AndrisBB Posted April 8 Share Posted April 8 Uz kā tu viņu tur instalē? Uz lielākās daļas Inteļiem pilnīgi mierīgi var arī MacOS uzinstalēt, ja jau nav ko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted April 9 Share Posted April 9 7.04.2026. , 23:47, Arcane teica: Vai tiešām nelieto YouTube?! Tur tak jau ir veikti salīdzinājumi: Ja es lasu tavu sajūsmas topiku, ekspektēju tajā pāris vārdos izlasīt kaut ko konkrētāku par "viss ir brīnišķīgi, ne tā kā citur", nevis pašam kaut ko meklēt un skatīties kaut kādus pusstundas video. TL;DW & TG;AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcane Posted April 9 Author Share Posted April 9 (edited) Pirms 10 minūtēm , 138 teica: Ja es lasu tavu sajūsmas topiku, ekspektēju tajā pāris vārdos izlasīt kaut ko konkrētāku par "viss ir brīnišķīgi, ne tā kā citur", nevis pašam kaut ko meklēt un skatīties kaut kādus pusstundas video. TL;DW & TG;AM Ko tu gribi no manis? Es jau pateicu: Zorin OS 18 izdara labāku "darbu" par Linux Mint: tēlojot Windows.. Starp citu: Edited April 9 by Arcane bilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted April 9 Share Posted April 9 Just now, Arcane teica: tēlojot Windows Kas ta šim arī viena no galvenajām funkcijām ir apdeitu vilkšana un instalēšana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcane Posted Wednesday at 12:11 PM Author Share Posted Wednesday at 12:11 PM 9.04.2026. , 23:03, Jurkins teica: Kas ta šim arī viena no galvenajām funkcijām ir apdeitu vilkšana un instalēšana? Vispār joks vai nejoks, bet vismaz četrus atjauninājumus jau esmu veicis kopš uzliku.. 😅 ..tiesa nelielus. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTRASERVERNET Posted Wednesday at 12:36 PM Share Posted Wednesday at 12:36 PM Hmm un? Microsoft ari izlaizh atjauninajumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiviic Posted Wednesday at 01:11 PM Share Posted Wednesday at 01:11 PM (edited) 9.04.2026. , 23:03, Jurkins teica: viena no galvenajām funkcijām ir apdeitu vilkšana un instalēšana? Nu piemēram Mint (un gan jau visi bubuntu veidīgie) atšķirībā no M$, to dara gandrīz katru dienu, nereti no rīta ko atvelk, pusi dienas pastrādā, aizver programmu un skaties, jau atkal kādi atjauninājumi. Tiesa, restartu vajag ļoti reti. Edited Wednesday at 01:11 PM by raiviic Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Posted Wednesday at 01:57 PM Share Posted Wednesday at 01:57 PM Kur tu tos updeitus dabon? Es ikdienā lietoju mint. Ne reizi neesu updeitojis kopš uzinstalēju uz ši laptopa, kautkad pirms 1.5 gada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiviic Posted Wednesday at 04:13 PM Share Posted Wednesday at 04:13 PM Nu tikko atkal jaunumi. Pie tam šī bija retā reize, kad beigās paziņoja, ka vajag restartēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTRASERVERNET Posted Wednesday at 05:33 PM Share Posted Wednesday at 05:33 PM 1 stundu atpakaļ, raiviic teica: Nu tikko atkal jaunumi. Pie tam šī bija retā reize, kad beigās paziņoja, ka vajag restartēt. Linux kernel update, ko ta velejies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoma Posted Wednesday at 05:39 PM Share Posted Wednesday at 05:39 PM Reizēm pēc šiem apdeitiem, (vienalga kam), nodomāju. priekš kam visu atkal vajadzēja sačakarēt, ja viss tik labi darbojās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aigars Posted Wednesday at 06:10 PM Share Posted Wednesday at 06:10 PM Pēc pēdējiem manam datotoram zilais zobs atkal nedarbojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted Wednesday at 06:26 PM Share Posted Wednesday at 06:26 PM Paskatījos... man pēdējais instalētais atjauninājums 1.12.2024 (tā bija iepriekšējā reize, kad skatījos laikam). Tagad intereses pēc palaidu, atrada 4 atjauninājumus. Uzinstalēšu, velns viņus nerāvis, gan jau nenokārs visu 🤣. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athlons Posted Wednesday at 09:37 PM Share Posted Wednesday at 09:37 PM Nu Cachy OS arī atrod apdeitus citreiz vairākas reizes dienā... Vienīgi tas tie nav obligāti un par tiem signalizē tikai ikoniņa taskbārā, ko var arī paslēpt... Pēc apdeitiem neesmu novērojis, ka kaut kas nestrādātu kā iepriekš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts