Jump to content

Kanalizācijas akas metāla vāks

Recommended Posts

Man trūkst viens vāks jau sen - kur to varētu dabūt Ogrē un apkaimē? 🤎😁

Lūžņu bāzē?🙂 Lai gan senāk tur tos no privātajiem zagļiem nepienēma.

Viņi ir dažādi, tev vēl īstais jāsameklē. Vieglāk jaunu ar pamatni nopirkt un nomainīt.

Metāla vāki tur slodzi sākot ar 12t, tik daudz tiešām vajag ? Varbūt der plastmasas , kas iztur 1.5t slodzi 

Apzinīga biedrs. Meklē kanalizācijas vāku svētku priekšvakarā. Un pareizi dara. Savādāk vēl ņems kāds neapzinīgs jāņu svinētājs un iegāzīsies vaļējā caurumā. 

• Patīk 1
  • Haha 2

7 hours ago, kaads said:

Metāla vāki tur slodzi sākot ar 12t, tik daudz tiešām vajag ? Varbūt der plastmasas , kas iztur 1.5t slodzi 

Pēc noteikumiem esot jābūt metāla, bet par cik māja jau ir nodota ekspluatācijā, tad laikam tiešām pirkšu plastmasas.

6 hours ago, jacobs said:

Jā, ja ir tie vēlīno krievu laiku brīnumi ar divām austiņām triju vietā. Tie bija(ir) tādi joku vāki; Uzkāp virsū, iekrīti akā un vāks vēl pats ciet aizveras.😀

Smieklīgi, bet tas ir mūsu gadījums un es vienreiz ieraudzīju bērnu uz tā vāka un man sirds pamira, bet tur laikam vajag pieauguša cilvēka svaru lai to vāku izkustinātu.

pirms 11 stundām , kaads teica:

Ja auto brauks virsū tad neturēs ne sūda tie A15 tā pat kā tās visas ūdens režģu renes ko cilvēki nopērk un tad izjūk. rīgā visās malās to var redzēt jo neviens nekontrolē ko liek iekšā :D ka tik depo paķer lētāko.

Tev vajag B125

Ja sētā zalītē tad protams ņem A15

pirms 9 stundām , Laxe teica:

Ja auto brauks virsū tad neturēs ne sūda tie A15 tā pat kā tās visas ūdens režģu renes ko cilvēki nopērk un tad izjūk. rīgā visās malās to var redzēt jo neviens nekontrolē ko liek iekšā :D ka tik depo paķer lētāko.

pēc tāda teksta- Man trūkst viens vāks jau sen - kur to varētu dabūt Ogrē un apkaimē - domā ka tur baigā satiksme pāri tai lūkai būs  :D 

Jā, satiksmes nav un nebūs, tas ir mazajai (saimniecības) mājai vienai no divām akām zālienā, mums stāv pa virsu šīferis un koka paletes virsma daudzus gadus, agrāk it kā čuguna vāks bija, kur palika nezinu, iespējams ka tēvs pārlika lielās dzīvojamās mājas vienai no akām.

Tad brauc uz veikalu Mājai un dārzam Ogrē un pērc nost. Ja ir betona grods, vari to vāka pamatni uzsēdināt pa ātro, uz putām un kalpos ilgi un dikti 

image.thumb.png.49cf40787febaf9f98c4bebcd57e4e7a.png