsgriezumiem esmu informēts, viss tiks izdarīts kā vajag. Nu tas ir čakars ko esmu uzņēmies brīvprātīgi tāpēc ,ka izjutu vajadzību.

• Patīk 1