Jump to content

Zorin OS iespējams izdarīja to, ko sen vajadzēja

Arcane
 Share

Recommended Posts

AndrisBB

Uz kā tu viņu tur instalē? 

Uz lielākās daļas Inteļiem pilnīgi mierīgi var arī MacOS uzinstalēt, ja jau nav ko darīt.

7.04.2026. , 23:47, Arcane teica:

Vai tiešām nelieto YouTube?! Tur tak jau ir veikti salīdzinājumi:

Ja es lasu tavu sajūsmas topiku, ekspektēju tajā pāris vārdos izlasīt kaut ko konkrētāku par "viss ir brīnišķīgi, ne tā kā citur", nevis pašam kaut ko meklēt un skatīties kaut kādus pusstundas video.

TL;DW & TG;AM :meeting:

Posted (edited)
Pirms 10 minūtēm , 138 teica:

Ja es lasu tavu sajūsmas topiku, ekspektēju tajā pāris vārdos izlasīt kaut ko konkrētāku par "viss ir brīnišķīgi, ne tā kā citur", nevis pašam kaut ko meklēt un skatīties kaut kādus pusstundas video.

TL;DW & TG;AM :meeting:

Ko tu gribi no manis? Es jau pateicu: Zorin OS 18 izdara labāku "darbu" par Linux Mint: tēlojot Windows..

Starp citu:

ros-0.4.15-desktop.png

Edited by Arcane
bilde

Jurkins
Just now, Arcane teica:

tēlojot Windows

Kas ta šim arī viena no galvenajām funkcijām ir apdeitu vilkšana un instalēšana?

9.04.2026. , 23:03, Jurkins teica:

Kas ta šim arī viena no galvenajām funkcijām ir apdeitu vilkšana un instalēšana?

Vispār joks vai nejoks, bet vismaz četrus atjauninājumus jau esmu veicis kopš uzliku.. 😅 ..tiesa nelielus.

• Kādas šausmas! 1

9.04.2026. , 23:03, Jurkins teica:

viena no galvenajām funkcijām ir apdeitu vilkšana un instalēšana?

Nu piemēram Mint (un gan jau visi bubuntu veidīgie) atšķirībā no M$, to dara gandrīz katru dienu, nereti no rīta ko atvelk, pusi dienas pastrādā, aizver programmu un skaties, jau atkal kādi atjauninājumi.  Tiesa, restartu vajag ļoti reti.

Edited by raiviic

Paskatījos... man pēdējais instalētais atjauninājums 1.12.2024 (tā bija iepriekšējā reize, kad skatījos laikam).

Tagad intereses pēc palaidu, atrada 4 atjauninājumus. Uzinstalēšu, velns viņus nerāvis, gan jau nenokārs visu 🤣.

Nu Cachy OS arī atrod apdeitus citreiz vairākas reizes dienā... Vienīgi tas tie nav obligāti un par tiem signalizē tikai ikoniņa taskbārā, ko var arī paslēpt... 

Pēc apdeitiem neesmu novērojis, ka kaut kas nestrādātu kā iepriekš...