androidz Posted May 20 Share Posted May 20 Dāmas, kungi, vajag klusuli no šī saraksta: https://www.bite.lv/lv/volte-vowifi, esmu gatavs uzklausīt piedāvājumus. Iespējams der arī citi aparāti, kas nav šajā sarakstā, bet drošāk pieturēties pie pašas Bites saraksta. Kāpēc tāda prasība? Triviāla problēma, laukos ir čābīga zona, interneta problēma atrisināta paceļot virs zemes improvizētā mastā 5g modēmu, bet, lai parunatu pa telefonu, jāiet ārā meklēt vilni. VoWiFi šo varētu atrisināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_dunduks_ Posted May 20 Share Posted May 20 Lai gan mans aparāts ir bites sarakstā, bet man nerāda, ka VoWiFi būtu pieejams/redzams. Vai tādas fīčas esamība būtu atkarīga no operatora (tele2) vai arī es to neprotu atrast? Man tas arī būtu noderīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Posted May 20 Share Posted May 20 Pirms 8 minūtēm , _dunduks_ teica: būtu atkarīga no operatora (tele2) No šejienes: https://www.tele2.lv/vowifi/ VoWiFi tehnoloģija pieejama visiem Tele2 klientiem ar balss tarifu plāna pieslēgumu. Būs nepieciešams tikai mobilais telefons, kas atbalsta VoWiFi tehnoloģiju, kā arī piekļuve bezvada interneta tīklam. Par pakalpojuma pieslēgšanu liecinās tālruņa ekrāna redzamā ikona ar WiFi zīmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
androidz Posted May 20 Author Share Posted May 20 (edited) Pirms 26 minūtēm , _dunduks_ teica: Lai gan mans aparāts ir bites sarakstā, bet man nerāda, ka VoWiFi būtu pieejams/redzams. Vai tādas fīčas esamība būtu atkarīga no operatora (tele2) vai arī es to neprotu atrast? Man tas arī būtu noderīgi. Nu vispār tur ir interesanti, esmu redzēji uz diviem identiskiem telefoniem, bet pie dažādiem operatoriem, vienam ir tāda iespēja citam nav. Manam Pipselim ir iekš tele2, bet nu strādā kā sūd$, atslēdzu, jo Rīgas dzivokļa apstākļos tas bija problēma, nevis risinājums. Pirms 15 minūtēm , androidz teica: Nu vispār tur ir interesanti, esmu redzēji uz diviem identiskiem telefoniem, bet pie dažādiem operatoriem, vienam ir tāda iespēja citam nav. Manam Pipselim ir iekš tele2, bet nu strādā kā sūd$, atslēdzu, jo Rīgas dzivokļa apstākļos tas bija problēma, nevis risinājums. Katrs telefonu ražotājs to var nosaukt pa savam, meklē WiFi call vai WiFi zvans, vai kaut kā līdzīgi p.s. ieteiktu uzzvanīt uz Tele2un paprasīt votzefak. Edited May 20 by androidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJWoX Posted May 26 Share Posted May 26 (edited) ja ir kāds no xiaomi kaut vecs mi 9 tad iespējams ar šo var ieslēgt lai nečeko operatora config un VoLTE un WiFi callin strādās uz T2 un Bites Pats ntajiem telefoniem esmu tā ieslēdzis un lietotāji priecīgi. 98% viss strādā kā Nākas. ja esošais ir samsung tad neko neizdarīs 😕 1. Enter the string * # * # 86583 # * # * in the field for dialing numbers, a message will appear after the last character, which must end with DISABLE. If ENABLE, we repeat the string again. This will allow VoLTE because this menu is hidden by default. 2. Enter the string * # * # 869434 # * # * as above, again the message with DISABLE must appear at the end. We have enabled VoWIFI. 3. Using the SIM card settings, we adjust the SIM card number in the international format, ie + 4xx .... I don't know if it's necessary, but some sources state it, so I listened and set it up. Activate VoLTE and VoWIFI https://www.miscw.com/how-to-enable-volte-and-vowifi-on-xiaomi-smartphones-non-root-android-11-or-10-solved-41243.html Edited May 26 by DJWoX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jainit Posted May 27 Share Posted May 27 Un ja kāds ar lmt brīnās, kādēļ VoWiFi nestrādā, tad lmt gadījumā tas ir jāpieslēdz katram numuram atsevišķi un 12 m. būs bez maksas, tālāk 1.8 Eur/m. Savdabīgs veids kā risināt savas ūdīgās zonas problēmu un vēl uz tā nopelnīt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTRASERVERNET Posted May 30 Share Posted May 30 Es to VoWifi savam tel atsledzu, pec pirmas reizes kad pameginaju. Un bija daudz sudigak, neka bez tas funkcijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
androidz Posted June 10 Author Share Posted June 10 Update, tika nopirkts jaund Xiaomi Redmi 13, VoWifi funkcija Bites tīklā strādā. Strādā sūdīgi. Skaņas kvalitāte ir slikta, bet pieņemama, šad tad pazūd zvans. Bet tas ir labāk kā nulle zona bez VoWiFi. 27.05.2025. , 13:52, Jainit teica: Un ja kāds ar lmt brīnās, kādēļ VoWiFi nestrādā, tad lmt gadījumā tas ir jāpieslēdz katram numuram atsevišķi un 12 m. būs bez maksas, tālāk 1.8 Eur/m. Savdabīgs veids kā risināt savas ūdīgās zonas problēmu un vēl uz tā nopelnīt. Sony LMT like no other 27.05.2025. , 00:49, DJWoX teica: ja esošais ir samsung tad neko neizdarīs 😕 jobcik, labi ka nenopirku Samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts