gustavs_v Posted April 20 Share Posted April 20 (edited) Pret kaut ko garšīgu vai interesantu mainu IBM ThinkCentre S50, modelis 8183-21G. Nevarēju izdomāt vērtību (it kā vēsturisks IBM, it kā hlams - vecāks par mani), man kā jaunbiedram liegta pārdošanas tēmu veidošana, negribējās likt FB/SS, līdz ar to lieku šeit. Aptuvenā specifikācija: Pentium 4 1 GB DDR 400MHz 160GB WD1600JS Caviar SE HDD (tukšs) 200W AcBel PSU CD-ROM lasītājs Kaut kāds flopiku lasītājs 2x PCI sloti No tehniskā - pašu kompi kādu laiciņu īsti nēesmu pārbaudījis (jau pāris gadus nav VGA monitora, taču tad, kad bija - strādāja, kā nākas). Iespraužot bez displeja, papīkst un tad rūc normāli, tātad sliktākajā gadījumā, galīgi beigts nav. Pārbaudīts reāli tikai HDD - čerkst, SMART saka, ka dzīvs bez kļūdām, taču šamais stāvējis pāris gadus. Plastmasas ligzdiņai saplīsis rokturis, taču korpusā turās. Flopika lasītājam nav kabeļa. Par to nezinu. Līdzi dodu barošanas un VGA kabeli. Foto: https://cloud.gustavs.ovh/s/fybKa5wJyz65NiZ Piedāvājiet variantus, jo tiešām nezinu cik prasīt. Pašizvešana no Garkalnes, Ropažiem. Ja ļoti vajag, var mēģināt ar DPD pakomātu - man ir kaut kāda 20% atlaide sūtījumam, taču maksā tāpat pircējs. Edited April 20 by gustavs_v Link to comment Share on other sites More sharing options...
kava Posted April 20 Share Posted April 20 Vai šis ir pietiekami garšīgs? 😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gustavs_v Posted April 20 Author Share Posted April 20 Pagaidām ļaušu piedāvājumiem pakrāties, bet jā - arī tādu variantu izskatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts