Jump to content

AS Capital meklē jaunu programmeri

Exiic
 Share

Recommended Posts

Sveiki forumieši.

Nu jau kādu laiku AS Capital meklē galveno programmeri, kas uzturētu datubāžu sistēmu.

Cik saprotu, nepieciešams kāds vecāka un viedāka gadagājuma krabis, jo viss bāzēts uz C++.

Pašam programmēšana ir sveša. Es domāju, ka ar ciparu skopošanās nebūs.

Varbūt šeit atrodas kāds, kas vēlas vai var kādu ieteikt.

Atnākt aprunāties ar CV lapeli jau kaulus nelauž.

Gaidu ziņas uz PM.

Paldies.

• Patīk 4

• 1 month later...

Interesanti - datubāžu sistēmu uzturēšana. Tas ir kas? MSSQL, Oracle, jāzin T/SQL, PL-SQL, jābūt kvalificētam DBA ar DEV zināšanām konkrētā DB? Varbūt runa ir par MariaDB,  PostGresSQL... ?

C++ ir frontends jeb kādi servisi? 

Pirms 17 minūtēm , rubb teica:

Interesanti - datubāžu sistēmu uzturēšana. Tas ir kas? MSSQL, Oracle, jāzin T/SQL, PL-SQL, jābūt kvalificētam DBA ar DEV zināšanām konkrētā DB? Varbūt runa ir par MariaDB,  PostGresSQL... ?

C++ ir frontends jeb kādi servisi? 

Interesanti , ka vajag tieši  KRABI. r/rust icon 😄

• Love 1

• 3 weeks later...

Tak vienalga, krabis, čiepa vai tamlīdzīgi. Vairāk detaļas man nav zināmas, jo esmu citā nodaļā. Ja kāds grib, māk un ir interese, lūdzu privāti. Ākstīties, protams, var turpināt tepat :)

21.10.2025. , 14:12, Exiic teica:

Tak vienalga, krabis, čiepa vai tamlīdzīgi. Vairāk detaļas man nav zināmas, jo esmu citā nodaļā. Ja kāds grib, māk un ir interese, lūdzu privāti. Ākstīties, protams, var turpināt tepat :)

nu pag, vissenākajā pizģoš forumā ieliki un negaidīji pizģoš?

vel varēji pateikt, ka nemeklē kādu ar muguras sāpēm. tie ar C++ no šejienes uzreiz atbirtu.

• Haha 2

• Exiic locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...