Jurkins Posted April 12 Share Posted April 12 Sveiciens biedriem un citādi domājošajiem! Padalieties nu, ja kādam ir informācija, kur Latvijā (vai tuvākajā aizrobežā) kvalitatīvi pārtin elektromotorus - prot lietot stiklaudumu slotiem, H clases vadus ar poliamīda izolāciju, tinumu aizliešanu ar T izturīgu epoksīdu (par vakuumaizliešanu nesapņoju)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeEK Posted April 13 Share Posted April 13 Pārtinēji.lv blakus Ķekavai. Viņi nodarbojas ar šādiem darbiem. Bet nu pašam ar viņiem nesanāca sadarbība, jo es atteicos no viņu pakalpojuma. Par niansēm un detaļām, gan jau uz vietas jāizrunā. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
janni Posted April 13 Share Posted April 13 Pofig kurš katoris tīs - pārtinēji, austuves iela, krāsotāju iela vai jebkurš cits kantoris, obligāti ņem kādu darījumu apliecinošu dokumentu. Ir reizes, kad ar pirmo nesanāk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted April 13 Author Share Posted April 13 pirms 6 stundām , DeEK teica: ar viņiem nesanāca sadarbība Var par šo, ja nav noslēpums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeEK Posted April 14 Share Posted April 14 (edited) Ja godīgi, 100% precīzi neatceros, bet vispārināti - pēdējā brīdī nesagājām ar cenām, kādas bija sākotnēji minētas, vai kaut kas tamlīdzīgs, un vēl par šādām tādām nesaskaņotām tehniskām niansēm. Tas pēdējais stāsts bija par alternatora remontu. Lieta tāda, ka ar tehniku tomēr esmu uz tu, un man nepatika, piedāvātais risinājums. Bet ārpus šī mana gadījuma, iespējams, ka darbu padara kā vajag. Kā jau minēju savā postā, vajag sākumā izrunāt detaļas. Edited April 14 by DeEK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strawberry8 Posted April 15 Share Posted April 15 On 4/12/2026 at 8:39 AM, Jurkins said: par vakuumaizliešanu nesapņoju to vakuum sukni var nopirkt par paris simpt . gan jau labakas kvalitates lietoti ari ir Atlantija ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaads Posted April 30 Share Posted April 30 @Jurkins tu taču neesi sliktāks pa šo čali ? Eldzin.mp4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athlons Posted April 30 Share Posted April 30 Man domāt, ka @Jurkins-am būtu ilgi jāmācās strādāt ar basām kājām... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted April 30 Author Share Posted April 30 Bet, ja nopietni, tad nešaubos, ka es varētu motoru pārtīt. Bet vajag stiklaudumu slotiem, vadu ar attiecīgu izolāciju, divkomponentu aizpildītāju un tad vēl jāiemācās un jāsaprot nianses. Tā kā skolā bija sabiedrības mācība (hmmm, jeb tas bija vēsturē), tad jau toreiz zināju, kas ir darba dalīšana 😉. pirms 3 stundām , Athlons teica: jāmācās strādāt ar basām kājām... šis ir labs 🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts