biomass979 Posted March 1, 2025 Share Posted March 1, 2025 Kā uz šāda TV var uz likt Go3 aplikācīju https://www.tet.lv/veikals/televizori/philips-32-fhd-led-smart-tv-32pfs6908-12.html ?!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@R$$ Posted March 1, 2025 Share Posted March 1, 2025 Ja tas ir Smarts, kapēc nē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 1, 2025 Author Share Posted March 1, 2025 (edited) Tur nebija aplauziens atkarībā kāda OS?! Piemērām Titan OS būs pieejams Go3 aplikācija? Edited March 1, 2025 by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
janni Posted March 1, 2025 Share Posted March 1, 2025 (edited) Tieši tā, ar philips nav tik vienkārši - var būt mazs ieberziens uz kautkādām aplikācijām dēļ os.. Google neko daudz neizdod par os, bet ir aizdomas ka TV ir ar TitanOS.. Go3 rāda ka supportē Edited March 1, 2025 by janni Link to comment Share on other sites More sharing options...
strawberry8 Posted March 1, 2025 Share Posted March 1, 2025 raspberry Pi 5 mini datora dumjais TV https://www.makeuseof.com/tag/raspberry-pi-smart-tv-projects/ katra zina 10x lielaks procesors ka tas ieksh TV Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 1, 2025 Author Share Posted March 1, 2025 (edited) Pirms 14 minūtēm , strawberry8 teica: raspberry Pi 5 mini datora dumjais TV https://www.makeuseof.com/tag/raspberry-pi-smart-tv-projects/ katra zina 10x lielaks procesors ka tas ieksh TV Īsti jau nezin modeli,tik vecie pāķi nopirkusi par 250ero 32" TV ar ambilight un brīnās ka nav Go3 aplikācija! Man personīgi sāk rasties aizdomas ka var ieberzsties...ar tiem tv. kuriem nav Anroids! Yotube esot! 😅 Edited March 1, 2025 by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@R$$ Posted March 1, 2025 Share Posted March 1, 2025 (edited) Es Go3 uzliku pat uz Samsungu, kura OS krietni lielāka STS... Es domāju instalēšanas vaina caur gugļa veikalu... Cits jautājums vai viņi māk instalēt Manējiem visu es kārtoju, ieskaitot attālinātās konsultācijas. Bet viņi jau pietuvojušies atzīmei 80... Edited March 1, 2025 by M@R$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 1, 2025 Author Share Posted March 1, 2025 Pirms 6 minūtēm , M@R$$ teica: Es Go3 uzliku pat uz Samsungu, kura OS krietni lielāka STS... Es domāju instalēšanas vaina caur gugļa veikalu... Cits jautājums vai viņi māk instalēt Manējiem visu es kārtoju, ieskaitot attālinātās konsultācijas. Bet viņi jau pietuvojušies atzīmei 80... A kā tev liekas ,vai viniem ir kas saprot APK Failu uz kautkāda titan OS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insekc Posted March 1, 2025 Share Posted March 1, 2025 Ne uz visiem SMART TV var uzlikt Go3, TET+ ... Jāskatās kāda op sistēma tam TV. Ir visādi Philips un citu ražotāju "SMARTi", uz kuriem neko no LV interaktīvajām TV uzlikt nevar (jo uzlikt var TIKAI no viņu "veikala"). Tad tikai atliek pieslēgt kādu BOXi. Diemžēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@R$$ Posted March 1, 2025 Share Posted March 1, 2025 Just now, biomass979 teica: A kā tev liekas ,vai viniem ir kas saprot APK Failu uz kautkāda titan OS? Vai tad Filjai nav pieejams gugļa veikals? Kāpēc mocīties caur pēcpusi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 1, 2025 Author Share Posted March 1, 2025 Pirms 4 minūtēm , Insekc teica: Ne uz visiem SMART TV var uzlikt Go3, TET+ ... Jāskatās kāda op sistēma tam TV. Ir visādi Philips un citu ražotāju "SMARTi", uz kuriem neko no LV interaktīvajām TV uzlikt nevar (jo uzlikt var TIKAI no viņu "veikala"). Tad tikai atliek pieslēgt kādu BOXi. Diemžēl. Vo vot,re ku būtu ko piedāvāt ,jauns Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@R$$ Posted March 1, 2025 Share Posted March 1, 2025 (edited) Nupat pārbaudīju 2020.gada fiļai caur marketu uzliekam go3 latvija, reģistrējam un voala. Problem? Edited March 1, 2025 by M@R$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 1, 2025 Author Share Posted March 1, 2025 (edited) Tu gribi teikt ka uz Titan OS ir play veikals!!!? Tas Titan OS saprot APK failu ?! Titan OS ir savs markets vaikals kur piedavā GO3? Edited March 1, 2025 by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 1, 2025 Author Share Posted March 1, 2025 Pirms 17 minūtēm , M@R$$ teica: Nupat pārbaudīju 2020.gada fiļai caur marketu uzliekam go3 latvija Kāda Fiļai ir OS?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@R$$ Posted March 1, 2025 Share Posted March 1, 2025 Raksta ka andrīts. Ir kaut kāds 50PUS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 1, 2025 Author Share Posted March 1, 2025 (edited) Pirms 47 minūtēm , Insekc teica: Ne uz visiem SMART TV var uzlikt Go3, TET+ ... Jāskatās kāda op sistēma tam TV. Ir visādi Philips un citu ražotāju "SMARTi", uz kuriem neko no LV interaktīvajām TV uzlikt nevar (jo uzlikt var TIKAI no viņu "veikala"). Tad tikai atliek pieslēgt kādu BOXi. Diemžēl. Pirms 43 minūtēm , M@R$$ teica: Vai tad Filjai nav pieejams gugļa veikals? Kāpēc mocīties caur pēcpusi? Nu ja ir android operētājs vai googles operētājs tad ir,bet ja kautkāds Titan Operētājs tad dupsī ,nebūs nekāds play veikals! Tev tak uz windowsu arī nav android ,,,labi ,pieejams no win,būs play veikals ,bet tas šakālis nesapratīs APK failu! Edited March 1, 2025 by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 1, 2025 Author Share Posted March 1, 2025 Pirms 13 minūtēm , M@R$$ teica: Raksta ka andrīts. Ir kaut kāds 50PUS... Nu vot,dīzelī jau benzīnu neliesi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zin... Posted March 1, 2025 Share Posted March 1, 2025 Tam TV ir Titan Os, vismaz go3 vismaz esot šiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 1, 2025 Author Share Posted March 1, 2025 (edited) Pirms 13 minūtēm , Zin... teica: Tam TV ir Titan Os, vismaz go3 vismaz esot šiem. Nu vot,būs jābrauc jaskatās,kaimiņš nesaprot kas tur ir....Iedomājies ka visiem TV ir anroid OS...Un liekas ka tas kaimiņs ir M@R$$ ! Nekur to Go3 neredzot ka būtu kā instelēta,laikam caur APPS jāraksta meklētājā! Edited March 1, 2025 by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zin... Posted March 1, 2025 Share Posted March 1, 2025 Valsts iespējams jānomaina iestatījumos arī 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müller Posted March 1, 2025 Share Posted March 1, 2025 pirms 3 stundām , biomass979 teica: Kā uz šāda TV var uz likt Go3 aplikācīju Nekadi https://palidziba.go3.lv/article/tehniskas-prasibas/ go3 var dabut uz LG 2016. un jaunakiem (WebOS 3.0+) Samsung 2016.+ (Tizen 3+) Visi parejie televizori ar Android 9+ Par cik sis philips neatbilst nevienai kategorijai, risinajums ir kada areja kaste mi box vai tml Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Posted March 1, 2025 Share Posted March 1, 2025 Vajadzēja pirkt LG ar Webos. Tam var uzlikt GO3. Vai Philipu ar Android, bet tas ir citā cenu kategorijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxygen Posted March 1, 2025 Share Posted March 1, 2025 Cik tad maksā tie TV BOXi? Domāju ka derēs pats lētākais. Laikam pa lielam lētajiem TV ar androidu tas androids knapi velkās. Visādā ziņa šāds , dārgāks, box iespējams būs labāks kā dārgo TV androīds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zin... Posted March 1, 2025 Share Posted March 1, 2025 Google TV visi +/- vienādi strādā. Iekšas nav nekādas īpašas. Philips ir atstājis Google tikai augstajam galam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 2, 2025 Author Share Posted March 2, 2025 pirms 14 stundām , base7 teica: Vajadzēja pirkt LG ar Webos. Tam var uzlikt GO3. Vai Philipu ar Android, bet tas ir citā cenu kategorijā. Jā,vajadēzja - izrādas TV jau2 mēnši,atgriest ar nesanāk,ķipa 14 dienas,vai kā tur bija,ja ņēmis uz vietas vikalā tad nemaz ar nav tās 14dienas spēkā ...! Es jau šiem teicu,kad taisījāties pirkt jaunu TV.kāpēc tad nevienu nemeklējāt kas ko varētu ieteikt,es personīgi būtu ieteicis ar Android OS un basta! Tagat paņēmuši internetu kopā ar Go3 un nu re!Vainu box klāt japiepērk vai jaatsakās no tā Go3 ,šodien 4diena,kad līgums noslēgts! pirms 13 stundām , oxygen teica: Cik tad maksā tie TV BOXi? Domāju ka derēs pats lētākais. Pa priekšu piedāvāšu savu TOX1 pa 40,"jauns"ja liksies pa dārgu lai domā paši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 2, 2025 Author Share Posted March 2, 2025 pirms 12 stundām , Zin... teica: Google TV visi +/- vienādi strādā. Iekšas nav nekādas īpašas. Philips ir atstājis Google tikai augstajam galam. Tulīņ brauks skatīt,tad redzēs kas kā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted March 2, 2025 Share Posted March 2, 2025 pirms 2 stundām , biomass979 teica: pirms 17 stundām , base7 teica: Vajadzēja pirkt LG ar Webos. Tam var uzlikt GO3. Vai Philipu ar Android, bet tas ir citā cenu kategorijā. Jā,vajadēzja - izrādas TV jau2 mēnši,atgriest ar nesanāk,ķipa 14 dienas,vai kā tur bija,ja ņēmis uz vietas vikalā tad nemaz ar nav tās 14dienas spēkā ...! Es jau šiem teicu,kad taisījāties pirkt jaunu TV.kāpēc tad nevienu nemeklējāt kas ko varētu ieteikt,es personīgi būtu ieteicis ar Android OS un basta! Tagat paņēmuši internetu kopā ar Go3 un nu re!Vainu box klāt japiepērk vai jaatsakās no tā Go3 ,šodien 4diena,kad līgums noslēgts! pirms 15 stundām , oxygen teica: Cik tad maksā tie TV BOXi? Domāju ka derēs pats lētākais. Pa priekšu piedāvāšu savu TOX1 pa 40 Adekvāta cena - pats uzliku vasaras mājā un mammai pie Samsung TV. Tikai noteikti caur Magisk uzliec Android TV, tad Go3, Tet utt. būs normāli lietojami bez peles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jainit Posted March 2, 2025 Share Posted March 2, 2025 vai arī pa tiem pašiem 40 Eur paņemt Mi Tv stick (ne 4K) , kuram Android/Google TV OS jau defaultā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted March 2, 2025 Share Posted March 2, 2025 Nav tas sticks labs pēc manas pieredzes, uzkarst un karās. 2 ir bijuši. Vēl ir problēma ar apk vai dajebkādu failu iekopēšanu, vajag usb dalītāju, utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jainit Posted March 2, 2025 Share Posted March 2, 2025 Uzdevums ir palaist Go3 aplikāciju, kura ir pieejama GooglePlay veikalā (nebūs jāmeklē dalītāji un kas tur vēl, ja nemāk bezvadu failu pārraidi) un pēc manas tikpat lielas pieredzes ar vienu eksemplāru, viss tur būs ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 2, 2025 Author Share Posted March 2, 2025 (edited) Pirms 25 minūtēm , Jainit teica: Uzdevums ir palaist Go3 aplikāciju, kura ir pieejama GooglePlay veikalā Man uz to TOX1 kautkā neatverās tas Go3 Latvija .Intresess pēc uzliku Lietuviešu,ar tas pats..... Uzliek TET TV+,tā darbojas! izmeiģinaju i planšetes vareantu i mobilo kā arī cromebox.... Nekā ! Moška kādam ir apk fails ko uzlikt virsū bez plyveikala?! Edited March 2, 2025 by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 2, 2025 Author Share Posted March 2, 2025 (edited) Pirms 38 minūtēm , Racer teica: Nav tas sticks labs pēc manas pieredzes, uzkarst un karās. 2 ir bijuši. Vēl ir problēma ar apk vai dajebkādu failu iekopēšanu, vajag usb dalītāju, utt. Jā biju pie šiem -kā tad TV ir tiešīi šis ko esmu nopublicējis,virsū Titan OS un neko neatrod ....! Šie būtu ar mieru atpirkt to manu TOX1 kašteli,bet tas Go3Latvija uz viņas niķojas! Edited March 2, 2025 by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Posted March 2, 2025 Share Posted March 2, 2025 Pirms 32 minūtēm , Jainit teica: Uzdevums ir palaist Go3 aplikāciju, kura ir pieejama GooglePlay veikalā (nebūs jāmeklē dalītāji un kas tur vēl, ja nemāk bezvadu failu pārraidi) un pēc manas tikpat lielas pieredzes ar vienu eksemplāru, viss tur būs ok. Ok, nestrīdos, man kā reiz viens ne 4k Misticks ir iedots uz apgreidu - iet go3, taisnība. Pirms 12 minūtēm , biomass979 teica: Šie būtu ar mieru atpirkt to manu TOX1 kašteli,bet tas Go3Latvija uz viņas niķojas! Tu aktivizēji caur Magisk Android Tv (kā rakstīju), vai laid ar parasto Android tam Tox? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 2, 2025 Author Share Posted March 2, 2025 (edited) 1 stundu atpakaļ, Racer teica: Tu aktivizēji caur Magisk Android Tv (kā rakstīju), vai laid ar parasto Android tam Tox? Neiebraucu!? es izmeiģināu uzlikt no plyveikala arī kā android Tv visi vareanti beidzas ar bildē redzamo-Pat no datora caur gogles kontu instalēju uz to TOX1 -nekāda rezultāta,atverot izmet šõ pašu uzrakstu! Kā tas ,caur Magisk Android TV,kautkāda aplikācija? AAA skatos iekš yotubes un tur skaidro kāto izdarīt,iekš tox ieleik android tv Edited March 2, 2025 by biomass979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
formens Posted March 2, 2025 Share Posted March 2, 2025 Man šitais viss bija ar Mecool k5 android kasti,No Google play nevarēja uzinstalēt Go3,izmeta paziņojumu ,ka kas tur nav kārtībā.Laikam tapēc ka kaste rootota.Lejuplādēju aplikāciju no cita resursa,tiesa gan ne pašu jaunāko,un viss izdevās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 2, 2025 Author Share Posted March 2, 2025 Pirms 2 minūtēm , formens teica: Man šitais viss bija ar Mecool k5 android kasti,No Google play nevarēja uzinstalēt Go3,izmeta paziņojumu ,ka kas tur nav kārtībā.Laikam tapēc ka kaste rootota.Lejuplādēju aplikāciju no cita resursa,tiesa gan ne pašu jaunāko,un viss izdevās. Nu tad pamet to failu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
formens Posted March 2, 2025 Share Posted March 2, 2025 Centīšos atrast,kurā zib atmiņa man tasir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biomass979 Posted March 2, 2025 Author Share Posted March 2, 2025 Pirms 1 minūtes , formens teica: Centīšos atrast,kurā zib atmiņa man tasir. Nu es to Racer ieteikto meiģinu ,bet tur vajag sagatavot flašku ar Android TV failu....Ar to takā sabremzējās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Posted March 2, 2025 Share Posted March 2, 2025 (edited) Androida versijai ir jābūt saderīgai ar to, pret ko tas .apk ir kompilēts. Nepietiek ar to ka tu novelc ramdom .apk failu. (Google Play to parasti menedže, iedodot tev pareizo versiju (ja tāda ir)) Ja tu novelc jaunāku applikācias versiju un mēģini palaist uz vecāka Androīda (lai vai kā tu viņu tur uzinstalēji), tad loģiski ka neies. Jo nesakrīt ne API, ne citas bibliotēkas. Otrādāk (vecāka applikācija uz jaunāka Andrīda) var arī paveikties ka iet. Pirms vispār mēģini to .apk, paskaties manifestā priekš kādas Androīda versijas viņš ir kompilēts. Edited March 2, 2025 by AndrisBB Link to comment Share on other sites More sharing options...
formens Posted March 2, 2025 Share Posted March 2, 2025 Neatceros, vair ir īstais,vēl viens kaut kur ir https://drive.google.com/file/d/1mEGAQwf6b-FxFlO8ld_IbExbY9hmMMlv/view?usp=sharing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts