Arcane Posted April 7 Share Posted April 7 Kas vispāŗ notiek ar Boot.lv? Datuve un Notepad: vēļ turas. Iepriekšējie "foruma bojeviki" vēļ ir sastopami? Es balsoju par to, ka vēsture ir jāsargā kā arhīvs vai jāapvienojas ar (Notepad vai Datuve). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuubijs Posted April 8 Share Posted April 8 Es balsoju par Tērvetes zaļo alu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCohol Posted April 8 Share Posted April 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Posted April 8 Share Posted April 8 Kaut kādi vēji pūš, ka šis informācijas apmaiņas panelis tiks likvidēts vai atkal lielā bumba pie debesīm spīd pilnā krāšņumā? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post versatile Posted April 8 Popular Post Share Posted April 8 1 stundu atpakaļ, martinno teica: lielā bumba Vakar tika ieraudzīta no otras puses un krāsaina. Kā lai vienaldzīgi klusē?! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athlons Posted April 8 Share Posted April 8 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jainit Posted April 8 Share Posted April 8 Meli un falsifikācija. Kā teica cilvēks ar grādu,iespējams pat arī kādā zinātnē, tad uz pasaules nav tik kompaktas un spēcīgas zibspuldzes, lai izgaismotu visu Mēness tumšo pusi no 6000 km attāluma.. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gestapo Posted April 8 Share Posted April 8 Tak tur meli uz meliem, sūtīja Zemes bildes no kosmosa - apaļa! Nu kā tad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Long John Posted April 8 Share Posted April 8 Fotožopiem un MI ticu ne vienmēr, bet šī bilde iespaido un šķiet ticama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Posted April 8 Share Posted April 8 Pag, tad mēness tumšajā pusē nav nacistu bāzes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiviic Posted April 8 Share Posted April 8 Kādi nacisti, tur taču mazie zaļie viņus sen izdzinuši. Bet šķiet, ka drīz arī viņus izdzīs mazie dzeltenie ar šķībām acīm . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted April 8 Share Posted April 8 pirms 3 stundām , Jainit teica: Meli un falsifikācija. Kā teica cilvēks ar grādu Gan jau ar padaudz grādiem... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoma Posted April 8 Share Posted April 8 pirms 21 stundām , Arcane teica: Datuve Samuraja laikos es tur biju moders, palīdzēju cīnīties ar 3Dklučiem, jaunie īpašnieki gan ātri noņēma "korkas", nepatika, ka es neciešu stulbumu. Ķirzakai līdzīgi bija šeit, arī es savulaik saņēmu vārnas un īslaicīgus banus. Nu nepatīk, ka neglaudu pa spalvai un man ir skarbs viedoklis par stulbeņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janni Posted April 8 Share Posted April 8 Vēji, bumbas vai figzinkas, bet eoz kādu brīdi jau ir downā. Itkā jau ir diskordi un matrixi, bet kautkā tas nav tas - nestrādā tur tēmas un meklēšanas, kā ir pierasts pie BB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zin... Posted April 8 Share Posted April 8 pirms 1 stundas , aoma teica: Ķirzakai līdzīgi bija šeit, arī es savulaik saņēmu vārnas un īslaicīgus banus Cik reizes jau par to nav runāts. Viens ir cīnīties ar 3Dklučiem, otrs ir delīrījā visu forumu plosīt un uzskatīt par 3dklučiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted April 8 Share Posted April 8 Kāpēc ar kādu jācīnās? Ir taču JS. Kopš to atklāju, atsevišķu no tirsas dzemdētu idiotu manā dzīvē forumā vienkārši nav. Es gan centos viņus ignorēt, bet reizēm nesanāca. Tagad nav nekādu problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts