www.MistersPimpausis.lv Posted April 26 Share Posted April 26 Cik skatos visas Wireless Klaviatūras kurām ir BT un ir mazāka lielumā ir tās debīlās mehāniskās kuras drausmīgi klakšč... Paņēmu testam Aula F75 un Ajazz Ak820 Pro kas pēc lieluma/funkcijām izskatījās labas - Aizsūtiju abas atpakaļ dēļ tās drausmīgās skaņas - kautkādi mazohisti var tādus draņkus tikai palietot gan jau... Reāli nesaprotu nu kāpēc tā jāsadiršs visas klaviatūras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ju Posted April 27 Share Posted April 27 MX keys mini gandrīz tas pats, bet lētāk - Pop Icon Keys. Man pat patīk, ka šitai ir tās atsevišķās home, end u.c. pogas, arī bultiņas pilnizmēra. Tas, ja nav svarīgi mehāniskā, ar lielajām pogām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsMs Posted April 27 Share Posted April 27 (edited) Sveiki! Apskatiet Logitech K380s vai Keychron B1 Pro. Tās nav mehāniskās, bet gan scissor/membrānas klaviatūras, kas tiek uzskatītas par visklusākajām. Edited May 7 by EdgarsMs Link to comment Share on other sites More sharing options...
www.MistersPimpausis.lv Posted April 27 Author Share Posted April 27 pirms 7 stundām , ju teica: MX keys mini gandrīz tas pats, bet lētāk - Pop Icon Keys. Man pat patīk, ka šitai ir tās atsevišķās home, end u.c. pogas, arī bultiņas pilnizmēra. Tas, ja nav svarīgi mehāniskā, ar lielajām pogām. izskatās drausmīgi maziņa viņa? Parakstīt diez uz viņas nav sux? kā laptopa klaviatūra praktiski... Kādas normāla izmēra varbūt zini? ( ar normala izmēra pogām, tikai 60-75% izmērā bez numpad) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ju Posted April 27 Share Posted April 27 Man ir tā Pop Icons Key, nedaudz platāka kā 14" thinkpad. Nez, nav nekādu problēmu. Man gan tievi pirksti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts