Jump to content

Philips 32" FHD LED Smart TV 32PFS6908/12... un GO3 aplikācija.

biomass979
 Share

Recommended Posts

Tur nebija aplauziens atkarībā kāda OS?!

Piemērām Titan OS būs pieejams Go3 aplikācija?

Edited by biomass979

Pirms 14 minūtēm , strawberry8 teica:

raspberry Pi 5 mini datora dumjais TV

https://www.makeuseof.com/tag/raspberry-pi-smart-tv-projects/

katra zina 10x lielaks procesors ka tas ieksh TV

Īsti jau nezin modeli,tik vecie pāķi nopirkusi par 250ero 32" TV ar ambilight un brīnās ka nav Go3 aplikācija!

Man personīgi sāk rasties aizdomas ka var ieberzsties...ar tiem tv.  kuriem nav Anroids!

Yotube esot!  😅  

Edited by biomass979

Es Go3 uzliku pat uz Samsungu, kura OS krietni lielāka STS... 

Es domāju instalēšanas vaina caur gugļa veikalu...

Cits jautājums vai viņi māk instalēt ;)

Manējiem visu es kārtoju, ieskaitot attālinātās konsultācijas. Bet viņi jau pietuvojušies atzīmei 80...

Edited by M@R$$

Pirms 6 minūtēm , M@R$$ teica:

Es Go3 uzliku pat uz Samsungu, kura OS krietni lielāka STS... 

Es domāju instalēšanas vaina caur gugļa veikalu...

Cits jautājums vai viņi māk instalēt ;)

Manējiem visu es kārtoju, ieskaitot attālinātās konsultācijas. Bet viņi jau pietuvojušies atzīmei 80...

A kā tev liekas ,vai viniem ir kas saprot APK Failu uz kautkāda  titan OS?

Ne uz visiem SMART TV var uzlikt Go3, TET+ ... Jāskatās kāda op sistēma tam TV. Ir visādi Philips un citu ražotāju "SMARTi", uz kuriem neko no LV interaktīvajām TV uzlikt nevar (jo uzlikt var TIKAI no viņu "veikala"). Tad tikai atliek pieslēgt kādu BOXi. Diemžēl. 

Just now, biomass979 teica:

A kā tev liekas ,vai viniem ir kas saprot APK Failu uz kautkāda  titan OS?

Vai tad Filjai nav pieejams gugļa veikals? Kāpēc mocīties caur pēcpusi?

Pirms 4 minūtēm , Insekc teica:

Ne uz visiem SMART TV var uzlikt Go3, TET+ ... Jāskatās kāda op sistēma tam TV. Ir visādi Philips un citu ražotāju "SMARTi", uz kuriem neko no LV interaktīvajām TV uzlikt nevar (jo uzlikt var TIKAI no viņu "veikala"). Tad tikai atliek pieslēgt kādu BOXi. Diemžēl. 

Vo vot,re ku būtu ko piedāvāt ,jauns   717746732_WhatsAppImage2025-03-01at17_18_28.thumb.jpeg.542ed8d20fe704438e03665ce27cb0d2.jpeg

Nupat pārbaudīju 2020.gada fiļai caur marketu uzliekam go3 latvija, reģistrējam un voala. Problem?

Edited by M@R$$

Tu gribi teikt ka uz Titan OS ir play veikals!!!? Tas Titan OS  saprot APK failu ?!

Titan OS ir savs markets vaikals kur piedavā GO3?

Edited by biomass979

Pirms 17 minūtēm , M@R$$ teica:

Nupat pārbaudīju 2020.gada fiļai caur marketu uzliekam go3 latvija

Kāda Fiļai ir OS?!

Pirms 47 minūtēm , Insekc teica:

Pirms 43 minūtēm , M@R$$ teica:

Vai tad Filjai nav pieejams gugļa veikals? Kāpēc mocīties caur pēcpusi?

Nu ja  ir android  operētājs  vai  googles operētājs  tad  ir,bet   ja  kautkāds  Titan Operētājs tad  dupsī ,nebūs nekāds play veikals!

Tev tak uz windowsu arī nav android ,,,labi ,pieejams no win,būs play veikals ,bet tas šakālis nesapratīs APK failu!

Edited by biomass979

Pirms 13 minūtēm , M@R$$ teica:

Raksta ka andrīts. Ir kaut kāds 50PUS...

Nu vot,dīzelī jau  benzīnu neliesi!!!

Pirms 13 minūtēm , Zin... teica:

Tam TV ir Titan Os, vismaz go3 vismaz esot šiem.

Nu vot,būs jābrauc jaskatās,kaimiņš nesaprot kas tur ir....Iedomājies  ka visiem TV ir anroid OS...Un liekas ka tas  kaimiņs ir M@R$$ !

Nekur to Go3 neredzot ka būtu kā instelēta,laikam caur APPS jāraksta meklētājā!

Edited by biomass979

pirms 3 stundām , biomass979 teica:

Kā  uz šāda TV  var uz likt Go3  aplikācīju

Nekadi

https://palidziba.go3.lv/article/tehniskas-prasibas/

go3 var dabut uz

LG 2016. un jaunakiem (WebOS 3.0+)

Samsung 2016.+ (Tizen 3+)

Visi parejie televizori ar Android 9+

Par cik sis philips neatbilst nevienai kategorijai, risinajums ir kada areja kaste mi box vai tml

Google TV visi +/- vienādi strādā. Iekšas nav nekādas īpašas. 

Philips ir atstājis Google tikai augstajam galam. 

pirms 14 stundām , base7 teica:

Vajadzēja pirkt LG ar Webos. Tam var uzlikt GO3. Vai Philipu ar Android, bet tas ir citā cenu kategorijā.

Jā,vajadēzja - izrādas TV jau2 mēnši,atgriest ar nesanāk,ķipa 14 dienas,vai kā tur bija,ja ņēmis uz vietas vikalā tad nemaz ar nav tās 14dienas spēkā ...! Es jau šiem teicu,kad taisījāties pirkt  jaunu TV.kāpēc tad nevienu nemeklējāt kas ko varētu ieteikt,es personīgi būtu ieteicis  ar Android OS un basta! Tagat paņēmuši internetu kopā ar Go3 un nu re!Vainu box klāt japiepērk  vai jaatsakās no tā Go3 ,šodien 4diena,kad līgums noslēgts!

pirms 13 stundām , oxygen teica:

Cik tad maksā tie TV BOXi? Domāju ka derēs pats lētākais.

Pa priekšu piedāvāšu savu TOX1 pa 40,"jauns"ja liksies pa dārgu lai  domā paši!

pirms 12 stundām , Zin... teica:

Google TV visi +/- vienādi strādā. Iekšas nav nekādas īpašas. 

Philips ir atstājis Google tikai augstajam galam. 

Tulīņ brauks skatīt,tad redzēs kas kā!

pirms 2 stundām , biomass979 teica:
pirms 17 stundām , base7 teica:

Vajadzēja pirkt LG ar Webos. Tam var uzlikt GO3. Vai Philipu ar Android, bet tas ir citā cenu kategorijā.

Jā,vajadēzja - izrādas TV jau2 mēnši,atgriest ar nesanāk,ķipa 14 dienas,vai kā tur bija,ja ņēmis uz vietas vikalā tad nemaz ar nav tās 14dienas spēkā ...! Es jau šiem teicu,kad taisījāties pirkt  jaunu TV.kāpēc tad nevienu nemeklējāt kas ko varētu ieteikt,es personīgi būtu ieteicis  ar Android OS un basta! Tagat paņēmuši internetu kopā ar Go3 un nu re!Vainu box klāt japiepērk  vai jaatsakās no tā Go3 ,šodien 4diena,kad līgums noslēgts!

pirms 15 stundām , oxygen teica:

Cik tad maksā tie TV BOXi? Domāju ka derēs pats lētākais.

Pa priekšu piedāvāšu savu TOX1 pa 40

Adekvāta cena - pats uzliku vasaras mājā un mammai pie Samsung TV. Tikai noteikti caur Magisk uzliec Android TV, tad Go3, Tet utt. būs normāli lietojami bez peles.

Nav tas sticks labs pēc manas pieredzes, uzkarst un karās. 2 ir bijuši. Vēl ir problēma ar apk vai dajebkādu failu iekopēšanu, vajag usb dalītāju, utt. 

Uzdevums ir palaist Go3 aplikāciju, kura ir pieejama GooglePlay veikalā (nebūs jāmeklē dalītāji un kas tur vēl, ja nemāk bezvadu failu pārraidi) un pēc manas tikpat lielas pieredzes ar vienu eksemplāru, viss tur būs ok.

• Patīk 1

Pirms 25 minūtēm , Jainit teica:

Uzdevums ir palaist Go3 aplikāciju, kura ir pieejama GooglePlay veikalā

Man uz to TOX1 kautkā neatverās tas Go3 Latvija .Intresess pēc uzliku Lietuviešu,ar tas pats..... Uzliek TET TV+,tā darbojas!  izmeiģinaju i planšetes vareantu i  mobilo kā arī cromebox.... Nekā ! Moška kādam ir   apk fails ko uzlikt virsū bez plyveikala?!839902801_WhatsAppImage2025-03-02at16_35_23.thumb.jpeg.88991b227937009a986f58bc702881c9.jpeg

Edited by biomass979

Pirms 38 minūtēm , Racer teica:

Nav tas sticks labs pēc manas pieredzes, uzkarst un karās. 2 ir bijuši. Vēl ir problēma ar apk vai dajebkādu failu iekopēšanu, vajag usb dalītāju, utt. 

Jā biju pie  šiem -kā tad  TV ir tiešīi šis ko esmu nopublicējis,virsū Titan OS un  neko neatrod ....!  Šie būtu ar mieru atpirkt to manu TOX1 kašteli,bet tas Go3Latvija uz viņas niķojas!

Edited by biomass979

Pirms 32 minūtēm , Jainit teica:

Uzdevums ir palaist Go3 aplikāciju, kura ir pieejama GooglePlay veikalā (nebūs jāmeklē dalītāji un kas tur vēl, ja nemāk bezvadu failu pārraidi) un pēc manas tikpat lielas pieredzes ar vienu eksemplāru, viss tur būs ok.

Ok, nestrīdos, man kā reiz viens ne 4k Misticks ir iedots uz apgreidu - iet go3, taisnība. :)

Pirms 12 minūtēm , biomass979 teica:

Šie būtu ar mieru atpirkt to manu TOX1 kašteli,bet tas Go3Latvija uz viņas niķojas!

Tu aktivizēji caur Magisk Android Tv (kā rakstīju), vai laid ar parasto Android tam Tox? 

• Patīk 1

1 stundu atpakaļ, Racer teica:

Tu aktivizēji caur Magisk Android Tv (kā rakstīju), vai laid ar parasto Android tam Tox? 

Neiebraucu!? es izmeiģināu  uzlikt no plyveikala arī kā android Tv visi vareanti beidzas ar bildē redzamo-Pat no datora  caur gogles kontu instalēju uz to TOX1 -nekāda rezultāta,atverot  izmet  šõ pašu uzrakstu!

Kā tas ,caur Magisk Android TV,kautkāda aplikācija?  AAA skatos  iekš yotubes  un tur skaidro kāto izdarīt,iekš tox  ieleik android tv

Edited by biomass979

Man šitais viss bija ar Mecool k5 android kasti,No Google play nevarēja uzinstalēt Go3,izmeta paziņojumu ,ka kas tur nav kārtībā.Laikam tapēc ka kaste rootota.Lejuplādēju aplikāciju no cita resursa,tiesa gan ne pašu jaunāko,un viss izdevās.

Pirms 2 minūtēm , formens teica:

Man šitais viss bija ar Mecool k5 android kasti,No Google play nevarēja uzinstalēt Go3,izmeta paziņojumu ,ka kas tur nav kārtībā.Laikam tapēc ka kaste rootota.Lejuplādēju aplikāciju no cita resursa,tiesa gan ne pašu jaunāko,un viss izdevās.

Nu tad pamet to failu!

Pirms 1 minūtes , formens teica:

Centīšos atrast,kurā zib atmiņa man tasir.

Nu es to Racer ieteikto  meiģinu ,bet tur vajag sagatavot flašku ar Android TV failu....Ar to takā sabremzējās!

Androida versijai ir jābūt saderīgai ar to, pret ko tas .apk ir kompilēts. Nepietiek ar to ka tu novelc ramdom .apk failu. (Google Play to parasti menedže, iedodot tev pareizo versiju (ja tāda ir))

Ja tu novelc jaunāku applikācias versiju un mēģini palaist uz vecāka Androīda (lai vai kā tu viņu tur uzinstalēji), tad loģiski ka neies. Jo nesakrīt ne API, ne citas bibliotēkas.

Otrādāk (vecāka applikācija uz jaunāka Andrīda) var arī paveikties ka iet. 

Pirms vispār mēģini to .apk, paskaties manifestā priekš kādas Androīda versijas viņš ir kompilēts.

Edited by AndrisBB