Kitai Posted January 31 Share Posted January 31 Kā novērst to kaitinošo fīču, kad izslēdz laptopu (šajā gadījumā Lenovo V510), tad dūc Edifier tumbiņas? Vai ir risinājums, lai katru reizi neslēgtu ārā visu no elektrotīkla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e = d Posted January 31 Share Posted January 31 Ausu aizbāžņus var ielikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted January 31 Share Posted January 31 Izslēgt tumbiņas. Man vairākās vietās visiem datoriem tā ir. Var eksperimentēt ar atsaistes trafiem, bet skaņas kvalitāti tas neuzlabos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anreel Posted January 31 Share Posted January 31 Pagarinātājs ar slēdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitai Posted January 31 Author Share Posted January 31 Pirms 51 minūtēm , Anreel teica: Pagarinātājs ar slēdzi. tieši šobrīd tā ir. bet tīri no fizikas kādēļ ir šāda fignja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anreel Posted January 31 Share Posted January 31 18 minutes ago, Kitai said: tieši šobrīd tā ir. bet tīri no fizikas kādēļ ir šāda fignja? Nezinu, esmu dunduks šajās lietās, bet es katras darbdienas beigās 'izslēdzu' pagarinātāju, lai nekas nedūc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krabis Posted January 31 Share Posted January 31 1 stundu atpakaļ, Kitai teica: bet tīri no fizikas kādēļ ir šāda fignja? Gan jau tumbiņām slikti ekranēti ķīniešu signāla vadi, kuriem blakus elektrības vadi nu un 50 Hz inducējas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted January 31 Share Posted January 31 Lai vai cik labi ekranēts, bet jebkurš kādā pastiprinošā iekārtā iesprausts nebalansēts vads, kura otrs gals ne pie kā nav pievienots (un iesprausts izslēgtā datorā, acīmredzot, elektriski viņš tāds ir), darbojas kā antena un naski ķer tos 50 Hz. Ekranējuma labums būtu pie vainas, ja dūciens nepazustu arī pie ieslēgta skaņas avota. Kāds gudrāks mācēs smukāk izskaidrot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted January 31 Share Posted January 31 pirms 2 stundām , ggg97 teica: Var eksperimentēt ar atsaistes trafiem, bet skaņas kvalitāti tas neuzlabos. Ar atsaistes transformatoriem domāti direct box, vai kaut kas starp tīklu un barošanas bloku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted January 31 Share Posted January 31 Audio trafi audiotraktā, bet kvalitāti tie pabojā. Spriežot pēc tā, ka izslēdzot arī interneta radio, neizslēgtā muzikas centriņā aiziet foniņš, rodas aizdomas, ka, izslēdzot barošanu DAC izejas pretestība aiziet debesis. Bet tas tikai mans minējums. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted January 31 Share Posted January 31 pirms 1 stundas , ggg97 teica: izslēdzot barošanu DAC izejas pretestība aiziet debesis. Bet tas tikai mans minējums. Nu tas ir tieši tas, ko es, iespējams, ne absolūti korektos terminos centos pateikt: pirms 3 stundām , 138 teica: nebalansēts vads, kura otrs gals ne pie kā nav pievienots (un iesprausts izslēgtā datorā, acīmredzot, elektriski viņš tāds ir), darbojas kā antena pirms 1 stundas , ggg97 teica: izslēdzot arī interneta radio Interneta radio šeit domāts kas - atsevišķa iekārta, vai kaut kāda lietotne datorā? pirms 2 stundām , ggg97 teica: Audio trafi audiotraktā Kurā iekārtā, pastiprinātājā ("tumbiņā") vai skaņas avotā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted January 31 Share Posted January 31 pirms 5 stundām , Kitai teica: Vai ir risinājums, lai katru reizi neslēgtu ārā visu no elektrotīkla. Nē nu ir: nopirkt datoram ārējo skaņas karti/interfeisu/dac/sauckāgribi ar balansētām XLR izejām un tumbiņas ar tādām ieejām, un tad tās nedūks, kad izslēgsi datoru. Tikai tie būs kaut kādi daži simti par katru vienību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Posted January 31 Share Posted January 31 Nopērc BT dongli un nekas nedūks (iespējams) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted January 31 Share Posted January 31 pirms 1 stundas , 138 teica: Interneta radio šeit domāts kas - atsevišķa iekārta Atsevišķa DiY iekārta. pirms 1 stundas , 138 teica: Kurā iekārtā, pastiprinātājā ("tumbiņā") vai skaņas avotā? Starp datoru un tumbiņām. Aļikā arī var nopirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strawberry8 Posted January 31 Share Posted January 31 ta 50Hz modulacija noteikti ir visu laiku toslink isprud austinu ligzda. ja tads ir https://www.tme.eu/lv/details/tas-c200/video-vadi/tasker/c200/ mikrofona kabeli parasti labak ekraneti ideali diferencials ar divkarsho ekranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted January 31 Share Posted January 31 pirms 1 stundas , strawberry8 teica: ta 50Hz modulacija noteikti ir visu laiku toslink isprud austinu ligzda Ē? Toslink ir optika. Kas ir "Toslink austiņu ligzda"?? pirms 1 stundas , strawberry8 teica: ja tads ir https://www.tme.eu/lv/details/tas-c200/video-vadi/tasker/c200/ Šis jau zolīds izskatās, viņam tumbiņām komplektā visticamāk krietni švakāks. Bet pie aprakstītajiem simptomiem, no manas pieredzes, tieši to pašu dara arī tīri labi vadi, kā šis: pirms 1 stundas , strawberry8 teica: mikrofona kabeli parasti labak ekraneti Droši zini, ka tas novērsīs problēmu? pirms 1 stundas , strawberry8 teica: diferencials ar divkarsho ekranu Kas tas tāds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted January 31 Share Posted January 31 pirms 3 stundām , ggg97 teica: Starp datoru un tumbiņām. Aļikā arī var nopirkt. Tātad citiem vārdiem - di box? Pēc kādiem atslēgas vārdiem tu viņus atrodi aļikā, tos, kurus aļiks acīmredzot nesauc par di bokšiem? Nosacīti pa dārgo, ir jau arī zolīdi produkti zolīdos veikalos, piemēram: https://www.thomannmusic.com/klark_teknik_di_20p.htm Un ir arī gatavi vadi ar trafu iekšā, pa lēto, lūk tieši minijack uz RCA, varbūt šis ir īstais risinājums: https://www.thomannmusic.com/pro_snake_bjr_101_1.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
strawberry8 Posted January 31 Share Posted January 31 1 hour ago, 138 said: Un ir arī gatavi vadi ar trafu iekšā, pa lēto, lūk tieši minijack uz RCA, varbūt šis ir īstais risinājums: https://www.thomannmusic.com/pro_snake_bjr_101_1.htm profesionala tehniska dokumentacija rakstits. garums : 1.5m, krasa : melna labi ka esmu daltonikis citadak 50% documentacijas nederiga informacija differencialais op butu 1000x labaks risinajums un varbut 5EUR ja mak pats salodet maketplati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted January 31 Share Posted January 31 Pirms 36 minūtēm , strawberry8 teica: profesionala tehniska dokumentacija rakstits. garums : 1.5m, krasa : melna labi ka esmu daltonikis citadak 50% documentacijas nederiga informacija Bildītē, ja ieskatās, var salasīt "600ohm impedance". Pirms 38 minūtēm , strawberry8 teica: differencialais op butu 1000x labaks risinajums Varbūt, bet kas tas tāds ir, kur to meklēt un kā tas tur saucas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted February 1 Share Posted February 1 pirms 12 stundām , 138 teica: Tātad citiem vārdiem - di box? Man to trafu nav, tāpēc tas tikai mans pieņēmums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts