ivo Posted July 7, 2025 Share Posted July 7, 2025 Sveicināti, Tātad Galaxy S21 FE telefonam bača diezgan sagurusi, būtu jāmaina. Cik aptaujāju remonta kantorus, maiņa kopā ar bačas cenu ap 60-80 naudām, bet bača jāgaida 2 nedēļas. Varbūt ir jēga pašam pasūtīt baču no aļika un tad dot nomainīt? Gan jau sanāks lētāk. Vēl varianti? Varbūt kāds no šejieniešiem ar to nodarbojas, ir bača uz vietas un var samainīt? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spameris Posted July 7, 2025 Share Posted July 7, 2025 (edited) Nomainīt jau nav grūti, tikai man besī tā ņemšanās ar sildīšanu tiem aizlīmētajiem korpusiem, laikam ja pats mainītu droši vien uzskatītu ka tas telefons vairs nav ūdens izturīgs. Edited July 7, 2025 by spameris 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
versatile Posted July 7, 2025 Share Posted July 7, 2025 Offtop @ivo kā Tev, pēc pēdjiem pāris apdeitiem nav truba lēnāka palikusi? Ir bijis brīžiem, ka iekaras un nereaģē. iepriekš pa 3 gadiem ne reizi. ideāls telefons, neredzu jēgu mainīt pašlaik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Posted July 7, 2025 Author Share Posted July 7, 2025 Pats mainīt negribu. Gribu kā ērtāk-vienkāršāk-lētāk un negribu marinēt telefonu 2 nedēļas darbnīcā. Pirms 1 minūtes , versatile teica: nav truba lēnāka palikusi? HVZ, tā meitas truba, ne manējā. Uzjautāšu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaut_kaads Posted July 7, 2025 Share Posted July 7, 2025 Pats remontējos, un ir personīga pieredze ar note 9 bateriju. Oriģinālā pēc aptuveni 3 gadiem sāka nelabi uzvesties pie zemiem procentiem, pie 10% sāka slēgties laukā utt. Tākā detaļas sūtu no MM tad paņēmu bateriju, kura bija uz vietas, ~ 15e. Nākamaja dienā uzreiz jutu, ka nav tas kas bija, ap trijiem dienā jau 20%, kaut gan ar orģīti vareju novilkt līdz 10 vakarā. Tad vienā brīdī nejaušām pamaniju, ka ekrāns ne tā atstarojas, bača jau paliek "dusmīga". Ļoti īsi pēc pamanīšanas sāka iet galīgi šķeterā, % ap 60 bet slēdzas laukā. Uzreiz nomainiju atpakaļ uz veco oriģinālo. Tad nākamo pasūtīju "ķipa" oriģinālu, maksāja reiz 2, ap 30+ eiro, bet bija jāpagaida kamēr atnāk un tagad ar to esmu nostaigājis ap 2 gadi un sūdzību nav. Kur viņi ņem šo bateriju nav nejausmas, bet es domāju, ka aļikā neko tamlīdzīgu kvalitates ziņā neatrastu ar uguni.. Par nomaiņu. Nekas traks tur nav, drīzāk, ka klasiskais variants, aizmugures vāks ar karstumu un kādu plastikāta karti nonāks viegli nost, skatos, ka 21fe ir plastmasa, tātad arī nesaplēsīsi kā stiklu, tālāk parastās maziņās filips skrūves plastmasiem, un tad jāmēģina dabūt baču laukā. Tur gan bez izopropila un pieminētas plastikāta kartes un vēl visādiem ērtiem bakstekļiem nekā nebūs. Dažreiz samsungiem tā bača turās mega stingri. Vēlāk vieglākais - salikt visu pēc kārtas kā jauci. Bača uz divām divpusējām līmlentes sloksnēm, plastmasi atpakaļ. Ar vāku ir varianti. Es pēdējā laikā lieku 2-3mm to pašu dipusējo pa perimetru, un saku lai uz IP aisardzību vairs nepaļaujas. Var jau liet ciet ar "7000" līmi, bet tur arī es negarantētu absolūti nekādu garantu par mitrumturību + tur sākas mēmais bardaks, ka tā līme salīst visur + jāliek "klampi" un jāgaida kamēr tā līme nedaudz sacietē, pirms lieto to telefonu + jākasa izspiesto masu nost. Nu cerams kādu skaidrību ieviesu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts