Jump to content

Spotify-interneta vietne

defs
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Gan jau katrs dzirdējis par to vietni, bet kāds varbūt aktīvi lieto. Kauns atzīties, bet es laikam esmu pa stulbu-nemāku tur pievienot dziesmas, nevienu. Vienkārši nekur nemāku atrast pogu, kur būtu augšuplāde vai arī ielikt vismaz linku, kur dziesma atrodas. Tikai atradu, ka vajag tur speciālos formātos sākumā pārveidot. Es tikai zinu, ka par to būtu jāmaksā, bet nemāku arī atrast to vietu, kur veikt maksājumu (varbūt tad parādītos tā poga?)Dziesmas veidoju ar mi, nav nekāds noslēpums. Nākotnē doma, ka to lietu pēc tam varētu monetizēt. Pielikumā mēģinu pielikt dziesmu, kas iznāk ar mi pēc daudzu mēnešu eksperimentiem. Tā pagaidām ir pēdējā dziesma, bet man jau ir vēl tādā stilā vairākas. Paldies!

Hi! Dziesmā uzreiz jūtams, ka esi no Liepājas puses, raksturīga melodija un izpildījums, sevišķi ģitāru skanējums ievadā, kaut kur atsit pat "Santu". Vēl tikai Groduma vai Buķeļa balss derētu.

Par tēmu - te sīka info.   Pats gan neesmu pārbaudījis vai sanāk, nav ko publicēt, kaut gan šo to ar MI veidoju, vairāk gan instrumentālas fonogrammas video, lai nepiekasās par autortiesībām. Latviski dziedāt gan tas MI īsti vēl neprot, sevišķi ar plato ē un o (gandrīz vai jāraksta šim uo), bet vispār kā ar bitēm - dažreiz ir pat OK, dažreiz galīgi garām.

Edited by raiviic

pirms 11 stundām , raiviic teica:

Hi! Dziesmā uzreiz jūtams, ka esi no Liepājas puses, raksturīga melodija un izpildījums, sevišķi ģitāru skanējums ievadā, kaut kur atsit pat "Santu". Vēl tikai Groduma vai Buķeļa balss derētu.

Par tēmu - te sīka info.   Pats gan neesmu pārbaudījis vai sanāk, nav ko publicēt, kaut gan šo to ar MI veidoju, vairāk gan instrumentālas fonogrammas video, lai nepiekasās par autortiesībām. Latviski dziedāt gan tas MI īsti vēl neprot, sevišķi ar plato ē un o (gandrīz vai jāraksta šim uo), bet vispār kā ar bitēm - dažreiz ir pat OK, dažreiz galīgi garām.

Jā, paldies! Atradu vakar pamācību kā to dara. varbūt kādam noderēs.

https://lv.androidguias.com/uzziniet%2C-kā-soli-pa-solim-augšupielādēt-dziesmu-spotify/