Jump to content

Lampu TV remonts

Māšuks
 Share

Recommended Posts

Pirms 12 minūtēm , 138 teica:

Es būtu ieinteresēts savākt kādu crt soņku vai fiļu utt ap 30"

Fhilips CRT vēl čomām istabā stāv - plakanais 27 vai 28" pat vēl  viena kaste 20''vai 21 '' ,bet kas tas par brendu nezinu,kautka uz samsungu liekas ka tas ir!Bija jau pieteicis  utilizēšanas večiem,bet kļūdījās datumiem,tā tās kastes stāv !Viņu galā ir kad  brauc pakaļ-intresanti tas ka kaste nedrīkst būt izvarota! Ja nemaldos māsicai ari  phipips palielais CRT,bet kā tur tāgat uz doto momentu,

nezinu!

Bet tas nav Rīgai ne tuvu,160km!

Edited by biomass979

Pirms 4 minūtēm , biomass979 teica:

plakanais 27 vai 28" pat vēl  viena kaste 20''vai 21

Tādi un tādi ir papilnam visapkārt, es >=27" kasti gribu.

Pirms 11 minūtēm , 138 teica:

Tādi un tādi ir papilnam visapkārt, es >=27" kasti gribu.

Jā jā,čõamam tas philips  toč ir 27'' jo es  viņam adevu to plakano Thamson -tas bija 26'' bisku mazāks par viņu crt!

Tikai  viņam tas nav 16:9 -tas  četrkantīgais,bet plakanais! Man tas Sony  bija 16:9 ar to iebūvēto sabūferi plakanais -ja nemaldos 28''! Ar watametru testēju -80Wti patērēja pie normālas sakatīšanās...,bet kad iedēva rorē skaņu tad līdz 170 wat pacēlās! Grūti pateikt cik skanas ap50wat,bet tas subis jau taisīja to  efektu!

Edited by biomass979

Atkāpei - pasaulē lielākais CRT ir 43" liels un sver 200kg. Sony. YouTube ir video atrodams kā viens čalis pus pasauli izmeklējās, lai viņu dabūtu. Jo tajā laikā maksāja kosmosu un neviens īsti viņu nepirka, bet uz rokas pirkstiem ir saskaitāmi.

• Patīk 2
  • Love 1

Esmu redzējis, tas ir lielisks video.

32" sver ap 70kg, ir stiepts, ja nekļūdos tas bija 32". Bet arī 27" viens nepanesīsi. Savukārt projekcijas tv, tie ir relatīvi viegli. Tie gan Latvijā varētu būt uz dažu roku pirkstiem saskaitāmi, tādas aizdomas.

Pirms 6 minūtēm , Zin... teica:

200kg. Sony.

Lūk, tādus TV ir jēga atdzīvināt. 😃Nevis, kā augstāk, runāt par kādu krievu laiku sūda TV pacelšanu.

Pirms 9 minūtēm , Zin... teica:

uz rokas pirkstiem ir saskaitāmi

Nu ne burtiski, tas čalis laikam teica ka saražoti tūkstoši, kas arī ir nekas.

Pirms 9 minūtēm , Zin... teica:

pasaulē lielākais CRT ir 43" liels un sver 200kg. Sony.

Šim jau vajag pašam savu "istabu ponijam" 🙄

Pirms 38 minūtēm , Zin... teica:

Atkāpei - pasaulē lielākais CRT ir 43" liels un sver 200kg. Sony. YouTube ir video atrodams kā viens čalis pus pasauli izmeklējās, lai viņu dabūtu. Jo tajā laikā maksāja kosmosu un neviens īsti viņu nepirka, bet uz rokas pirkstiem ir saskaitāmi.

Tas nebija tas ieliektais Sony kas 96 gada vienā Rīgas veikalā stāvēja 5000 latus maksāja!

Pirms 38 minūtēm , jacobs teica:

krievu laiku sūda TV pacelšanu

Ja nepacels, kā citādi konteinerā iemetīs?

Pirms 3 minūtēm , ju teica:

Njā, 40k $ maksāja sākumā. Sony PVM-4300 - Wikipedia

A,šāds!      Kas acerās 96-97 gadā viens Teļuks stāvēja  Rīgas veaikalā -bija tāds  ieliekts uz iekšu un diezgan pagarš...noteikt kāds no projekcijas tv!

1 stundu atpakaļ, versatile teica:

Ja nepacels, kā citādi konteinerā iemetīs?

Šķiet ir savākšanas punktos tādi kuros var ienest vai iestumt :meeting:

Pirms 52 minūtēm , biomass979 teica:

tāds  ieliekts uz iekšu un diezgan pagarš...noteikt kāds no projekcijas tv!

Projekcijas tv es ieliektus neesmu redzējis un šķiet ka tas varētu būt pretrunā ar to uzbūves principiem, bet varu kļūdīties.

Pirms 36 minūtēm , Zin... teica:

Kas ir 100 pakas mūsdienās

Starp citu, cik, tu teici, maksāja pirmās lielās plazmas vai lcd Latvijā, piecas, desmit?

Autor, neņem galvā heiterus, ja tev tās kastes patīk un gribi pacelt cel tik augšā, ja izdodas pašam vai ja atrodi kādu kurš var to izdarīt. Reāli novērtēju, ka no ugunskura esi nonācis līdz šādai attieksmei. 🤝🏻

Pirms 23 minūtēm , 138 teica:

ja tev tās kastes patīk un gribi pacelt cel tik augšā

Pie reizes sagādā kādu kaudzīti elektrolītus - tie maitas sen būs izžuvuši. Sevišķi bieži tajos laikos nācās ar kadru izvērsi čakarēties - kamēr TV tikko ielēgts, bilde normāla, pēc kāda laika, kas viss iesilis - parādās supertievs Porziņģis bez galvas un kājām  - tad nu meklē, kas tur izžuvis.

• Haha 3

Pirms 17 minūtēm , AndrisBB teica:

Vaitad tagad var nopirkt jēdzīgu TV zem 10 pakām? Nu tādu ko nav kauns kaimiņam rādīt.

Ja dzīvo Bulduru vai Dzintaru prospektā, tad toč nevar.

Starp citu, villa Adler tiek pārdota. Nezināju.

Ja tur jaunais īpašnieks mestu ārā veco tv, es savāktu. Nez kas tur varētu būt, varbūt šitāds?

Un kapēc tu domā ka tur kāds īpašs TV?

Domā cilvēkiem kam ir pietiekoši daudz naudas interesē baigi sēdēt un skatīties TV?

Pirms 2 minūtēm , AndrisBB teica:

interesē baigi sēdēt un skatīties TV?

Tas jau netraucē nopirkt. Un sieva un meita kāpēc lai neskatītos?

Tu tā saki it kā tikai nabagi skatītos tv. Nu droši vien bagāti cilvēki vidēji skatās mazāk, varbūt daži neskatās nemaz, bet es neredzu universālu iemeslu, kāpēc lai neskatītos teletūbijus vai netfliksu utt nemaz tikai tāpēc ka daaaaudz naudas.

Cilvēkiem no postpadomju telpas televizors nereti ir neatņemama interjera sastāvdaļa. Tā pat, kā cilvēkam no postpadomju telpas, bērni, visdrīzāk, izauguši un prom, kā arī sievas nomainītas (ne visiem).

• Haha 1

Pirms 21 minūtēm , ggg97 teica:

cilvēkam no postpadomju telpas, bērni, visdrīzāk, izauguši un prom, kā arī sievas nomainītas (ne visiem).

Karginam tieši ap villas celšanas laiku bija jauna sieva un meita, ja nebūtu es nepieminētu.

Pirms 24 minūtēm , ggg97 teica:

kā arī sievas nomainītas (ne visiem).

Jā, ja jau pautus būtu medicīna iemanījusies uz jaunākiem nomainīt?😀 Tad jau tas procents lielāks būtu, varbūt?

• Patīk 1
  • Haha 2

Just now, jacobs teica:

Jā, ja jau pautus būtu medicīna iemanījusies uz jaunākiem nomainīt?

Jā, nepareizā virzienā medicīna aizgājusi, šito vajag nevis griezt nost vai sievietēm šūt klāt mākslīgus!

• Haha 1

strawberry8
3 hours ago, ju said:

Njā, 40k $ maksāja sākumā. Sony PVM-4300 - Wikipedia

tagad ari noteikti maksa pari 10k un transportet to no Japanas uz ASV ~1k + restauracija un kalibracija bija brivpratigo palidziba

par neejtoshu lampu TV var sakt ar 100EUR pec starptautiskajam cenam, bet te LV tikai pa velti prieksh luzniem nems kads (luzni ~5EUR , ja salidzina ar LCD ~0.50EUR) .

tie krasainie TV prieksh vecam datorspelem , jo LCD ir vairak par KatodStaruLampu 720 pikseliem lidz ar to attels ir kvadratains.

Musdienas cilveki visu met lauka, Liepajas atkritumu poligona bija kolekcija pat ar Ulman laika mebeles, radio, sudraba karotes uc nieki.

• Patīk 1

strawberry8
9 hours ago, Rudiger said:

Tas apakšējais TV ir Электрон Транзистор un tajā nav nevienas lampas, izņemot kineskopu. Kādreiz tāds bija, neko labu par to neatceros, vienīgi strāvas patēriņš daudz mazāks kā lampiniekiem.

vienigo melbalto 400-500mm TV redzets ar laikam horizontalu shasiju ~80to beigu razojums laikam "moderna versija"

Pirms 3 minūtēm , strawberry8 teica:

Musdienas cilveki visu met lauka

Vienmēr ir metuši, ja nu tikai mazākos apjomos, bet ASV jau 50tajos mašīnām bija feislifti bezmaz katru gadu kā tagad aifonu modeļi, tavs pagājušā gada ševrolē vairs nav moderns, pērc jaunu. Tāpat televizorus Rietumos ne sešdesmitajos ne astoņdesmitajos nepirka divdesmit gadiem. Nu vienīgi saltu nebija. Toties bija AA utt. cinka baterijas un bija ok tās dedzināt.

1950s-battery-tips.jpg

pirms 2 stundām , AndrisBB teica:

Vaitad tagad var nopirkt jēdzīgu TV zem 10 pakām? Nu tādu ko nav kauns kaimiņam rādīt.

Man pie vienas vietas visi tie kaimiņi-viņiem nekas nav jaredz kas man ir un kas  nav!

Edited by biomass979
  • Patīk 1

Pirms 14 minūtēm , strawberry8 teica:

tagad ari noteikti maksa pari 10k un transportet to no Japanas uz ASV ~1k + restauracija un kalibracija bija brivpratigo palidziba

Tas čalis liekas dabūja viņu pa lēto, transportēšana protams kaut ko maksāja, vai bija nepieciešama restaurācija nezinu, galā nonākot tv bija ejošs.

Pirms 16 minūtēm , strawberry8 teica:

par neejtoshu lampu TV var sakt ar 100EUR pec starptautiskajam cenam

Kur cilvēki tos tirgo? Ebay vai kur vēl? Kāds arī pērk?

Pirms 9 minūtēm , 138 teica:

Kur cilvēki tos tirgo? Ebay vai kur vēl? Kāds arī pērk?

Bļin, ja ir kas pērk pa 30 eirām vecos elektrības satabu vadu turētāju -" tad jau lampu tv toč vērtīgaks!

Kā šos tur pareizi datēja "Porcelāna izalātors"

Edited by biomass979

Ja kādam vajag veco laiku tālrādi, var aizbraukt uz Baltkrieviju un pa lēto nopirkt. Nu gan problēma. Viņiem viņus nav kur likt, jo pargājuši uz plakanajiem aparātiem, kā mēs. 

Latvijas pilsoņiem pat vīzu nevajag, lai šķērsotu robežu. Ja pašam nav sava auto, var ar autobusu aizbraukt. Katru nedēļu atiet no Rīgas autoostas. Tiesa, būs jāmaksā par bagāžu.

• Haha 1

Pirms 9 minūtēm , biomass979 teica:

Porcelāna izalātors

To var 1) paciņā aizsūtīt un 2) nolikt plauktā vai uz kamīna, atšķirībā no tv.

• Patīk 2

Vecis CRT pērk NES un citi konsoļu entuziasti. Tie, kas arī uzstāda pasaules rekordus super Mario un Tetris

Un tad vēl citi dīvaiņi

Just now, 138 teica:

To var 1) paciņā aizsūtīt un 2) nolikt plauktā vai uz kamīna, atšķirībā no tv.

Aaaa... tu par sūtījuma vērtību... Lai noliek uz tā Lampu TV ko pa 500 eirām atsūtija no Vladivastokas! 😁

Pirms 1 minūtes , 138 teica:

Reāls gadījums?

Tikai  ne ar mani- es neesmu tik sentimentāls,nostaļģisks-Tad vairāk CRT teļuki pasaistītu!