Sleepy Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 Sveiki draugi! Vēršos pēc palīdzības padoma. Pēc neliela telefona kritienā telefons sāka pats no sevis izslēgties 3-5 min un izslēdzas .No sākuma uzkārās un tad restartējās. Un tā visu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ju Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 Meklē jaunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiviic Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 Nu ieteiktu sākt ar diagnostiku, piemēram te. Tad jau sapratīsi, remontēt vai pirkt jaunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleepy Posted January 2, 2024 Author Share Posted January 2, 2024 Sveiki draugi! Nosūtīju telefonu kā man ieteica uz premium servisu. Tur man pateica ka ir jāmaina mātes plate 🤯cena 400 euro.Es protams ateicos telefons nav tā vērts. Tad es izdomāju ai davai uz kaut kādu CITU servisu Rīgā viņu aiztiepšu. Tur man pasaka ka esot barošanas PLATE BOJĀTA īsti nemācēšu pateikt kā pareizi viņa saucas.Cipars par remontu 60 euro. Vot tev un pilnvarotais Apple centrs🤯😡 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Posted January 2, 2024 Share Posted January 2, 2024 (edited) Apple jau neko nelabo, nomaina visu plati un miers. Tapēc arī 400e. Ja būtu Apple Care, tad jau nomainītu par velti. 'Pilnvarotajam' servisam jau visdrīzāk nav nekas cits atļauts. Edited January 2, 2024 by AndrisBB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzincha Posted January 2, 2024 Share Posted January 2, 2024 Pirms 3 minūtēm , Sleepy teica: barošanas PLATE BOJĀTA īsti nemācēšu pateikt kā pareizi viņa saucas.Cipars par remontu 60 euro. To nomainija un tagad viss ok? ar android ir bijusi pieredze, kad nelādējas vai lādējas tikai pēc restart un tad nomainot usb portu ar barošanas plati viss strādā kā vajag. Bet random restarti…..🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleepy Posted January 2, 2024 Author Share Posted January 2, 2024 (edited) Ja tagad viss čotka neslēdzas ārā. Pats neticēju kad man meistars pateica ka vaina tajā ligzda. Līdz kritienam nebija nekādu problēmu ar uzlādi. Telefons vēl tīri svaigs Edited January 2, 2024 by Sleepy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundurs Posted January 2, 2024 Share Posted January 2, 2024 Apple kantoris LV var ied dziļi gudri izrunāties. Reiz tika aizstiepts MacBook kam tā "butterfly" taustiņu klaviere sāka čakarēties. Pirms pāris gadiem bij ļoti aktuāla lieta, pats Apple beigās atzina vainu un ļāva savos kantoros nomainīt bez maksas. Jāatzīst no tā, ka čakarējās tās pogas, vienai bij nojāts tas mehānisms tā, ka krita taustiņš ārā. (a ko sievišķis var padarīt, ja nefiksē kompis taustiņu- nu klapē stiprāk) Apple kantoris pateica, ka klaviere esot kārtībā, ja neskaitot salauzto taustiņu, līdz ar to tas neesot tas maiņas gadījums un varot nomainīt par 500 EUR. Protams, tika pasūtīti gudri izrunāties. Aizbrauc mājās ,protams, kā neiet tā neiet daļa taustiņu. dibenzellii, nekas vairāk. Ok, sapratu par to taustiņu pretenzijas, bet tupa acīs gudri izrunāties, par to, ka visādi citādi kompim viss kārtībā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts