Jump to content

Iesakiet Wireless BT Klaviatūru? (kas nav Skaļa, ir 60%-75% lielumā un nav Drausmīgi dārga)

www.MistersPimpausis.lv
 Share

Recommended Posts

www.MistersPimpausis.lv

Cik skatos visas Wireless Klaviatūras kurām ir BT un ir mazāka lielumā ir tās debīlās mehāniskās kuras drausmīgi klakšč...

Paņēmu testam Aula F75 un Ajazz Ak820 Pro kas pēc lieluma/funkcijām izskatījās labas - Aizsūtiju abas atpakaļ dēļ tās drausmīgās skaņas - kautkādi mazohisti var tādus draņkus tikai palietot gan jau...

Reāli nesaprotu nu kāpēc tā jāsadiršs visas klaviatūras... :D

MX keys mini

gandrīz tas pats, bet lētāk - Pop Icon Keys. Man pat patīk, ka šitai ir tās atsevišķās home, end u.c. pogas, arī bultiņas pilnizmēra.

Tas, ja nav svarīgi mehāniskā, ar lielajām pogām.

EdgarsMs

Sveiki!
Apskatiet Logitech K380s vai Keychron B1 Pro.
Tās nav mehāniskās, bet gan scissor/membrānas klaviatūras, kas tiek uzskatītas par visklusākajām.

Edited by EdgarsMs

www.MistersPimpausis.lv
pirms 7 stundām , ju teica:

MX keys mini

gandrīz tas pats, bet lētāk - Pop Icon Keys. Man pat patīk, ka šitai ir tās atsevišķās home, end u.c. pogas, arī bultiņas pilnizmēra.

Tas, ja nav svarīgi mehāniskā, ar lielajām pogām.

izskatās drausmīgi maziņa viņa? Parakstīt diez uz viņas nav sux? kā laptopa klaviatūra praktiski...

Kādas normāla izmēra varbūt zini? ( ar normala izmēra pogām, tikai 60-75% izmērā bez numpad)

Man ir tā Pop Icons Key, nedaudz platāka kā 14" thinkpad. Nez, nav nekādu problēmu. Man gan tievi pirksti.