Exiic Posted September 2, 2025 Share Posted September 2, 2025 Sveiki forumieši. Nu jau kādu laiku AS Capital meklē galveno programmeri, kas uzturētu datubāžu sistēmu. Cik saprotu, nepieciešams kāds vecāka un viedāka gadagājuma krabis, jo viss bāzēts uz C++. Pašam programmēšana ir sveša. Es domāju, ka ar ciparu skopošanās nebūs. Varbūt šeit atrodas kāds, kas vēlas vai var kādu ieteikt. Atnākt aprunāties ar CV lapeli jau kaulus nelauž. Gaidu ziņas uz PM. Paldies. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubb Posted October 2, 2025 Share Posted October 2, 2025 Interesanti - datubāžu sistēmu uzturēšana. Tas ir kas? MSSQL, Oracle, jāzin T/SQL, PL-SQL, jābūt kvalificētam DBA ar DEV zināšanām konkrētā DB? Varbūt runa ir par MariaDB, PostGresSQL... ? C++ ir frontends jeb kādi servisi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeds Posted October 2, 2025 Share Posted October 2, 2025 Pirms 17 minūtēm , rubb teica: Interesanti - datubāžu sistēmu uzturēšana. Tas ir kas? MSSQL, Oracle, jāzin T/SQL, PL-SQL, jābūt kvalificētam DBA ar DEV zināšanām konkrētā DB? Varbūt runa ir par MariaDB, PostGresSQL... ? C++ ir frontends jeb kādi servisi? Interesanti , ka vajag tieši KRABI. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Posted October 2, 2025 Share Posted October 2, 2025 No cik gadiem sākas vecāka gadugājuma krabis? Varbūt es jau kvalificējos? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
138 Posted October 5, 2025 Share Posted October 5, 2025 2.10.2025. , 18:26, zeds teica: Interesanti , ka vajag tieši KRABI. Jā, kur līdztiesība? Krabi vai ČIEPU 🐤!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiic Posted October 21, 2025 Author Share Posted October 21, 2025 Tak vienalga, krabis, čiepa vai tamlīdzīgi. Vairāk detaļas man nav zināmas, jo esmu citā nodaļā. Ja kāds grib, māk un ir interese, lūdzu privāti. Ākstīties, protams, var turpināt tepat Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCohol Posted October 22, 2025 Share Posted October 22, 2025 21.10.2025. , 14:12, Exiic teica: Tak vienalga, krabis, čiepa vai tamlīdzīgi. Vairāk detaļas man nav zināmas, jo esmu citā nodaļā. Ja kāds grib, māk un ir interese, lūdzu privāti. Ākstīties, protams, var turpināt tepat nu pag, vissenākajā pizģoš forumā ieliki un negaidīji pizģoš? vel varēji pateikt, ka nemeklē kādu ar muguras sāpēm. tie ar C++ no šejienes uzreiz atbirtu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted October 22, 2025 Share Posted October 22, 2025 (edited) Pizģjož, pardon. Edited October 22, 2025 by ggg97 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiic Posted October 23, 2025 Author Share Posted October 23, 2025 Es jau nelamājos, lai iet pizģoš. Bet ja ir kāds kam ir kas nopietns - PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Posted October 23, 2025 Share Posted October 23, 2025 (edited) Vēl nav atraduši? Jau 1.5 mēnesis. Mājaslapā vakances ar nav, tad jau īsti nemeklē. Edited October 23, 2025 by AndrisBB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts